Moda & Stil Bu hafta konser veren sanatçılardan hangisinin tarzını daha çok beğendiniz? gilmoree Takip Et Xper 3 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Sıla'nın elbisesi bu havada ne manaağ? Karar veremedim ben, sizin yorumlarınızı merak ediyorum :D Hande Yener Ziynet Sali Sıla Derya Uluğ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu hafta konser veren sanatçılardan hangisinin tarzını daha çok beğendiniz? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Sılayı beğendim 0 0 Yorumla
oneydikizz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Pek beğenmiyorum bunları genelde modeller iyi oluyor 0 0 Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Sıla benim için hep bir tık önde, bunların arasında Gülşen olsaydı Gülşen derdim 0 0 Yorumla
Birselvisevdalisi Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Güçlü sesi var ve güzel şarkılarıyla tam bir aşk kadını 0 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı. Derya Uluğ Ziynet sali de severim ama. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Derya uluğ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sılayı beğendim
Pek beğenmiyorum bunları genelde modeller iyi oluyor
Sıla benim için hep bir tık önde, bunların arasında Gülşen olsaydı Gülşen derdim
Güçlü sesi var ve güzel şarkılarıyla tam bir aşk kadını
Sılaa, o ne kıyafet ablacıımm
Derya Uluğ
Ziynet sali de severim ama.
Derya uluğ güzeldi baya
Pembeli olan, Ziynet herhalde
Hiç biri
Ziynet Sali
Hiç biri desem?
Sıla hariç hepsi 😎
deryağğ
Hande