Moda & Stil Siyah beyaz çizgili gömlek, siyah pantolon üzerine hangi şal gider? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Siyah şal hariç Siyah beyaz çizgili gömlek, siyah pantolon üzerine hangi şal gider? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KafamKarışıııkk Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Rujun ya da ayakkabın ya da ojen hangi renkse o olabilir 0 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Moda & Stil konusunda 369 cevap paylaştı. Siyah hariç diğerleri çok garip durur bence ama gri olabilir belki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İstediğin bir renkte ayakkabı ve çantayla aynı renk şal tak.. siyah çoğunluklu kıyafetin nasılsa her şey uyar 0 0 Yorumla
EylemmmmNurrr Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sürekli aynı renk tonu olmasın zaten siyah beyaz renkse siyah ya da beyaz şal olmak zorunda değil ben olsam gümüş yani gri renk bir şal yapardım 0 0 Yorumla
edaasoylemez Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Gömlek çizgili olduğu için pek bi tercihin yok bence siyah ve beyaz haricinde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Koyu kahve denemelisin 0 1 Yorumla ruhumdakiAcı +1 yıl Siyahtan başka bir renk çok saçma olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Rujun ya da ayakkabın ya da ojen hangi renkse o olabilir
Siyah hariç diğerleri çok garip durur bence ama gri olabilir belki
İstediğin bir renkte ayakkabı ve çantayla aynı renk şal tak.. siyah çoğunluklu kıyafetin nasılsa her şey uyar
Sürekli aynı renk tonu olmasın zaten siyah beyaz renkse siyah ya da beyaz şal olmak zorunda değil ben olsam gümüş yani gri renk bir şal yapardım
Gömlek çizgili olduğu için pek bi tercihin yok bence siyah ve beyaz haricinde
Beyaz ya da siyah gider sanırım
siyah şal
Siyah
Siyah.
Koyu kahve denemelisin
Siyahtan başka bir renk çok saçma olur
Görebilir miyim
Siyah