Hey 👗
Kadınlar neden erkekler tahrik edecek kıyafetleri tercih ediyor? Tartışalım.. 🧐
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

Hey 👗
Kadınlar neden erkekler tahrik edecek kıyafetleri tercih ediyor? Tartışalım.. 🧐
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

Mesele liberal düşünce meselesi değil. Tarafsız bir psikoloji uzmanı olsa (ki bence asla Türkiye'de bunu yapamaz ne kadın ne erkek çünkü linçe boğup o kişiye diploma yırttırırlar) giyimlerin insan psikolojisini ne kadat yansıttığını açıklar. Taktığımız aksesuardan yaptırdınız dövmeye, şorttan, sütyenle dolaşmaya kadar hepsinin bilinç altında yatan sebepleri var. Kimse bahanelerin altına sığınmasın. Kendine gerçekleri itiraf etmek istemeyen varsa kendi bileceği iştir.
Kadınların bir kısmının dekolte merakı ve giderek en sınırı zorlamalarının altında yatan sebepler kişilik bozukluklarıdır. Bu insanların çocukken yaşadığı sorunlar ve travmalar araştırılmalı. Türk kızlarının %90'nında ben Histrionik kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum. İnsan temel canlıdır çevresinden yaşananlardan çok çabuk etkilenir. Histrionik kişilik bozukluğu olan insanların temel davranış biçimi ilgidir. Sadece ben merkezci düşünüp, ilgi için yapamayacağı şey yoktur. İlgi için garip hareketler, rol çalmak, olmadığı kişiliğe bürünmek, ünlülere özenmek, sözde hava sıcak deyip soyunduğu kadar soyunmak ve s. yaparlar. Yaptıklarının de normal olduğunu geri kalan insanların ise onları kıskandığından, çekemediğinden, bağnazlığından kaynaklandığını iddia ederler ve bu kişileri dışlarlar. Tıpkı diğer kişilik bozukluklarında olduğu gibi bunda da kişinin kendini inkar etmesi çok doğaldır.
İnsanın ilk duygusu utanç ve korkudur. Çünkü duş yaptığın sırada birisi seni öyle görürse o anda merhaba naber demezsin, ilk yapacağın şey havlu bulmak ve o kişiye bağırmak olacaktır. Buna sebep de o kişiden utanman ve korkmandır. Eğer aksi bir durum olur da, merhaba diyerek tepki gösterilirse kişi muhtemelen başka bir kişilik bozukluğundan muzdariptir.
Yani işin kısası, giyimleri sen seçmezsin bilinç altın seçer. Kapalı olup türbanı takmak biçimini bile psikolojin tayin eder. Sonuçta tüm kadınlar şort crop giymiyor, bazıları bunu yanlış buluyor bazıları ise temel hak olarak görüyor. Giyim kuşam temel haktır doğru ama bizi biz yapan ahlaktır. Eğer her şey özgür olacaksa biz de hayvanlar gibi sokak ortasından çiftleşmekte serbest olmalıyız.
Son olarak da şunu düşünüyorum. Amerikada özgürlük hat safhada. Orada tangaya benzer boxer ile dolaşan belli gruplar var. Giydikleri boxer da tam olarak penisi arındıran bir çıkıntıya sahip. Bunlar marjinal insanlar. Bu durumda bunlara da doğal bakmak gerek ama kesinlikle eminim ki, böyle bir şeyi Türkiye'de yapacak olursa bir erkek, "kimsenin giyimine kimse karışamaz" diyen kızlar ilk tepkiyi gösterenler olacaktır.
Tekstilcilerle, inşaatçıların en zengin insan oldukları ülkede sadece iki şey önemlidir: Kılık kiyafet ve Beton
Mutlu uykular Türkiye
Şimdi çoğu insan buna itiraz edecektir ama bir yerlerde bu fikir var maalesef.. Belki %100 değil ama belli bir oran var mutlaka.. Kendine yakışanı, rahat ettiği kıyafetleri de elbette tercih ediyorlardır fakat karşı cinsin de bir payının oduğunu düşünüyorum.. Çünkü beğenilmek, onaylanmak mutlu ediyordur.. Her ne kadar hemcinsleri arasında da bu durum olsa da karşıcinsi de es geçmediklerine eminim..
