Sarışınlarn hep aşağlık kompleksi oluyor çünkü sarışınlar kusura bakmasınlar ama geneli havai oluyor eserlerden de öyle olan tabiki var ama ben nerde sarışın görsem meme mestan ortada ben esmerleri daha çok seviyorum bu yüzden daha asil ve geneli daha sadık sarışınlara örn: İzmir kızları genelde oruspu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsaat muhendisligi okuyorum sınıfta 7 kiz vsr 3 u sarisin güzel degiller sac rengiyle guzellik olmuyo adim olarak onde de değiller kusra bakmasin kimse her rengin guzeli var :D
411 Yorumla
Soran+1 yılOnlar cakma sarisindir ben dogallari diyorum:(
Cevap sahibi+1 yılHayir 3 ude Edirne li dogal sarisin hayri saci sari diye biri niye guzel olsun onu anlayamadim. d
Soran+1 yılIsyeaan dhfx
Cevap sahibi+1 yılYok bak sana olayin ozetini geciyim. Bir kiz dogal sarisin ise isikta saci cok parlar. Bu da güzel saci olmasa bile kusurlari gizleyecegi icin bir + dir. Fakat sac rengi ile guzel olunmaz benim hoslandigim şu an cokk guzel bir kiz var kampuste kumral sacli beyaz tenli kahve gozlu bir bayan 165 boylarında. O kadar güzel ki anlatamam tavırlari falan da. Hani her rengin guzeli var demek istiyorum. Ela goz yesil goz mavi goz kahve siyah goz hepsi guzel olabilir renk ile olmuyo uyum da önemli
Soran+1 yılHaklisin :D
Cevap sahibi+1 yılEic hakediyo bu bence :P
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim :)
- 1 yıl
Ben güzelim iyi günler
- 1 yıl
Tamam sonuçta esmerinde sarışınında güzeli var çirkini var. Zaten çoğusu çakma sarışın.
Bence esmer.
Ayrıca her sarışım güzel ve ya yakışıklı olcak diye bir kural yok.
Madem eleştirilmek istemiyorsun niye sordun bu soruyu.
Altta yorumlarına baktım canım merak etme06 Yorumla
Soran+1 yılDgrsgjkl
Soran+1 yılKes a q :D
Soran+1 yılErgenlikte master yaptim :D
+1 yılyorumlar sonrasında saçlarımı kahveye boyatmaya karar verdim :D
22 Yorumla
Soran+1 yılAhaha aynen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
+1 yılKız güzel olduktan sonra saç rengi fark etmez bence. Doğal mı değil mi oda önemli değil kimi kız esmerdir güzeldir ama sarı daha çok yakışır sarı boyatır daha bir güzel olur. Yani doğal mı değil mi benim için çok önemli değil. Ama illa ayrım yap diyorsan esmeri sarışına tek geçerim. Favorim kumral ama :D
02 Yorumla
Soran+1 yılSikerun :D
- +1 yıl
esmer dururken sarışını napıyım * * ordan zevkler ve renkler tartışılmaz esmer candır
bir saniye tahmin ediyim.. hımm sarışınsın ve bir algı oluşturmaya çalışıyosun :D
22 Yorumla
Soran+1 yılCok zekisin ajsksk
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiye de esmer ve kumral oranı sarışınlardan fazla olduğu için gözler bir sarışın görse ilgi duyuluyor bence bu yüzden haklısın sarışınlar bir adım önde. Sebebi de nadir bulundukları için :) Arkadaşlar beni kınamayın, insanın kalbi güzel olsun en önemlisi bu...
10 YorumlaBeni seven kız en güzeldir. Sevmeyeni Allah sahibine bağışlasın, o kadar..
30 Yorumla
+1 yılDunyadaki top ksdinlar hep sarisindir. ve kimse begenmez ancak ne hikmetse hep saclari sariya boysrlar:) ben kendi adima sarisinlari severim esmer kizla hic cikmadim daha dogrusu turk sevgilim olmadi hic
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır. Sadece p*rno filmlerinde ilgimi çeken sarışınlar ile yanımda gezdirdiğim esmer hatun arasında çok fark var. Esmer 4738750 adım önde ;)
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Moda & Stil konusunda 665 cevap paylaştı. ahahahahaha :)
https://www.youtube.com/watch?v=ohAi1WbL1sI10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkekleri bekar kalınca sarışın esmer aramıor. Ne varsa boyun eğiyolar sevgili oluolar kezolarla:)
20 Yorumla
+1 yılYooo. Sarisin olup cirkin olan da var esmer olup güzel olan da yani bunu sarisin esmer diye ayirmak saçma çok. Onunla alakali bir durum değil.
