Moda & Stil Bridge piercing bana yakışır mı? sluttycat Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor takmış durumdayım bu ara her an yaptırabilirim Güncellemeler+1 yıl saçma mı değil mi diye sormadık bence değil Bridge piercing bana yakışır mı? Cevapla Piercing Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hiç hoşlanmıyorum bu tarz piercinglerden.. Kulak, burun kıkırdağı, göbek, kaş olabilir de bunun dışında asla beğenmiyorum.. Keyifli günler.. 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Dostum sakın yapma itici duruyor git şu kaşlarını da al biraz … söndür o sigarayıda 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ohaaa kafatasını actiraydin Bem yakistiramiyorum maalesed 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 407 cevap paylaştı. Amaç ne yani? Estetik desen yok zarafet desen yok tarz desen yok? 0 0 Yorumla
Don_Kişot_ Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Böyle şeyler takmak bana itici geliyorSade her zaman doğaldır güzeldir 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 362 cevap paylaştı. Ben beğenmiyorum ya tabi tercih meselesi 0 0 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Güzel kızssında iyice çirkin etme kendinğ 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Gereksiz bence yaptırma 0 2 Yorumla Boavistaa +1 yıl @sluttycat Noluyor sana? Yorumla Boavistaa +1 yıl Söyle de bileyim. Yorumla
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Abi yok, nefeet ediyom ben, sırf bu yüzden yapma 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. gözünetakılmazmı adamın yaf 0 0 Yorumla
ErtugrulFurkan Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 302 cevap paylaştı. kedilere yakısır yaptır bence 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yakışır sana bence. 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 777 cevap paylaştı. bence hayır 0 0 Yorumla
Alıcanguney Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 304 cevap paylaştı. Yakışır bnce ya 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Çok kötü görünüyor 0 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 344 cevap paylaştı. Hayr 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yakışmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Hiç hoşlanmıyorum bu tarz piercinglerden.. Kulak, burun kıkırdağı, göbek, kaş olabilir de bunun dışında asla beğenmiyorum.. Keyifli günler..
Dostum sakın yapma itici duruyor git şu kaşlarını da al biraz … söndür o sigarayıda
Ohaaa kafatasını actiraydin
Bem yakistiramiyorum maalesed
Amaç ne yani? Estetik desen yok zarafet desen yok tarz desen yok?
Böyle şeyler takmak bana itici geliyor
Sade her zaman doğaldır güzeldir
Ben beğenmiyorum ya tabi tercih meselesi
İyi durmuyo yav, rahatsız oldum.
Güzel kızssında iyice çirkin etme kendinğ
Gereksiz bence yaptırma
@sluttycat Noluyor sana?
Söyle de bileyim.
Yakışmaz bennce ya ne o öyle 😏
Yakışmaz diye düşünüyorum.
Nolurr yapmaa sjdjsjjd
var olanlar bile yakismamis