Ya bir şey dicem ama kırmak istemiyorum beni yanlış anlama nolursun yani sen kendine yakıştırıyosundur ona bir şey diyemem. Ama bence olmamış kalçaların çok geniş ve o kadar dar giydiğinde kasap sucuklarına benzetiyorum. Bence vücut gösteriliyorsa emek olmalı ne biliyim bi spor bir şey yapsan emeğinin karşılığını alırsın. Ama sana bakınca evde yan gel yat osman emrğini görüyorum.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Vücut ölçüleri 90 - 60- 107 canım ya 😏 millet bu popoyu sporla ameliyatla yapıyor sen ne anlatıyorsun 😂
Seni kırmıyım dedim ama madem bu kadar özgüvenlisin türkiyemiz canım ülkemizdeki abazalar seni şımartmış olabilir fakat yurt dışında senin yüzün bakmazlar bilgin olsun ayrıca o gtte o don durmuş mu?
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere öncelikle. Bence aile ve arkadaş ortamı için gayet iyi bir kombin olmuş yakışmış yani hoş duruyor. Sade bir elbise de giyebilirdin ama bu da hoş
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Davete gelen senin için gelsin nasıl göründüğüne bakmak için değil
Iyi doğdun sen, iyi doğdun sen, iyi doğdun iyi ki doğdun iyi ki doğdun seeennnn.😁 Güzel anıların, sevgi dolu nefeslerin olsun. Mutlu bir yıl geçir. Güzel görünüyorsun