Moda & Stil Sosyetenin taze gelini Nazlı Sabancı son kombini ile su gibi olmamış mı😍? İnciKüpeliFreud Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bayıldım şahane duruyor ❤️ Özgür Masur imzalıymış elbisesi Sosyetenin taze gelini Nazlı Sabancı son kombini ile su gibi olmamış mı😍? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Harika ve güzel 0 0 Yorumla
Bizamaninmeleki Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzel olmuş, kiminle evlendi bu manyak Aysu'nun exiyle mi? Ay ne komikti öyleyse yazık olmuş diyim. 😂 0 2 Yorumla İnciKüpeliFreud +1 yıl aysu kim bilmiyorum ama hacı sabancı ile evlendi :D Yorumla Bizamaninmeleki +1 yıl pardon o Aygün Aydın ve Hakan Sabancıydı :D Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Jelatine benziyor üstündeki. Kadın berrak, güzel, hoş bir kadın da üstündeki ofsayt 0 1 Yorumla İnciKüpeliFreud +1 yıl üstündeki çok zaarif ya Yorumla
Guzin-abla Takip Et Xper 7 Yaş: 68 , eic 98% +1 yıl O parayla, o imkanlarla, o makyajla, o bakımla herkes su gibi olur 0 1 Yorumla İnciKüpeliFreud +1 yıl e o da doğru. ama zengin olup hiç tarz giyinemeyen insanlar da var Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 834 cevap paylaştı. Güzel kadımış. Ne giyse su gibi olurmuş zaten. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl gerçekten hoş parçalar giyiyor ve giydikleride yakışıyor güzel olunca 0 1 Yorumla İnciKüpeliFreud +1 yıl kesinlikle katılıyorum Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Elbise işte, ha mayruk imzalı ha terzi necmiye. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Güzel zarif 0 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 461 cevap paylaştı. Taş gibi maşallah yakışır tabi djdj 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Moda & Stil konusunda 910 cevap paylaştı. Parayla hersey mükemmel olur. 0 0 Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl çok güzel 0 1 Yorumla İnciKüpeliFreud +1 yıl bence de öyle Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eda Ece'ye benzemiş. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Harika ve güzel
Güzel olmuş, kiminle evlendi bu manyak Aysu'nun exiyle mi? Ay ne komikti öyleyse yazık olmuş diyim. 😂
aysu kim bilmiyorum ama hacı sabancı ile evlendi :D
pardon o Aygün Aydın ve Hakan Sabancıydı :D
Jelatine benziyor üstündeki. Kadın berrak, güzel, hoş bir kadın da üstündeki ofsayt
üstündeki çok zaarif ya
O parayla, o imkanlarla, o makyajla, o bakımla herkes su gibi olur
e o da doğru. ama zengin olup hiç tarz giyinemeyen insanlar da var
Güzel kadımış. Ne giyse su gibi olurmuş zaten.
gerçekten hoş parçalar giyiyor ve giydikleride yakışıyor güzel olunca
kesinlikle katılıyorum
Elbise işte, ha mayruk imzalı ha terzi necmiye.
Su gibi hatun valla masallah diyelim 😁
Güzel zarif
Taş gibi maşallah yakışır tabi djdj
Gerçekten güzel
Gelin güzel elbise berbat
Parayla hersey mükemmel olur.
çok güzel
bence de öyle
Kaşına gözüne 10 tene adam ölür haa
parayı bulmuş
olmamış
Eda Ece'ye benzemiş.