Teşekkür ederim güzelim.. 😊
Rica ederim canım ❤️
Kadınların erkekleri tahrik edecek kıyafetler seçtiklerini düşünmüyorum kendilerine yakışanı giyiyorlar. Beğenilmeyi, ilgilenilmeyi vs. bir çok kadın ister ve sever ama kıyafetle bence çok alakası yok. Bazı erkekler her boka tahrik oldukları için böyle bir algı var.
Erkekler kadınların vücutlarından tahrik oluyor, bu bir gerçek. Bunun neden böyle olduğunu tartışamayız çünkü fıtrat denilen bir şey var. Bunda bir anormallik yok yani, asıl tersi olsaydı anormal olacaktı. Erkekler artık yarı çıplak bir kadını görüp cinsel anlamda bir şeyler hissetmiyorlarsa bu insan neslinin sonu demektir, cinselliğin bitişi demektir. Bugün, erkeklerden kadınların çıplaklığından tahrik olmamaları gerektiği aşılanıyor ama oldukça sağlıksız buluyorum. Adamın fıtratında çıplaklık cinsellik çağrıştırıyor işte, ne yapsın? Hani bazı kadınlar diyorlar ya istediğimizi giyeriz, siz de her şeye azıyorsunuz falan diye; bunlar çok saçma cevaplar o yüzden. Sen erojen bölgelerini açarsan erkek de azar yani, bu kadar net. Bunu bile bile o şekilde giyinmeleri de ilgi çekme isteği herhalde.
Tespitin bilimsel ve seni tebrik ediyorum mesele barutla ateş ve kıvılcım kadın kıvılcımı yaratır erkek ateşler
Cevap
36Cevap
Kadınlar erkekler için değil sevdikleri için giyerler. sırf kadınlar nefes aldığı için tahrik olan erkeklerden ne bekliyorsunuz? bir kadın istediği gibi giyinir erkekler bakmamalı
İslam'a yorumlarıyla yönlendiren yobaz takımı kadını ikinci sınıf yapmak, erkek egemen topluluk yaratmak için kadının giyimine kuşağına yaşamına çok karışarak ayar vermeye çalışıyor, toplumda birtakım kadınlarda buna tepki veriyor, oysaki o devirde kadını insan bile saymayan kişiler kadına hak verdikçe alehte propaganda yaparak yaygara koparirken, türk toplumunda kadın eşit haklara sahip her yerde eşinin en yakınında yer almıştır, çağdaş dünyadada bu böyle, turk toplumu İslami seçtikten sonra arap kültürü ile yozlaşmış şimdide arap kültürünün egemen olmasını isteyen yönetimler bu çağ dışı sistemi halka dayatmaya başlamıştır. Biz türkü bizim geleneklerimize uygun giyinip arap kültüründen alınmamış gerekir.
Bende anlamiyorum. Hicbir zaman teşhirci olmadim. Kapali da degilim. Acik olmama rağmen usturuplu giyinirim. Boyle rahat ediyorum. Ozellikle kokuşmuş amcalarin, dayilarin arkamdan vs bakmasi midemi bulandırır. Ha benim giyinme tercihim bu. Bakılmamak gibi bir derdim yok cogunlukla yok.
Biraz daha kapali giyinerekte gayet şık olunabiliyor. Hatta bence daha guzel duruyor boyle. Her yerde et gormekten, gogus dekoltesi falan görmekten gercekten gina geldi.
Yobaz degilim yanlis anlamayin. Sadece bedenimizi bu kadar sergilemeye ne gerek var diye düşünüyorum. Çünkü belli yerde bu seylerin dozu kacirildigi zaman basit ve ucuzda duruyor açıkçası. Bir insanin bedeni bu kadar degersiz olmamalı. Ayrica biraz gizli olan her zaman daha kiymetlidir. ben erkek olsam her seyi meydanda olan bir kadını merak etmem.
