Moda & Stil Sizce bu takım dışarda günlük hayatta giyilir mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne giysem bakıyorlar rahatsız oluyorum da dikkat çekici mi sizce? Seyahate giyilir mi yolda Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel.. Sizce bu takım dışarda günlük hayatta giyilir mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Giyilir tabi ben buna benzer şeyler giyiyorum 0 0 Yorumla
sinemozdmrr Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl rengi çok cırtlak başka bı renk tercih edersen güzel 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Pembesi var o da alt pantolon kilot belli ediyor , siyah var o da bu havada sıcak çeker en iyisi bu? Yorumla sinemozdmrr +1 yıl hangi ten renklisin Yorumla Soran +1 yıl Beyaz buğday diyor bazısı Yorumla sinemozdmrr +1 yıl güzel olabilir al o zaman ya Yorumla
Gregory-House Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl Amerikan dizilerinde ki hapishane kıyafeti gibi. :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Başka kızlar almış giymiş sokakta resimleri var ne alaka Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl aynısının siyahından var bende evde giyiyorum geçen sene almıştım bu takımı 😀 0 0 Yorumla
Ultrasonreyz Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Giymek istiyorsan giy insanların ne düşündüğünü umursama 0 0 Yorumla
TheBerto Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl TikTokçu gibi olursun kankam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani kötü mü Yorumla TheBerto +1 yıl Çok cart bir rengi var bu tarz kıyafetleri de hiç sevmiyorum şahsen Yorumla
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Giyilebilir tabi ancak zevk meselesi hoş değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne hoş değil ? Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Hatların belirginse ne giyersen giy bakarlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 166 70, göğüs 85 beyaz ten 🤔 Yorumla Oksitosin +1 yıl Normal bakmaları Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Tercih meselesi bence giyilir 0 0 Yorumla
MoneeLiqht Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 319 cevap paylaştı. Aşırı dikkst cekersn 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dikkat çekmeyi bisverelim , her şey bakıyorlar zaten ne giysem , sence kötü mü Yorumla MoneeLiqht +1 yıl Cıvık turuncu Yorumla
Gayedark Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güzel giyilir 1 0 Yorumla
leylacoksikildiya Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl cok rahat bunlar giy gitsin rahatina bak 0 0 Yorumla
slajeett Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hayır 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla slajeett +1 yıl Boy kg kaç ki? Yorumla Soran +1 yıl 168 70, göğüs 85 beyaz ten 🤔 Yorumla slajeett +1 yıl Üstüne denedin mi hiç Yorumla Soran +1 yıl Kargoyla gelecek 😂 Yorumla slajeett +1 yıl Kargo mu? Daha gelicek 😃😃😃 Yorumla slajeett +1 yıl Ya olmazsa? Yorumla Soran +1 yıl Buradqb yaz !!! Yorumla slajeett +1 yıl Buradan nasıl yazayım reis? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Giyilir tabi ben buna benzer şeyler giyiyorum
rengi çok cırtlak başka bı renk tercih edersen güzel
Pembesi var o da alt pantolon kilot belli ediyor , siyah var o da bu havada sıcak çeker en iyisi bu?
hangi ten renklisin
Beyaz buğday diyor bazısı
güzel olabilir al o zaman ya
Amerikan dizilerinde ki hapishane kıyafeti gibi. :)
Başka kızlar almış giymiş sokakta resimleri var ne alaka
aynısının siyahından var bende evde giyiyorum geçen sene almıştım bu takımı 😀
Giymek istiyorsan giy insanların ne düşündüğünü umursama
Rengi cırtlak gibi
Fizigin duzgun ise yakısır
TikTokçu gibi olursun kankam
Yani kötü mü
Çok cart bir rengi var bu tarz kıyafetleri de hiç sevmiyorum şahsen
Giyilebilir tabi ancak zevk meselesi hoş değil
Ne hoş değil ?
Hatların belirginse ne giyersen giy bakarlar
166 70, göğüs 85 beyaz ten 🤔