Kısa pantalon giydiğimde kemer bölgesinde iz bırakıyor 2-3 saat sonra o iz gidiyor ama yazın denize havuza çok girdiğimiz için kıyafet çok değiştiriyorum bunun için önerebileceğiniz krem var mı?

normaldir bnce
şöyle normaldir vucut belli bi süre sonra hareket halindeyken belden ayaklardan şişebiliyor oda bel çemberinde iz bırakabiliyo ama geçiyo
Ya normal ama kremi falan yok mu bunun hiç önleyici
yok canım bi beden büyük te bol geliyosa mecbbur çekcen ama zaten o izde 10 15 dk duruyo
teşekkğrler :-*
Cevap
16Cevap
Mini etek giyebilirsin. ya da bol olanları tercih et
Excipio Lipo ya da Excipio Hydro Lipo olan çok yağlı. Fîto merhem. Millet güneşlenme sonrası sutyen izi olup da kocaman sırt dekolteli giyiniyor senin dert ettiğin şeye bak.
Ben bu dertten ölürüm🥺
Bu tip kombinelerde kaçınılmaz son
Ancak görsel olarak rahatsız edici değil
Biraz salaş bel tercih etsen yine iz yapar mı diye düşünüyorum senden benden daha iyi bilirsin doktorum
Abi dur gotünü başka zaman göster, uçağa binecem, yusuf yusufum. Kimyamla oynama dkdkf
Bikini giyeceğin zaman elbise giyin knk, iz olmaz ;) (Beyin bedava :D)
Ah benim güzel beyinli arkadaşım bende biliyorum elbise giyinmeyi ama 1 ay tatil yapıyorum her Allah’ın günü elbise mi giyeyim😘
ücretsiz krem sürülür
Üstüne para vermen lazım 😀
zayıflamanı öneririm :)
Benim fiziğim on numara ne zayıfım ne de kiloluyum😀
Zayıflamanı öneririm diyorsun sen bunu eşine söyle bak bakalım ertesi gün boşanma dilekçesi geliyor mu eve gör
Sıkıyor demekki biraz bolla
ya da zayıfla
Mini pantolon giyme
Sen bana konum atsana oraya atom bombası falan attırayım
Hayır sana bakmam ben boşuna gelme 😄
Giyme sende
Annene söyler misin seni bıçaklasın ben uğraşamam
Skjdkc
Çok ateşlisin ama
mini etek takıl
Dar giyinme bir zahmet.
Kalktı...