Moda & Stil Görseldeki polo shirt nasıl sizce, ve maskülen mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor almayı düşünüyorum iş yeri için, düğmeleri zaten açıyorum bir de göğüslerim de belirgin.. biri fazla maskülen diye yazmıştı Görseldeki polo shirt nasıl sizce, ve maskülen mi? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Coffee34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 57% +1 yıl Giyebilirsin ama düğme açınca bakan çok olur, can sıkar 0 0 Yorumla
Umutsuzzzluk Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Yani düğmelerini açman rahatsız etmeyecekse farklı bir rengini alabilirsin mesela tabi tenine uyan rengi bilmiyorum ama iyi durabilir 0 6 Yorumla Soran +1 yıl diğer renkleri çok gıcık, hemen göze batıyor Yorumla Soran +1 yıl yok, zaten açınça bir şey belli olmuyor Yorumla Umutsuzzzluk +1 yıl Tenine bu rengin yakışacağını düşünüyorsan bunu al o zaman benim gözüme çok hoş gelmedi bu renk o yüzden dedim🙂 Yorumla Umutsuzzzluk +1 yıl Neyi açınca belli olmuyor anlamadım Yorumla Soran +1 yıl Görseldeki kızla ten rengimiz 1:1 aynı :) peki teşekkürler yorumun için Yorumla Umutsuzzzluk +1 yıl Bence ten rengine uyum sağlamax yani bu renk çok hoş durmamış mankende de zaten 🙈 Yorumla
MD_avicenna_ Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Zatıf değilsen ya da göğüslerin büyükse iyi durmaz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl zayıfım, göğüslerim de belirgin ne alaka Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Çok belli oluyor o zaman Yorumla Soran +1 yıl camii'de çalışmıyorum jsksks Yorumla MD_avicenna_ +1 yıl Bilmem kadınlar genelde rahatsız oluyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sekreter misin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl finans departmanında çalışıyorum Yorumla Soran +1 yıl yorumunuz bu kadardı sanırım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Giyebilirsin ama düğme açınca bakan çok olur, can sıkar
Yani düğmelerini açman rahatsız etmeyecekse farklı bir rengini alabilirsin mesela tabi tenine uyan rengi bilmiyorum ama iyi durabilir
diğer renkleri çok gıcık, hemen göze batıyor
yok, zaten açınça bir şey belli olmuyor
Tenine bu rengin yakışacağını düşünüyorsan bunu al o zaman benim gözüme çok hoş gelmedi bu renk o yüzden dedim🙂
Neyi açınca belli olmuyor anlamadım
Görseldeki kızla ten rengimiz 1:1 aynı :) peki teşekkürler yorumun için
Bence ten rengine uyum sağlamax yani bu renk çok hoş durmamış mankende de zaten 🙈
Zatıf değilsen ya da göğüslerin büyükse iyi durmaz
zayıfım, göğüslerim de belirgin ne alaka
Çok belli oluyor o zaman
camii'de çalışmıyorum jsksks
Bilmem kadınlar genelde rahatsız oluyor
Kaç beden kullanıyorsun 🤔
Belirgin ise baya iyi gözükür ama bunda
sekreter misin
finans departmanında çalışıyorum
yorumunuz bu kadardı sanırım