Moda & Stil Suni deri ceket hangi mevsimde giyilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Her mevsimde giyilir mi? Arkadaşım hediye aldı cahilim..Bu tarz suni deri Güncellemeler+1 yıl Astari cok ince simdi ne dersiniz? Güncellemeler+1 yıl Kargosu yeni elime geldide Suni deri ceket hangi mevsimde giyilir? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kızselanslarınız Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yaz hariç her mevsimde giy. Kar kıyamette de giyme tabi. Baharda giyilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yazdan giyilmez mi ben giyen gördüm ama tesettürlü biriydi Yorumla kızselanslarınız +1 yıl Yazın bot giyeni bile görüyoruz, isteyen giyiyor işte ama giyilmemeli. Pişersin. Yorumla
Doğasevenbiri Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Görseldeki ceket çok hoşmuş yalnız. Benim de var buna benzer ama 2 kez anca giyebildim. Biraz serin ilkbahar ve sonbahar havasında uygundur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kasım da giyilmeye baslar ondan onceki aylarda fena terletir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ekim? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ekimde de sicakliklar devam edebiliyor hava sartlarina gore giymelisin Yorumla
Onrckmk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Son bahar ilk bahar kışın cidden gitmiyor üşütüyor 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı. sonbahar olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaz hariç her mevsimde giy. Kar kıyamette de giyme tabi. Baharda giyilir
Yazdan giyilmez mi ben giyen gördüm ama tesettürlü biriydi
Yazın bot giyeni bile görüyoruz, isteyen giyiyor işte ama giyilmemeli. Pişersin.
Görseldeki ceket çok hoşmuş yalnız. Benim de var buna benzer ama 2 kez anca giyebildim. Biraz serin ilkbahar ve sonbahar havasında uygundur
Kasım da giyilmeye baslar ondan onceki aylarda fena terletir
Ekim?
Ekimde de sicakliklar devam edebiliyor hava sartlarina gore giymelisin
Son bahar ilk bahar kışın cidden gitmiyor üşütüyor
sonbahar
sonbahar olabilir
Bahar mevsimi
Baharda
Mevsim geçişinde