Moda & Stil Bu ayakkabı güzelmi? burcu-20 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor teyzem hediye olarak almış ama giymekte kararsızım güzelmi sizce Bu ayakkabı güzelmi? Cevapla Ayakkabı Soruları Hediye Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
erkekmerkek71 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl yav şöyle sivri burunlu kalın topuklu ayakkabıları hiç sevmem 0 0 Yorumla
C3NTAUR Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 74% +1 yıl Beğenmezsen ya hediye olarak birine verirsin ya da dolaptan falan satarsın 😏 0 0 Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Teyzen kendine almis da olmayınca sana hediye etmiş gibi😄 0 0 Yorumla
Mtmzllmatmazel Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ayakkabı güz ama 22 yaş icin uygun değil bnce rengi de yaşına uygun degl 0 0 Yorumla
1itsdivaonlıne Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Teyzen sanrım cimriii😀😀kendine almış bakmış olmamış sana vermiş ama güzel ayakkabi sonbaharda giyebilirsin 0 6 Yorumla burcu-20 +1 yıl haklısın ya cidden 😂😂 söz de falan giyilmezmi sence Yorumla 1itsdivaonlıne +1 yıl Kuzum ya giyilmez o ayakkabi sözde ben olsa almazdım gururluyum böyle şeylerrde dhdh Yorumla burcu-20 +1 yıl aynen ya bende o varken giymiş gibi yaparım. d jsjsjsj Yorumla 1itsdivaonlıne +1 yıl Ya ahhahahaa dolapta sat gitsin 😀😀 Yorumla burcu-20 +1 yıl öyle yapim bende 😂😂😂😂😂😂 Yorumla 1itsdivaonlıne +1 yıl Hahahahhah🤣🤣🤣😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yav şöyle sivri burunlu kalın topuklu ayakkabıları hiç sevmem
Beğenmezsen ya hediye olarak birine verirsin ya da dolaptan falan satarsın 😏
Teyzen kendine almis da olmayınca sana hediye etmiş gibi😄
Ayakkabı güz ama 22 yaş icin uygun değil bnce rengi de yaşına uygun degl
Siyah olsa şık durabilirdi de bu renk beğenemedim
Teyzen sanrım cimriii😀😀kendine almış bakmış olmamış sana vermiş ama güzel ayakkabi sonbaharda giyebilirsin
haklısın ya cidden 😂😂 söz de falan giyilmezmi sence
Kuzum ya giyilmez o ayakkabi sözde ben olsa almazdım gururluyum böyle şeylerrde dhdh
aynen ya bende o varken giymiş gibi yaparım. d jsjsjsj
Ya ahhahahaa dolapta sat gitsin 😀😀
öyle yapim bende 😂😂😂😂😂😂
Hahahahhah🤣🤣🤣😂😂😂
Güzel ayakkabı boyun kaç
Güzel ama +30 yaş ayakkabısı
Guzell
Çok güzel giydinmi ayakkabılarını
Ben beğenmedim
Güzel hanımefendi
Yaşlı işi
Ehhh