Hamile kadın, dekolte giyemez mi? Bence gayet giyilebilir, bir insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yaşasın kimin ne dediği şahsen beni çok bağlamaz..

#orkide
Hamile kadın, dekolte giyemez mi? Bence gayet giyilebilir, bir insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yaşasın kimin ne dediği şahsen beni çok bağlamaz..

#orkide
Herkes istediğini giyebilir tabi, giyemez diye bir kural yok. Ama bence gereksiz bir durum. Giymeseler daha mütevazi ve tatlı olurlar. Hamile olduklarını mı göze sokmaya çalışıyorlar, yoksa ben her halükarda her şeyi giyerim, özgürüm imajı mı vermeye çalışıyorlar anlamış değilim.
dekolte? + hamile kadın.. çoluğu çocuğu olacak halaa soyunma derdinde olan bir kadınla evlenmiş erkeğin , kocasının vaaaaay haline :-))
ALLAH (cc)'ın kanun kurallarına dinine inanMAyanlar , hamilede olsa olmasada zencide olsa beyazda olsa farketmez bugün modern medeni kapitalist dinsiz şehir hayatında kafalarına göre takılıyorlar doğrudur. ALLAH (cc) dinde örtünün diye emrediyor !
Lütfen örtünürmüsünüz diye size rica etMiyor ! burada sorun kadının hamile olması olmaması değil "dinsizlik" , ALLAH'ın kanun kural ve emirlerini TAKMAMAK vs vs..
Sorduğu soruya kendi cevap verip ALLAH (cc)'a kafa tutanların vaaayyyy haline
ALLAH (cc) , kutsal kitap Kuran'da ((gerçi kadınların çoğu ne Kuran'ı ne kutsalı biliyor ama magazinde kim kimi aldatmış? kimin kocası hangi kadınla çapkınlık yapmış? kim kimle kaçamak yapıp tatile gitmiş ezbere biliyorlar..))
Nûr Sûresi 30. ayette = Erkeklere gözlerini haram ve yasak olan şeylere bakmaktan sakınsınlar diyor.
Nûr Sûresi 31. ayette = Kadınlara "ÖRTÜNÜN" diyor (!)
Lütfen demiyor , yapmazsanız çok gücenirim de deMiyor (!) yapın diyor.
Dinsiz , ALLAHsız yaşayanlar için dekolte az , hamileyken mayo giyip sokakta gezsinler dekolte az gelir onlara. Nerde ne giyeceğini bilmeyenler sahilde plajdada kürk giysinler yakışır..
Zaten çıplaklık artık olağanlaştı, yadırganmaz oldu. O yüzden giyebilir ve giyiyorlar da. Yakışsın ama. Temiz ve bakımlı olsun. Estetik olsun. 😎
Herkes istediğini yapabilir. Hamile kişi de dekolte giyebilir elbette ama göz zevki denen bir şey olduğunu da inkar edemeyeceğim. Şimdi üst komşunuzun veya okuldan/ iş yerinden tanıdığınız birinin ilk görseldeki Rihanna gibi giyindiğini düşünün. Bu giyebilir/ giyemez meselesi değil. Kimse kıyafet konusundaki cesareti tartışmıyor zanlımca. Ama güzel kardeşim, yabancılarda olmayan bir ahlak anlayışımız var bizim. Hristiyan toplumlarda bile bir giyinme adabı var. Hele ki hamile kalındı diye bukadar kıyafet ve görünüşte abartıya gitmek, bence görgüsüzlük. Bu sonradan görmüş Letafet olsun, Amerikayı sesiyle sallayan Rihanna olsun. Fark etmez. Tamam en hamile sensin, inandıh. Soyunmana gerek yok.
Cevap
86Cevap
Selam gadası 🙃
Giyen kadınları sıklıkla görüyorum. Hatta hamile olmayan kadınlara göre daha çok yakıştığını görüyorum.
Giyebilir tabi ki
İnsanlar kendi istedikleri gibi hayatlarını yaşamakta özgürdürler, ne giyecekleri, ne yiyecekleri, ne söyleyecekleri ya da ne dusunecekleri başkalarının problemi değildir. Tabiki başkalarına zarar vermediği sürece.