10 YorumlaSarışın kızlar o.. benziyo bence seksi olmuoyolar esmer bir kız gayet seksidir
12 Yorumla
Soran+1 yılEsmermisin sjsk
+1 yılBen doğal sarışınım evet bence de öyle ama belki saçımı boyatabilirim kahve köpüğüne alan içimden gelmiyor değil :)
03 YorumlaSarisinsa birde mavi gözleri varsa şartlarda uygunsa direk aşık olurum.
03 Yorumla
Soran+1 yılBende mavi gozluyum jsjdk
- +1 yıl
U. u
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu muhabbet hep sarışın ve esmer üzerine döner ne hikmetse ama ben kumralcıyım. Ama sadece sarışın ve esmer karşılaştırması üzerinden sorarsan dışarıdan baktığında her iki tipin de çok güzel kadınları var ama cinsellikte sarışın esmerden daha iyi
00 Yorumla
+1 yılEvet çekicilikleri var. Sarışın olmayan bir kadın, sarışın olan bir kadını ancak poposunun güzelliği ile geçebilir. Yoksa sarışın egemen bir familya
00 YorumlaGenelde sarışınlar güzel ama esmerin en güzeli sarışının en güzelini ezer diyim sana :)
03 Yorumla
SoranAnladim :(
Soran+1 yılO lafa katiliyorum
Ben kızıllara hastayım
klimtbalan.files.wordpress.com/.../...yfajnie5.jpg10 Yorumla
+1 yılTüm Sarışınlar değil ama renkli gözlüler kesinlikle daha güzeller
10 YorumlaYani daha dikkat cekiolar bencede fakat esmerlede iyi yani :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSınıfımda doğal sarışın mavi gözlü kalça göğüs bel felan mükemmel olan bir kız var ama güzel değil bunların bir uyum içinde olması gerekiyor sonuçta sarıda bir renk siyahta daha uyumluysa siyah varken neden sarıyı seçeyim
00 Yorumla
+1 yılAh saol ama esmer kızlar daha iyi bence daha güzel hep melez falan olmak istemisimdir
23 Yorumla
Soran+1 yılYok melezler cok guzelde ben ten olarak esmer diyorum
- +1 yıl
Esmerde olur hahhahah tanan bb
Degil sarişn kız dersen anca almn ve Ruslar guzl turk sarsnlr degil. Esmer veya cikolta gbi oln kizlr seksi ve cekici
00 YorumlaDoğal sarışın dikkat çekici oluyor tabi ama saçının renginden çok yüz güzelliği önemli bence
42 Yorumla- +1 yıl
sana çok yakışmış mesela prenses gerçi sana her renk yakışır
+1 yılBen esmer güzellerini sarışın güzellerinden daha güzel buluyorum doğrusu
40 Yorumlabende şu an onu düşünüyordum sarışınlar mı esmerler mi güzel diye :) bence her ikisi farklı
00 Yorumla
+1 yılyok be canım ne güzeli kaşları bıle yok sapsarı kara kaş kara göz varken sarışınlık bence hıc cekıcı degıller
10 Yorumla
+1 yılEvet.. bkz: @Єναηєscєηcє Allah sahibine bağışlasın güzel kız :)
05 Yorumla
Soran+1 yılRetrica :(
- +1 yıl
Olsun bence normalde de güzeldir
- +1 yıl
teşekkürler :)
bu arada Soran retrica diye geçtiğin o programı milyonlar kullanıyor haberin var mı senin :D - +1 yıl
Kızlardan 4 eksi ne oldu ya :d
+1 yılyok ya bana göre bir + sı yok :/ nedendir bilmiyorum ama gözümde bir + deger katmıyor onlara
00 YorumlaYok Değil Bence Ne Sarısını Be Gavur Gibi :) Baba Bura Türkiye Esmerin Gözünü Sevim :) Ama Ayrım YokTabi
00 Yorumla
+1 yılsarı saçları oyuncak bebek saçlarına benzetirdim çocukken. bilinçaltıma da öyle işlemiş sanırım. ben simsiyah seviyorum şahsen gayet koyusundan.
00 Yorumla
+1 yılSarışınlar artık çok sıradan gelmeye başladı elbette güzelleri var ama çoğu sıradan geliyor... beyaz tenli kızıllar ve beyaz tenli kumrallar çok hoşuma gidiyor
10 Yorumlaben gerçekten sarışınlardan hoşlanırım bana hep daha çeki geliyorlar. fotoğrafını görmek istiyorum açıkcası...
03 Yorumla
Soran+1 yılAy utanirim ben jaksk
- +1 yıl
Ayh. s. ss
+1 yılDeğildir, esmerler can sarışınlar patlicandir demisti bir abim..