Erkekler ota b. oka tahrik olabilme kapasitesine sahip oldugundan bunun bir kadinin giyimine baglamıyorum kadın ise begenilmek onaylanmak icin bunu seciyor bence. İstisnai oran elbette vardir teshir amaclı kullanip giyen.
shsjs sen ağzını mı bozdun :D
Sinirliydim bu soruya denk geldi 😂yoksa benim ağzımdan hiç tü kaka şeyler çıkmaz 😎😂
Elhamdulillah 😅
bence beyni doğru yerde olan bir adam.. kadın ne giyerse giysin tahrik olmaz ona ait olmayan bir kadına tahrik olmak sapkınlıktır bence ve gerçekten bu çok saçma ya da bunu baz alarak bu durumdan dem vuranlar kadınların giydikleriyle tahrik olduklarını söyleyenleri hayretler içinde izliyorum
Kisiliksizlik, başka dikkate değer bir özelliği olmadığı için. En kolay yoldan ilgi budalası olma yolu olduğu için. Diğer kadınlara duyduğu nefret ve kıskançlık. Utanma duygusu olmaması. Çoğu özenti olduğu için. Protez tırnak takmak mesela bir kadının takabileceği en iğrenç aksesuar.
Kaliteli ve karakterli kadın olsun erkek olsun kimseye benzemez kendi tarzı kendi karakterini yansıtan stili vardır. Özgürlük verildiğinde her zaman daha fazlasını yapma isteği. Kapitalizm sisteminin ne üretip moda dersek kadınlara satarız fikri.
Açık giyinmeyi seven kişiden dinlediğim kadarıyla "Erkeklerin ona bakması hoşuna gidiyormuş" kışın bile açık giyinen birisi bu, şahıs diyor ki; "Onlar baktıkça daha da açılasım geliyor, ısınıyorum"
Kadınladın kendilerini böyle teşhir edip, başkalarının iğrenç hayallerine yem olma düşüncelerine anlam veremiyorum. Yazık ediyorlar...
Tarih boyunca kadınlar dişiliklerini kullanmadan erkeklerin dikkatini çekemedi, bir yerlere yükselemedi bugün de böyle. Eski Avrupa'da kadın köleydi ve cadı olarak tanımlanırdı. Zamanın kadınlarıda bu durumdan kurtulmak için dişiliklerini keşfedip kullanmaya başladılar ve sonuç mükemmel, erkek hegomonyası dişiliğe karşı yumuşadı.
Hadi açık giyinen kızlar tahrik etmek için giyiniyor diyelim. Peki tesettürlü olup, hiç tanımadığı erkekler tarafından katledilen kızlarımız ne yapmış oluyor? Onlar da tesettürlü diye mi tahrik ediyorlar erkekleri?
Kadın istediği gibi giyinir. Erkek de her önüne gelene tahrik olmamalı.
Alakası yok bence erkekler tahrik olmaya yer arıyor özellikle Türk erkekleri sadece çarşafa bile tahrik olan bir insandan ne bekliyorsun ki kxjjxjxj
Hepsi değil yahu :D
Hepsi 😃
Çünkü yeterince güzel değiller ve dikkat çekmek için mecburen açık giyinerek bedenlerini sergilemek öne çıkarmak zorundalar, çok acınası ve zavallıca. d
İlgi arsızlığı olabülü. Herkes bana baksın, herkes bana yürüsün v. s var öyle tipler.
Sırf dikkat çeken olmak için kendisinden daha çirkinlerle arkadaş olan var sjs
Ben amacına uygun olarak giyniyorum tahrik amacıyla yani benlik sıkıntı yok. Tahrik edici şeyler giyin erkekler niye bakıyor demiyorum diyenleride anlamıyorum
Neye neden?