Bizim toplumumuzda, özellikle geçmişten gelen hamile kadınların bu durumlarından utanmalari düşüncesi var, özellikle orta yaşlı insanlarda,, elbette ki hamilelik utanilmasi gereken bir durum değildir, ancak hamile kadınların giyimlerinde biraz daha dikkatli davranmaları, kendi özel durumlarını ortaya sermeleri pek hoş durmuyor. Dekoltenin dozu ayarlandiktan sonra dilediği şekilde giyinebilir

Çok şirin ve cici görünüyorlar
Insan kendini nasıl rahat hissediyorsa mutlu hissediyorsa o şekilde davranabilir dekolte de giyebilir kapalı bir kıyafet de giyebilir bizim o insanlara karşı neden bunu yaptı Neden bunu giydi deme haddimiz yok
Giyip giymemesini bilemem, o kişinin kendi ahlâkıyla alakalı... Fakat 'bir insan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yaşasın' bu söze katılmıyorum... Örnek vermem gerekirse; bir insan kendini iyi hissetmek için çevresine zarar veriyor veya çevresine kötü örnek oluyorsa, o şekilde yaşayamaz kimse kusura bakmasın... Bir anne neden orasını burasını açmak istesin ki hadi o istedi diyelim eşi neden buna müsaade etsin ki.. Her şeyin bir adabı, yeri ve zamanı var vesselam...
giyebilir istiyorsa fakat bence pek hoş değil giyilmese daha iyi olur yani çok gerekli değilse, bunu da çağdaşlık, kültür, medeniyet zanneden gobeller var :D
Hamile kadının dekolte giyinmesi diyerek maddeleştirmek zaten haddimiz değil insanların kılık kıyafeti ile uğraşmak yerine kendimizi geliştirseydik belki bizde Avrupa ülkesi olabilirdik fakat biz birbirimizin kıyafeti uğraşmaktan kendimizi geliştirmeye vakit bulamadık uzattım biraz 😊😊
Canı isteyen canı istediği gibi giyinir.
Özellikle cahil, çomar erkeklere halt etmek düşer.
Onlar akıllarının çalıştığı üç, beş şeye odaklansınlar.
Altılı, futbol, okey, ofş anams, Askerlik sallamaları.
Giysin umrumda olmaz ama eşimin hamile olup olmaması önemli değil çok fazla dekolte giymesini istemem bu yüzden evlendiğim kadının giyimine bakar öyle evlenirim kimseyi evlendik den sonra kısıtlamam değiştirmem baştan bana uygun olanı tercih ederim
Ben abartılı bulmuştum çünkü karnını açtığı çok fazla fotoğraf var. Kendi açımdan bence bu kadarı fazlaydı. 1-2 kez ile kalsa daha hoş durabilirdi. Ama kendi tercihi, kendi bilir.
İsterse bikini giysin o kadar umrumda değil ki böyle şeyler. Bedenlerle değil de ne zaman kafaların içiyle ilgilenmeye başlayacağız?
Kadınların veyahutta erkeklerin nasıl giyeceğine kimse karışamaz herkesin kendi tarzı sonuçta
Sırf Rihanna için yazıyorum şunun gozlerine bakıp onu hamile bırakmak dünyanın en büyük zevki olabilir. Ne giyerse giysin...
Yok kadın şunu giyemez, yok şurada gezemez, yok hamileyken giyemez🙄 giyer de gezer de salın artık bi kadınları ya
Dekolte bi sey degil de bu riri biraz abartti hic kapatmadi hep karnini aca aca bebegi zature etti vicdansiz
yıllar öncede buradaydın sen. hamilemisin tebrikler.
İsteyen giyer istemeyen giymez bu sıcaklarda efil efil gezmek daha mantıklı.
Kadınların nasıl giyinip nasıl giyinmeyeceğini belirlemek benim haddime değil.
Çoğu kişi çıplak geziyor zaten bi 50 yıl sonra moda ne olucak merak ediorum
Rihanna bir şey giymemiş bile 😃
Hamileler de abartmasın bence.
Giyer hemde bal gibi giyer yakışan insan olsun yeter ki
Istediğini giyebilir. Sadece hava koşullarına uygun giyinip hasta olmamaya çalışmak lazım. Sonuçta iki can
Normalde de giyniyorsa giynsin tabi. Brn hic dekolte giynmedigim icin tercih etmezdim.
Tabikide giyebilir kişi kendi istediğini yapabilir giymek hoşuna gidiyorsa giyer anormal değil bu
Giysin ve onlara da çok yakışıyor, malum dolgun hatlar.
