Tek amacımın dikkat çekmek olduğunu düşünmemeleri için rahat giyemiyorum. Sizce büyük göğüslülerin crop giymesi kötü mü?

Tek amacımın dikkat çekmek olduğunu düşünmemeleri için rahat giyemiyorum. Sizce büyük göğüslülerin crop giymesi kötü mü?
Bence giyilmeli, crop denilen şeyin bir anlamı ve önemi olsun. Herkeste bir crop modeli tutturmuş gidiyor, tüm kızlar tek tip gibi. En azından göze hitap eden birkaç göğüs görmüş oluruz. Asıl büyük göğüslü kızlar takmalı. 😌
Kötü değil ama dikkat çekeceği kesin. büyük göğüslü olmak, her anlamda dikkat çekiyo, ne giydiğimiz hiiç önemli değil canım. Görselde ki sen isen gayet hoş ve çekici olmuş.
Cevap
26Cevap
Bence harika
İstediğiniz gibi giyinmekte özgürsünü tabi toplumu aşırı rahatsız etmeyecek şekilde olmak kaydıyla. Ama şöyle bir durum var dikkat çekici olacaktır ve bakışlara, tacizlere, dedikoduya mağruz kalabilirsiniz. İnsanların ne düşündüğü çok önemli değil siz kendinizi bilirsiniz. Kendinize şunu sorun " Nasıl rahat ederim? " İnsanların bakışlarından felan rahatsız olurum derseniz daha kapalı giyinin derim. Ben kadınların göğüslerinden çok yüzlerine ve kafa yapılarına odaklanan biriyimdir ama herkes öyle değil.
Sizin sahip olduklarınız göğüs, diğer bir değiş ile diğerlerinin sahip olmadıkları şey diyebiliriz. Göğüs ölçünüz kusursuz, kesinlikle siz ve sizin göğüs ölçünüze sahip bayanlar tercih etmeli. Güzel ve yerinde görünüyorsunuz. Yakışmış.
Teşekkür ederimmm
Herkesin göğüsleri doğuştan böyle olamayabilir yalnız
Rica ederim, harf hatası, klavyenin azizliği. Özür dilerim.
İdeal diyip saçmalamışsın
@Creppyypasta Hangi konuda?
Herkesin göğüsleri böyle olamayabilir onu diyorum?
Bir insanı göğüslerine göre tercih ediyorsan sen zaten hiç tercih etme yazık
@Creppyypasta Sadece göğüsleri bu ölçülerde olan bayanlara yakıştığından bahsediyorum. Herhangi bir tercihte bulunmadım.
Emin misin? Bu büyüklükte olan kadınlar tercih edilmeli. Yani bu büyüklükte göğüsleri olmayan kadınlar tercih edilmemeli mi?
Ten rengin vücut yapın göğüslerin bence mükemmel yakışmış 😍
Teşekkür ederimm
Ahahaha tamam
Gerçekten öyle hatta bu resimde toparlayıcı var 😂
☺️
Aslinda bayagi iyisin haa sorun olmaz cok buyuk de gorunmuyor
Teşekkür ederimm
Hayır engel değil, dekolte vermek istemiyorsan vermezsin olur biter
Yiooo 85c genelde crop giyiyorum giymeyi de birakmicam.
Bence kötü çok fazla dikkat çekiyor ve çogu erkek senin için seks objesi olarak görüyor en basiti yüzüne bile bakan bulamazsın
Büyük mü bu.
Her neyse; istediğini giy rahat ediyorsan.
Kim ne düşünürse düşünsün i
Memenı kendın seçemıyorsun kanks
Sorunun bununla alakası ne kanks jsjsjjs
göğüslerin dik ve güzeller. 😊
Bayılırım büyük memelere
Kime ne ablacım ya ne istiyorsan giy
elbise güsell miş
Engel değil isteyen herkes de giymeli
evet engel çünkü aşırı açık duruyor
Giy güzel olmuş yerler
Büyük memeliler crop giymesin
Bul beniii bul beniii oooo