Hoşuma gidiyor
Hayır
Geçmişi berbat ise rahat olmam gayet normal ki ölümüde atlan biriyim
Kaybetmedim
Tam tersine yeniden Kazandım
Şahsen ben kendime yakıştırdığım ve aynaya baktığımda vücudumu güzel görmek hoşuma gittiği için giyiyorum yoksa bi erkek beni süzdüğünde rahatsız olup onun göz odağından çıkmak için uzaklaşıyorum
Çünkü beğenilmek ve arzulanmak kadınların egosunu yükseltiyor. Mutlu ediyor
Bizi günaha sokuyorlar
Bu sene çok açıldılar dahada
En iyisini yapmışsın
Moda etkisi illa erkekler tahrik olsun diye giyinenlerin sayisi cok azdir. Cogu kadin hemcinsleri icin giyiniyor bence ben daha guzelim benim daha guzel fizigim var ne giysem yakisiyor bak modayi ben takip ediyorum gibi durumlar var.
İçten içe beğenilme, arzulanma duygusu var kadının içinde çünkü.
sende yokmu yani
Kadınlar baş tacımız
Erkekler de kadınları tahrik edecek arabalara biniyor.
shsjshs ne alaka
Alakası yok, boş kadınlar ve boş erkekler için söylüyorsan bilemem
Aynen haklisin o söylediği hepimiz için geçerli değil. @Sosyetic_SheqiiL
Öyle bir niyet içerisinde olmadım, olmamda..! Erkeklerin çoğu hayalinde türbanlı kadını bile soyar👌 elmayı soyar gibi🙄🤔😟
Kimisi kendisi için giyiyor kimiside
Sorudaki amaç için giyiyor bu tamamen
kişiyi ilgilendirir
Kendi için mi🤔
Evet bir sorun mu var
Sorun yok tabi düşüncen öyleyse
Bazı kadınlar kendini mutlu hissetmek için bu şekilde giyinirler kapalı veya açık demek istediğim süslü giyinirler Sadece erkekler için giydikleri anlamına gelmez
Süslü yü tâbiki kendini mutlu hissetmek için katılıyorum ama kendini tahrik etmek içine değil
Böyle bir şey kastetmedim zaten beyfendi
Anladım hanımefendi
Ayak bileği görünce tahrik olan canlılardan bahsediyoruz. Ben kendim için giyiyorum. Sırf erkekler için açılıp kapanamam. O kadar da önemli değilsiniz beyler, o egoyu biraz açaltın.
Kadınlar bir ülkede ne kadar kapanıyorsa erkekler o kadar abazalaşıyor. Yurtdışında yaşıyorum Türkiye de bakıldığı gibi burada kimse kimseye bakmaz.
Ayrıca Dünya'da herkes müslüman değil.
Türkiye'den daha abartılı olan yerler afganistan mesela. Kadınlar kara çarşaflı ama erkekler hala aynı.
sıcakta napsın un kurabiyeleri haklılar.
velev ki kadın begenılme iltifat gözle bakmaktan haz alan canlı turudur once kendı sonra etraftaki rakibeleri sonrada erkekler için giyinir.
Kadınlar erkekleri tahrik etmek isteğiyle giyinip süslenmez. Bilinçaltında başka kadınlarla giriştikleri rekabette öne geçmek için yaparlar.
Kadınların kıyafet tercihlerinin böyle bir amacı olduğunu düşünmüyorum içinde rahat hissettiği kıyafetleri giydiklerini düşünüyorum
Erkekler her türlü tahrik olabiliyor zaten, bahane aramayan kadının kıyafetini. Kendini iyi hissediyor giyiyor işte
Vücut herkesin ilgisini çekiyor, kafasının içindekileri ancak merak eden bilir, zaten anlaşabileceği kişi sayısı 1-2 olur.
Çünkü kadınlar ilgi odağı olmaktan ve övgü almaktan hoşlanıyor. Bunun için rahatça dişiliğini kullanmaktan çekinmiyor.
Bir kadın açık giyiniyor diye erkeği tahrik etme amacında olucak diye bir şey yok? Ne kadar cahil insanlar var böyle ya.. Nasıl giyindiğine değil zihniyetine bakın. Birisini giyimiyle kuşamıyla değil de kişiliğiyle yargılayın. Bunu 13 yaşında bir çocuk bile kavrayabilir vaziyette. Bizzat kendim gördüm geçirdim. Siz nasıl insanlarsınız?