Özel hayatı bu tercihi bu yöndeyse giyebilir. Tatil yerlerinde giyiliyor.
Giyer niye giymesin ki
Kim ne giyerse giysin, niye baskasini ilgilendiriyor anlamiyorum
En cok onlar giymeli kocaman oluyor memisler cok yakisiyor.
Şimdi yorumda bulunsam ya İslam düşmanı ya feminen ya da gereksiz bir tip fikrime karşı çıkacak. Bu soruya verilecek en güzel cevap ne poh yerse yesin olur.
Giyer ama sebebi olmalı yerinde. Plajda falan ok. Rihannadan sonra midem bulandı ama bunuda sergilemeleri nedense iğrenç geldi, sebebini bilmiyorum ama iğrenç harbiden
Giyer. Hamile kadın da giyer, evli kadın da giyer, yaşlı kadın da giyer, genç kız da giyer. GİYER. Yeter artık, bir düşün yakamızdan be. Kaçıncı yüzyıla gelmişiz tartışma konusuna bak.
Rihanna ne ara hamile kaldı, Hayallerimi yıktı șırfıntı 😂
Erkeklere göbekli dayı deyip hamileye açılsın demek neyin kafası
Sizde güzel durmuyosa millet napsın
@Aslililili bana her şey yakışır canım
Yıl 2022 hala insanların giyim kuşamını konuşuyoruz niye herkes kendi yağında kavrulmuyor acep
Kim ne giyerse giysin aa.. kk ya. Çirkin görünür, herkes iğğk diye de bakabilir, ama kendi kararı kişinin. Banane ne giyerse giysin kısaca
isteyen istediğini giyer ama göbeği de açmak hoş değil güzel bi görüntü değil bu riri abartmıştı mesela doğurdu da kurtulduk
Sscmalik bece cok itici duruyor
Hamilelik ayri bir guzellik gurur onurdur
Dekolte sexsi kiyafet ayri tabi bana gore
Bazıları çok abartiyor Çoğu zaman Beğenmiyorum
Bu Rihanna gibiler giysin zaten umurumda değiller 😂
Dinsiz, imansız insancıklar hshsgs Onlara ne giyseler moda zaten. Helal, haram bilmezlerin gözüne perde inmiş zaten, onlara ne desen boş
@KongFuZi dinine göre ayırmıyorum, onlara ne dersek boş diyorum, yalan mı,
Yüce kitabımız ayrıseçkiliği yasaklamış biliyorum, yapmam da zaten sadece söylüyorum ki, onlara biz istediğimizi giydiremeyiz ki, kendi istedikleri yaparlar
@KongFuZi Özür dileyecek bir şey yok ki. Rica ederim. Size de iyi günler
Bence Giymemesi lazim. Mahremiyet denen bir sey var.
bir şey giymesine gerek yok 🌿☘️ kullanabilir
Görünüş olarak diyorsan, alttaki turunculu çok güzel. Ama üst aşırı aşırı aşırı iğrenç
Giyer O kadar kilolu insanlar giyiyor. Her kes istediğini giysin karışmayın.
rihannanın barbadosta yasamasına veriyorum cünkü genel olarak giymiyo kendisi karıcım askim
Giyer ama cocuk üşurse rihanna hamileligi boyunca hep dekolteli seyler giydi zaten
Giyse de bakmam giymese de
Gözlerimi sevdiğim için saklıyorum
asiri itici ilgi cekmek prim yapmak icin kadinlar kendilerini degersizlestiriyor
Giyer kimse karışamaz buna kendini biliyor onlar bize laf düşmez
Hamile bayan kendisini ona göre ayarlanmalıdır bence
Kendine ve bedenine güveniyorsa giyebilir
Kadın sınırlandırılamaz. İstediği neyse onu giyer
Gözümüz yolarda kaldı canım sen nerdeydin 3 yıldır takipçinim senin
Aşırı güzel duruyor bence
giyemez kimse giyemez
Mini etek ve göbeği açık dışında giyinebilir bence
Yakışık almayan bir durum. Bizim kültürümüze aykırı
İsteyen istediğini giyebilir.
Giyer bence niye gşymesin ki
Diye diye bu bahanelerle çırılçıplak gezen insanların türemesine sebep oldunuz,