00 Yorumla
+1 yılsarışın kızların götü havada güzellik konusunda onlara eleştiri bile yapamazsın. yani onlar başka bir yaratık... sarışınlar farklı bir gezegen esmer kızıl siyah saçlılar bunlar normal dünya
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin sincanli :D
+1 yılher zaman öyle oluyorlar bu insanlardaki pisikolojik durumla ilgili bir tercih sebebi belgeselde izlemiştim
00 Yorumla
+1 yılSelen seyven ama harbi güzel kadın. Sarısınlar ölsün :D
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadin superr
+1 yılEvet çık güzeliss
https://hizliresim.com/B9A8Dp11 Yorumla- +1 yıl
:D asdfghgfd bu kız benim kafadan
+1 yılEsmerlere bin bastıkları gerçeği var ama esmer olupta saçını sarıya boyayanlar aynı çingene gibi oluyor.
Edit: En iyisi beyaz tenli her türlü esmerlere bin basar.00 YorumlaSenin o sokakta gorupte sarisin sandiklarinin hepsinin saci boya bil istedim ;) ne varsa dogallikta var
05 Yorumla
Soran+1 yılDogallari kastettim zaten sjsk
Soran+1 yılBen shfh
Soran+1 yılAttim mesaj^^
ya her sarışın her esmerden daha güzel olurmu ne saçmalık :/
00 YorumlaYoo hayır esmerler sarışınlara bin basar kimse kendini kandırmasın
.30 YorumlaBence acik tenli Bal sac rengi herzaman bir adim önden :D
00 Yorumla
+1 yılbenim saçlarım bir değişik bir yerden kahverengi bir yerden sarı çıkıyor doğal röfle bu olsa gerek :D
00 Yorumlamanitam olsun dazlak olsun mnskm kurtarın artık beni şu zaalııııım yalnızlıktan:(
02 Yorumla
Soran+1 yılAglama kanka :(
+1 yılBen de beyaz tenli koyu sacli kizlari cok begeniyorum kristal reed mesela cok hos ya
02 Yorumla
SoranBeyaz tenli siyah sacli kizlari demedim farkettiysen onlar acayip ya ajsj
- +1 yıl
Tamam ben dedm onlari :D
+1 yılneresi güzel be Tırnağım olamazlar :D ddsafsa Çok attım galiba :DSfsad
13 Yorumla
Soran+1 yılSjsjsjsjjaja kanka sen bitanesin zaten
- +1 yıl
yok pampa ya :DD
Bence ten rengi biraz açık olması daha çekici. Ama oldukça esmer sevenlerde var. Büyük ihtimal sarışın sevme olayı Olgalar Helgalar ve Ruslardan geliyor :)
00 YorumlaSarışının adı ama ESMER in tadını hiç bişeye değişmem :)
00 Yorumla
+1 yılörnek alexsis texsas alletta oucen buda fena sayılmaz
00 YorumlaBen esmer hastasıyım yani o 1 adımı aynen iade ediyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
:dgsbbaba
+1 yılben çoğu sarıyı seks objesi gibi görüyorum. ki her defasında haklı çıkıyorum :)
00 Yorumla
+1 yılewt öyleler hatta sarışınlar diğer kızlardan bayağı öndeler benim için
00 Yorumlaaslında ayırmamak lazım ama güzel oluyolar tabi. sende sarısınsın anlasılan :)
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama koyu sari :D
Ben bayılırım. Çok seksiler. Sarışınsan tanışalım be :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNickini begenmedim sdjh
BN kumraldım saçımı kızılımsı yaptırdım ama eserler daha güzel
04 Yorumla
Soran+1 yılKizil cokzel
Soran+1 yılEvet
Hepsi ayrı güzelliği yansıtır.
İstatistiklere göre Kumral her zaman daha çok beğenilir. her 2 cins için.00 Yorumla
+1 yılAh o sarışın yok mu o sarışın her gece uykusuzluğu bana armağan eden bir çıksa karşıma ben geldim dese sarılsa bana sımsıkı. Evet çok güzel sarışınlar.
00 Yorumlabencede güzeller ama genelleme yapma yani sarışınlar hoş oluyo ama bazılarının yüzüde çok çirkin oluyo :D
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet onlar cakmalar sjdj
Soran+1 yılDogrudur :D
siyah kaşlı olcak bide soyadını degiştiririm hemen :)
10 Yorumla
+1 yılEsmer olmamakla birlikte;
Esmersen güzelsin :D:dasdfhj10 Yorumla
+1 yılyorumlara bakılırsa sarışın seven pek yok, olsun ben seviyorum:D
00 Yorumla- Devamını Gör (143)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım