Moda & Stil Sevgilimle yıldönümümüz için uygun bir elbise mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Sevgilimle sevgililik yıldönümümüz sizce bu elbise abartı mı? Sevgilimle yıldönümümüz için uygun bir elbise mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Pmbetrlk Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Tabikide hayır köylü elbisesi gibi kötü yanı bı güzelliği yok 1 1 Yorumla Pmbetrlk +1 yıl Kız sen evlenince de böyle giyinirsenadamin gözü dışarı kayar aldatır seni. Düzgün güzel giyin Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 362 cevap paylaştı. Olmamış, kot ve tşört bile bundan uygun olur. Başka bişi dene 0 0 Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Saçmalama o kadar güzel elbiseler dururken neden bu? 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl hayır, uygun değil bu elbiseyi hiçbir yerde giymemelisin çöpe atmak daha iyi bir tercih. 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Moda & Stil konusunda 874 cevap paylaştı. pek abartı durmuyor, hatta hiç durmuyor. fazla sıradan bir elbise bence. 0 0 Yorumla
Gizemlihatununuz Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Daha güzel giy kız bu biraz çocuk abiyesi gibi elbise 0 0 Yorumla
kimsekimiste200 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl knka yasina olmamis biraz yasli elbisesi gibi duruyor beee 0 0 Yorumla
Sucuklu-Sütlac Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Park, bahçe için abartılı olabilir. Restoran da yemek için ideal gibi 🧐 0 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 988 cevap paylaştı. Sade bir elbise, aslında güzel değil ama giyilebilir tabi ki sen beğendiysen. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence hoş elbise abartılacak elbise giyeceğine bu elbiseyi giymen daha güzel olur ve erkek arkadaşını daha mutlu eder bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nerede olacağınıza göre değişir. Rengi güzel eteği tülü güzel ama kollarını beğenmedim. Elbise bütün olarak böyle güzel denilemez 0 0 Yorumla
Ildır35 Takip Et Xper 7 Yaş: 56 , eic 96% +1 yıl 1970 li yıllarında köyden kovulmuş gibi. 0 0 Yorumla
cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Babannelerin gece yatarken giydiği gecelik gibi 👎 0 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 534 cevap paylaştı. Abartı değil çok sade? 0 0 Yorumla
BEYAZSAYFA00 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Belli bir plan var mı nereye gideceksiniz? 0 0 Yorumla
Ǥнσsτ17 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu elbise vasat. Koca karı kıyafeti gibi 0 0 Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Gülben ablamın elbiselerine benziyor xD 0 0 Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 352 cevap paylaştı. Azdırabilir sevgilini 0 0 Yorumla
02istnbul Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Harika elbise icindeki harkulade güzel 0 0 Yorumla
safadgn Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşırı basit bir elbise 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben sade seviyorum 😊 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok sade ki 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Moda & Stil konusunda 603 cevap paylaştı. yoo güzelmiş 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 832 cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Tabikide hayır köylü elbisesi gibi kötü yanı bı güzelliği yok
Kız sen evlenince de böyle giyinirsenadamin gözü dışarı kayar aldatır seni. Düzgün güzel giyin
Olmamış, kot ve tşört bile bundan uygun olur. Başka bişi dene
Saçmalama o kadar güzel elbiseler dururken neden bu?
hayır, uygun değil bu elbiseyi hiçbir yerde giymemelisin çöpe atmak daha iyi bir tercih.
pek abartı durmuyor, hatta hiç durmuyor. fazla sıradan bir elbise bence.
Daha güzel giy kız bu biraz çocuk abiyesi gibi elbise
knka yasina olmamis biraz yasli elbisesi gibi duruyor beee
Park, bahçe için abartılı olabilir.
Restoran da yemek için ideal gibi 🧐
Sade bir elbise, aslında güzel değil ama giyilebilir tabi ki sen beğendiysen.
Bence hoş elbise abartılacak elbise giyeceğine bu elbiseyi giymen daha güzel olur ve erkek arkadaşını daha mutlu eder bence
Nerede olacağınıza göre değişir. Rengi güzel eteği tülü güzel ama kollarını beğenmedim. Elbise bütün olarak böyle güzel denilemez
Ay moral bozmak gibi olmasın da elbise çok demode
1970 li yıllarında köyden kovulmuş gibi.
Yok bnce gayet guzel
Babannelerin gece yatarken giydiği gecelik gibi 👎
Abartı değil çok sade?
Belli bir plan var mı nereye gideceksiniz?
45 yaşındaysan bi abartısı yok tabi
Nesi abartı anlayamadım.
Bu elbise vasat. Koca karı kıyafeti gibi
Güzel değil bence
Gülben ablamın elbiselerine benziyor xD
Azdırabilir sevgilini
Harika elbise icindeki harkulade güzel
Aşırı basit bir elbise
Ben sade seviyorum 😊
Zarar ziyan bir elbise.
abartı değil günlük elbise bu.
Benim tarzım değil