Moda & Stil Tek renk kombinleri beğeniyor musunuz? Blair_Waldorf Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Baştan aşağı tek renkten oluşan kombinler hoşunuza gidiyor mu? Tek renk kombinleri beğeniyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Evet bence güzel 0 0 Yorumla
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay tek renk kombinleri hem şık hem de rahat hissettiriyor. Renk tonunu doğru seçince bütünlük harika oluyor. 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 688 cevap paylaştı. Evet Ki ben siyahcıyım zaten Siyah benim favori sevdiğim renk ⭐ komple siyah giyinirim zaten 0 0 Yorumla
ByAldolan_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 62% +1 yıl Hayır genelde farklı renk kombinasyonu hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Tonsurton en sevdigim tarzdir. Genelde bunu tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Ejderhaeğticisi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Beğeniyorum ama takılarla tammalanmalı ve ona göre şal ya da saç modeli yapılmalı 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 ay Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Evet canlı kırmızı güzel ya 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 362 cevap paylaştı. Olabilir ama resimdekileri hiç sevmedim 0 0 Yorumla
sorucevapben Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Yani evet değişiklik gösterse de severim 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Moda & Stil konusunda 311 cevap paylaştı. Sevmiyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet bence güzel
tek renk kombinleri hem şık hem de rahat hissettiriyor. Renk tonunu doğru seçince bütünlük harika oluyor.
Evet Ki ben siyahcıyım zaten Siyah benim favori sevdiğim renk ⭐ komple siyah giyinirim zaten
Hayır genelde farklı renk kombinasyonu hoşuma gidiyor
Tonsurton en sevdigim tarzdir. Genelde bunu tercih ediyorum.
Beğeniyorum ama takılarla tammalanmalı ve ona göre şal ya da saç modeli yapılmalı
Evet canlı kırmızı güzel ya
Olabilir ama resimdekileri hiç sevmedim
Yani evet değişiklik gösterse de severim
Tamamen siyah giyerim, severim
Kahverenginde güzel oluyor
Evet severim ama daha soft tonlarda
Yakışana yakışıyor.
Ehhh
Sevmiyorum.
Hayır kötü
yookk
beğeniyorum