kumral..
beyaz tenli..
48 kilo 1.70 boy..
Kendime bir tarz yaratmak istiyorum.
Not : k pop , rock ve metal dinlemeye bayılıyorum. :))
Bana yardımcı olur musunuz?
kumral..
beyaz tenli..
48 kilo 1.70 boy..
Kendime bir tarz yaratmak istiyorum.
Not : k pop , rock ve metal dinlemeye bayılıyorum. :))
Bana yardımcı olur musunuz?
Pat diye değiştirmek istiyor insan ama onun için biraz zengin olmak gerekiyor o da biraz zor şu dönemde sevdiklerini yavaş yavaş al sosyal medyadaki insanların giyinişlerine bak fikir oluşsun birkaç yıla tam oturur tarzın ve dolabın da tamamen tarzın olan kıyafetlerle dolar ha bir de kıyafetleri alırken birbirine ne kadar uygun alırsan o kadar fazla kombin imkanın olur
üstelik boyun da çok güzelmiş şahsen benim boyum kısa olduğu için her şey olmuyor ya da taşıyamıyorum o kıyafeti sen daha şanslısın 😊
yardımcı olduğunuz için çoook teşekkürler. fikirlerinizi dikkate alıcam. :))
rica ederiim emin ol hayalindeki tarzı edineceksin birkac yila ben de 2 yıl önce tarzımı değiştirmem gerek ama nasıl nerden başlayacağım diye dolanıyordum etrafta
İlk önce vücut hatlarını keşfet armut vücutlu musun elma vücutlu musun ters üçgen misin vb. bunu öğren.
Sonra vücut hatlarına uygun kıyafet çeşitleri nasıl olmalı bunu araştır mesela omzu aşırı geniş bir insansan omzu açıkta bırakıp daha ön plana çıkaran kıyafetler tercih etmemelisin. Ya da basenlerin çok fazlaysa dar kalıp düşük bel pantolonlar seni estetik göstermeyecektir. Uzak durmanı gerektirir.
Daha sonra cilt alt tonunu keşfet. Soğuk mu sıcak mı yoksa nötr mü? Ona göre hangi renklerin sana daha çok yakışacağını seni açacağını öğrenmiş olursun. Mesela soğuk alt tonluysan pembe alt tonlusun demektir. Bu da sana pembe, mavi, mor, siyah vb. renklerin sana çok yakışacağını gösterir. Nötr isen zaten her renk yakışacaktır. Yine altın gümüş farketmeden her takı uyum sağlayacaktır tenine.
Ve en sonunda sportif mi şık mı serseri serbest stil mi bir tarz seçeceksin bunu da sana uygun olduğunu belirlediğin kıyafet biçimlerinden yola çıkarak o tarzda kıyafetleri dolabına alabilirsin.
yazınız çok yadımcı oldu teşekkür ederim. :))
Rica ederim 🥰
Cevap
3Cevap
amigo the devil dinle, kendi tarzını yaratacak raddeye gelirsin
European Latino ve south american esintilerinden uzak dur.. nordic ve central akımlar bence gayet ideal
Benim profil fotoğrafımdaki tarzda yapabilirsin Rock metal seviyorsan :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?