Fotoğraflarda sütyen var çıktığında sarkık görünüyor biraz. İç çamaşırı kullanmayı sevmiyorum hele ki yaz aylarında sütyen dışında sarkmasını nasıl önleyebilirim? Henüz 19 yaşım ve bu durumdan çok rahatsızim
Sana bir erkek olarak öneriyim sarkmasını falan boş ver de sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran artı drop muydu lan track muydu öyle bir şey vardı prog dinlen bir şey var kıyafet onu kullanabilirsin yarım akrep dediğim sistem baskılı sütyen olmayıp yarım atlet tarzı burcu akli ti dediğimiz baskılı dar ve sıkı şeyler giyebilirsin bunun haricinde sana bir önerim bir şeyim olamaz sütyenle kullanıyorsan bir zahmet baskısız betersin modellerini tercih et doğru bir şey yapmışsın bunları kafana takılacak veya burada sorulacak soruları internetten de araştırabilirsin tatlım🙏🏻🦋😂😂
Kötü görünüp görünmediğine kanaat getirmek için tam tersi sütyen olmadan görmek gerekiyor. Bu hali ile oldukça hoş ama asıl mesele sütyen kullanılmadığında ortaya çıkabilecek sarkma, sallantı/vibrasyon ya da hepsi bir yana meme uçlarının belirginliği. Meme ucu belirginliğini önleyecek pedler var ama diğer iki ihtimali, yani sallanmasını ya da sarkmasını engelleyecek pek bir şey yok (iri göğüsler için konuşuyorum)
bu biraz boyutla ya da dikliği ile alakalı. Göğüs uçları çok belli olmuyorsa giydiğin bazı kıyafetler yinede sorun yaratmaz diye düşünüyorum. daha önce hiç çıktınmı sutyensiz dışarı?