AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
169Cevap
Bende öyle bişey yok
iyi ya bir yakisikliyi daha kaybeetmiyek :D
iltifatı aldım saklıcam hanfendi :D D:
alman iyi olmus gahgbsgad
hadi canm :D
evet evet. d
bitane daha yolla ozaman onuda çerçeveliteyim :D
hahaha :D pekii
:D D:
ne güzel işte feyz al ama erkekleri kapmalarini değil türbani amacini :)
Kardeş sen erkek gormemissin bu lavugun neresi taş?
Kapalı kız merakımız yok onlar Allah'ın emirini yerine getiriyorlar ondan.
1. si bu taş gibi erkek değil :D 2. si tercih meselesi 3. sü kapalı daha iffetli olabiliyor 4. sü kızın kandırmıs olma olasılığı var 5. si her kapalı kıza güvenmemek lazım açıklardan daha tehlikeli olabiliyorlar
kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş erkeklerin o misal göremedikleri daha cekici geliyor meraktan meraktan...
kapalıyı elde etmek daha kolay cunku gormemiş cahil dogruyu yanlısı bilmeyen bir kızı senin yolundan götürebiliyosun istisnalar kaideyi bozmaz pek tabii.
Vala hiç kapalı kız arkadaşım olmadı. bir kriter olarakta görmüyorum örtüyü. Ama pek dikkatimide çekmiyolar.
Daha namuslu zannediliyor
Daha güzel oluyor bazıları tabii ki
Kapalı olduğu için gizli saklı şeyler insanın ilgisini her zaman çeker...
https://hizliresim.com/2Q9Br0
Hahaha:D
kapalı olduğu için o kızı namuslu sanan zihniyet yüzünden
kapalılardan korkan biriyim asıl ama kültürel ve hayat tarzındandır..
Je ne pense pas. C'est juste de la chance
Lol c'est pas juste de la chance y a des gens qui connaissent bien la valeur des choses
ta raison cest la chance un peu
C'est votre idée. J'ai compris. But Ils aiment les filles hijab. Parce que certains conservateur Turc. Vous savez trop @Bauhkm
Bah enfaite ça dépend des gens mais bon
Başörtüsüz kızları insan olarak görüyorum, başörtülüleri górmüyorum :)
bu mudur ya taş? kızda bir tuhaf zaten birbirini bulmuş bunlar boşver :D
Kapali acik diye bir kavram yok sahsim için gözüm beğenir kalbim severse kime ne
belki kapalı fantezileri var :D
Kuzenim de nerdeyse çıplak kız geçiyo yanından bakmadı bir kapalı kız geçerken kalçasına 2 saat baktı :D
Onların en ahlaksızı olanı bile açıklardan ahlaklı oluyor tecrübe o yüzden kazanıyorlar ;)
resimdeki adam ancak çakıl taşı olur :)
ayrıca kız daha güzel ve çekici. bence kıza yazık olmuş :)
çok yakışıyor çok güzel duruyor, kadınlığı daha bir anlamlı kılıyor. harikalar onlar ya. :)
yanında böyle bir kapalı kız olsun sana değil direk ona bakarım o kadar diyeyim.. sende kusura bakma :)
Universiteye gittiginde anlarsn. Aciklar vermio ama kapalilar iki guzel lafa evdeler baya istekliler yani ozgurlukmu dersin baska bissymi bilmem ama boyleleri yuzunden talep artiyo iyileride sevgilim kotu cikti deyip duruo buralarda :d
onla ne alakası var benim aşık oldugum cadı acık mesela :d ve onunla evlenicem :d bu gönül işleri boktan işler kısmet meselesi :D
kendını bılen erkek o şekilde tercıh yapar... lafım adı kapalı olanlar var bası kapalı altlarında kot onların dısında
Dinine bagli bir erkek kurani kerimde yazdigi sekilde tesetturlu bir bayanla evlenmek ister bu kadar acik
neden biliyomusun :)) eşini bir yere gönderdiginde veya evde yalnız kalsın neyse eşi yanında olmadıgında aklı eşinde kalmıyo :)) kapalı kızlar huzur veriyo :)
not gerçekten inançlı her kız aynı hissiyatı veriri kapalı açık olması önemli degildir
Aslında namuslu ya da namussuz die ayrt etmeleri gerekir. Kendi tercihleri...