Özümüzü kaybedip batıya benzeme hevesimizden dolayı bence.
👏👏👏
Ülkemizdeki erkek profili damacana bile uçkur çözüyor ise sorun kadınlarda değil toplumdadır.
Ben bilimsel konusacagim.
Dünya barısı icin.
Küresel isinmaya dikkat cekmek icin.
Bir de insanligin soyunun devami icin.
Her kadın aynı düşünceyle giyinmez. Sadece o tarz şeyler sevdiği için giyebilirler. Erkeklerde her b**a tahrik olmasın bi zahmet😃
Beğenilmek olayı ayrı ama kendini nasıl güzel hissediyorsa o kişi o şekilde giyiniyor zaten. Herkes özgür.
Hiç umurumda değil. Tartışmak istemediğim bir konu bu konu isteyen istediğini giysin. İsteyen çarşaf isteyen don atlet giysin...
Oho erkekler çarşaflı kadından da tahrik oluyor napalım
Onlar neden tahrik oluyor?
Soruyu yanlış soruyorsun, biz onları tahrik edici bir şeyler falan giyinmiyoruz. Bu yüzden de onların tahrik olup olmaması bizi ilgilendirmiyor.
Amaçları kendileri için güzel olmak, başkasını tahrik etmek değil
Kendime yakışanı giyerim dönüp öküz gibi bakmasınlar onlarda
Kendilerini öyle beğendikleri icin
Kimseye hesap vermek zorunda da değiliz
@TAPASYA_ YOBAZ senin gibilere denir çıplaklık şimdi olan bisey değil İslamiyetten önce de vardı İslam. geldi millet yobazliktan kurtuldu ama senin gibi cahilye devri insanları hala bir türlü yobazliktan kurtulamadı sağı solun açık gezmek hayvanlara özgüdür ama bedensel bazı insanlar hayvanlara özeniyor güzel insanlara yobaz diyor kendi hayvanligini bilmeden
Zilliler işte
Hem gösteriiiler hem de vermiiiler 🤪
Tahrik olan mont giyince de oluyor onların abazanlığı isteyen istediğini giyebilir
Öz güven eksikliği ya da yüzüne bakilmadigi için fiziğine bakılsın diye
Kimse ilgi çekmek için giymiyor, hava 40 derece olduğu icin giyiyoruz, ya da belki de bacağımı beğeniyorum o yüzden açık kalmasini istiyorum kimseyi ilgilendirmez bu hayatı erkekler için yaşamıyoruz.
Fiziğine kendisine güveniyordur arzulanmak hoşuna gidiyordur. Giyen giymeli de bence.
Evli kadınlar bile normalde giyemiyosa bile hoş bulduğu biri tahrik için öyle anlar keşfediyor ki. Az değiller. Kadın milletinden korkulur
Kadin kismi bu devirde acik giyindikce kendini erkekden uzakastiriyor aslina bakarsaniz seks objesi olarak gorunuyor
Bu nedenle giyinen fazla insan olduğunu düşünmüyorum😕Giyinen de ilgi manyağıdır🚶♂️
Soruda verilmiş cevabı 😃
Hayır ya hayır 😃
😃
Neden giyiyorlar işte :D bile bile anlayın beni ya shsjsh
çünkü seksi kıyafetler güzel hissettiriyor
Çünkü yakışıyo✌️
bu tahrik edici degil :D
Ozguvenli hissediyolarmis sjsj
Siz erkekler karaçarşafa bile tahrik oluyorsunuz
Hahvandan farkını ölçmek icin
tahrik etmek, olmak kötü bir şey değil.
İlgi çekmek, beğenilmek istiyor
Çok güzel bi soru
ahlaki sorun olabilir
esege altin semer vursanda, esek esektir...
İmansız olduklarindandir musluman olmayana bisey yokda ya ben muslumanim diyenler Allah, in emrinede saygınız yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?