Moda & Stil Mayo bikini giymek için diyet yaptınız/yapıyor musunuz? Rookie_99 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ya da "kilolu da olsam giyerim" mi diyorsunuz? Güncellemeler+1 yıl Süper soru Mayo bikini giymek için diyet yaptınız/yapıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Güzel görünmek için diyet yaptım 0 0 Yorumla
Ahmet4029 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Eskiden yapıyordum 2 3 birşeyle gün geçiriyordum tabi ani kilo veridğim için işe yaramadı çok.Spora başladım kalça gitti şu an kas kütlesi olsun, vücudum baya bir esnedi zyzz dinleyip ter atıyorum artık mutluyum :D 1 0 Yorumla
aselnisalyn Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 3-4 kilo fazlam var yani versem iyi olur gitmeden. O da 1 haftadan fazla sürmez 2 7 Yorumla Rookie_99 +1 yıl 3 4 Kilo önemli değil. Rahat rahat giyebilirsin Yorumla aselnisalyn +1 yıl Yok ya baya fark ediyor göbek çıkıyor hiç hoş durmuyor. Yorumla Rookie_99 +1 yıl Giyebilirsin dedim Yorumla aselnisalyn +1 yıl Ok. Yorumla Rookie_99 +1 yıl boş ver kiloyu falan Yorumla aselnisalyn +1 yıl Bak şu an boş verdim öyle dedin ya Yorumla Rookie_99 +1 yıl Sevindim 😀 Yorumla
Cedajj Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 88% +1 yıl yaptım ama daha çok alıyoeum bir de bikinim yok ahahah 0 13 Yorumla Rookie_99 +1 yıl Kilo mu aldın yine Yorumla Cedajj +1 yıl evet ama çok belli değil artik Yorumla Rookie_99 +1 yıl Kaç kilosun Yorumla Cedajj +1 yıl şu an 50 falan belki 51 52 gelmeden 48.5 dum tam Yorumla Rookie_99 +1 yıl Boy kaç Yorumla Cedajj +1 yıl 163 Yorumla Rookie_99 +1 yıl 51 52 iyi bence Yorumla Cedajj +1 yıl şekillense olacak da halledicezz Yorumla Rookie_99 +1 yıl Ne şekillense Yorumla Cedajj +1 yıl vücudum Yorumla Rookie_99 +1 yıl Kıvrımlı değil mi Yorumla Cedajj +1 yıl pek değil Yorumla Rookie_99 +1 yıl Olur zamanla Yorumla
sacmaliklardunyasi2 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Bu yaz yapmadım, yapmayacağım.. 0 1 Yorumla Rookie_99 +1 yıl Yapma kız ayol boş ver Yorumla
Zarif-Papatya Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yooo yapmadım neden yapayım ki 0 1 Yorumla Rookie_99 +1 yıl Bilmem. Neden yapasın? Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hc yapmadm bu yaşıma kadr. 0 7 Yorumla Rookie_99 +1 yıl Ne yapmadın? Yorumla seyda028 +1 yıl Diyet Yorumla Rookie_99 +1 yıl O zaman kilolu olmadın hiç Yorumla seyda028 +1 yıl Hayr 😅Sadece hamileyken kilo aldm onun dışında hep 50 Yorumla Rookie_99 +1 yıl Çocuktan sonra kilo verebildin yani Yorumla seyda028 +1 yıl Yani tbik Yorumla Rookie_99 +1 yıl Bravo valla. Esin şanslı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayır, diyet yapmama gerek yok 0 11 Yorumla Rookie_99 +1 yıl işte fit bir kadın :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen😂 Yorumla Rookie_99 +1 yıl Formumuzu koruyoruz yani :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya ne kadar yesemde fazla kilo almıyorum, herkesin kıskandığı özelliğimdir bu Yorumla Rookie_99 +1 yıl Maşallah. Kaç kilosun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 60 Yorumla Rookie_99 +1 yıl Boy? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 68 Yorumla Rookie_99 +1 yıl Ooo ideal kadın tipi :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lütfen şu güzellik algınızı değiştirin Yorumla Rookie_99 +1 yıl Niye? Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Yapmıştım 0 1 Yorumla Rookie_99 +1 yıl Kaç kilo verdin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Güzel görünmek için diyet yaptım
Eskiden yapıyordum 2 3 birşeyle gün geçiriyordum tabi ani kilo veridğim için işe yaramadı çok.
Spora başladım kalça gitti şu an kas kütlesi olsun, vücudum baya bir esnedi zyzz dinleyip ter atıyorum artık mutluyum :D
3-4 kilo fazlam var yani versem iyi olur gitmeden. O da 1 haftadan fazla sürmez
3 4 Kilo önemli değil. Rahat rahat giyebilirsin
Yok ya baya fark ediyor göbek çıkıyor hiç hoş durmuyor.
Giyebilirsin dedim
Ok.
boş ver kiloyu falan
Bak şu an boş verdim öyle dedin ya
Sevindim 😀
yaptım ama daha çok alıyoeum bir de bikinim yok ahahah
Kilo mu aldın yine
evet ama çok belli değil artik
Kaç kilosun
şu an 50 falan belki 51 52 gelmeden 48.5 dum tam
Boy kaç
163
51 52 iyi bence
şekillense olacak da halledicezz
Ne şekillense
vücudum
Kıvrımlı değil mi
pek değil
Olur zamanla
Bu yaz yapmadım, yapmayacağım..
Yapma kız ayol boş ver
Yooo yapmadım neden yapayım ki
Bilmem. Neden yapasın?
Hc yapmadm bu yaşıma kadr.
Ne yapmadın?
Diyet
O zaman kilolu olmadın hiç
Hayr 😅
Sadece hamileyken kilo aldm onun dışında hep 50
Çocuktan sonra kilo verebildin yani
Yani tbik
Bravo valla. Esin şanslı
Hayır, diyet yapmama gerek yok
işte fit bir kadın :))
Aynen😂
Formumuzu koruyoruz yani :))
Yok ya ne kadar yesemde fazla kilo almıyorum, herkesin kıskandığı özelliğimdir bu
Maşallah. Kaç kilosun?
60
Boy?
68
Ooo ideal kadın tipi :))
Lütfen şu güzellik algınızı değiştirin
Niye?
Yapmıştım
Kaç kilo verdin