Başörtülü bir kızla hayatta olmaz sevmiyorum çok iticiler.
sen başörtüsünü bırak sen kendini gibi olanları hazmedemiyorsun, dinini bilen senin gibi saçmalamaz emin ol.
evlenme tabiki kapalı bayanla evleneceğim
sebep?
ya kesin konuştum biraz ama kapalı tercihim , açık kadına aşık olursam açık da olur tabi ama kapalı olsa daha iyi
ne alaka anasını satıyım benden uzak dursunlarda örümcek beyinliler
Sende kapan seninle de çıkar o taş gibi erkekler? :)))
Kapalı kızlar daha düzgün oluyorlar o Yüzden "D
Valla ben de anlamış değilim. Bizim kızlarla bir ara düşündük biz de mi kapansak diye :D
resimdeki çocuk mu taş gibi? senin taş anlayışını neyse.. kapalı sevgilim hiç olmadı, hiç haz etmem, olmasını da istemem.
ne elbiseler gördüm içinde insan yok, ne kadınlar gördüm dışında elbise yok.
Bu konuda yanılgı içerisindesin, açıklar artık göz önünde değil o yüzden sana öyle gelmiş
bal gibi çocuklarda güzel kızları istiyor onlarda gidip kazmalarla çıkıyor biz birşey diyormuyuz :))
bu taş başka taş. meteor desen değil. yakut desen değil. ne l*n bu? nasıl taş bu?
Sen buna yakışıklımı diyorsun. Beni görmemişsin sen daha.
Sana giren çıkan mı var
çıkartmaya çalışıyor işte :D
hahaha harika be +1
yakışıklıdan katın bu fotodaki vatandaş ise sıkntı var
Bilmem bende anlam veremiyorum. Guzeligini kapattanin nesi cekici :-)
Güzeliğini tek "o erkek" görsün diye kapatıyor , herkeze göstermiyor , neden bir hediyenin üzerinde hediye kağıdı olur? Çünkü güzeliğni kapatır :) hediyeyi göstermez :) anlatabildimi bilmem artık :)
Bana kapali hediyede cekici degil :-)
Sen bu adama taş gibi diyorsan , git dağa taşlara atla :D
Kapali oldugu icin namuslu bakire eline eldegmemis saniyorlar ondan
Götü başı açık insanlardan hoslanmadigimiz için dir
Bunu böyle genelleyemezsin, yaşadığın yerde böle belkide, öyle bir durum yok, yanlışın var.
karakter meselesi düzgün kadının açığı kapalısı farketmez
Hiç öyle çift görmedim hayatım boyunca. Hepsi sana denk gelmis demek ki
Tam tersi kapalılardan uzak dururum. İsim olmaz ona bakılırsa kızlarda tipsiz kıro tipli erkeklerle sevgili oluyor?
Ben asla kapalılar ilgimi çekmez mesala ninja gibi Bazıları namuslu, Bazıları güzel gördügünü için daha çok ilgileniyorlar ama onlar acıklardan daha namussuz
genelleme yapma saygili yorum yap
Seni öyle bir namussuz peydah etmiş anlaşılan
Gelssn eşşek kdr p. v. nk olmsn burada laf yapiosn snn devrin geçmş niyen ne olduğundan haberin yok o senn kapalı dediklerin park köşelerinde kucaktan inmiyor * seni
tipinden belli nasil bir capulcu oldugun kes
Sanane l*n benim yorumumdan at kafası, seni maymuna çevirir taksimde kevaşe diye dolaştırırım, Sen çok capulcular olmssn dmk ki biliosn tiplerini felan kerhane malı
-5 yemissin hala ötüyosun bu nasil bir ezikliktir
Seni ne ilgilendiriyor kevaşe bana bunu açıkla?
nasilda kuyruk acisi cekiyosun sen :DD
Kuyruk acısı derken kevaşe?
türkçe konusmayi ögren pasam :)
Bu kadarda kıvrılmaz ki nerden nereye getirdi lafı kevaşe :D :D :D
-8 yemis hala konusuyor :DDDDd
-100 olmassa... kimsenin görüşü beni etkilemez, senin gibi kevaşelerde benm görüşüme karışamaz
açıklara göre gizem daha çok fazla kapalılarda ondandır :))))
Herkezin gördüğünü görmek istemediğimizden
başarılı bir cevap olmuş
teşekkürler arkadaşım...
Bu mu taş gibi erkek ya hay allahım yarebbem :) Denk gelmiştir sana yok öyle birşey.
Benım Epeydr Sevdım kızda öyle cokta hoşuma Gdıyo ole olması
üzülme canım ya düşündügün şeye bak hemen sana ilanı aşkta bulunayım..
kapalı daha oynak azgın oluyor ilk günden isteğini yapan karakterli hepsi
evlenilicek kız eylenilicek diil
birde her yeri kapalı fazla merak ediyoruz
Tercih meselesi.. Bütün yakışıklı erkeklerin bu yönde tercih kullandığını sanmıyorum.
Acik kizin hersey ortada kapali merak ettiriyor supriz yumurta gibi :))
Öbürü etini pazarlar gibi acıyo bakmayan kalmıyo hanii!!!