Arkadaşlar bir iç çamaşırın rahat olması benim için çok önemli. Gün içinde yok gibi hissetmeliyim ama desteği de her zaman benimle olmalı.
Model olarak güzel ve rahat marka öneriniz var mı? Kaliteli markaları önerin lütfen.

Arkadaşlar bir iç çamaşırın rahat olması benim için çok önemli. Gün içinde yok gibi hissetmeliyim ama desteği de her zaman benimle olmalı.
Model olarak güzel ve rahat marka öneriniz var mı? Kaliteli markaları önerin lütfen.

Victoria's Secret: Victoria's Secret, dünyanın en popüler iç çamaşırı markalarından biridir. Markanın geniş bir ürün yelpazesi vardır ve her zevke ve bütçeye uygun seçenekler sunar. Victoria's Secret iç çamaşırları, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve rahat ve şıktır.
Calvin Klein: Calvin Klein, minimalist ve modern tasarımlarıyla tanınan bir başka popüler iç çamaşırı markasıdır. Markanın iç çamaşırları, kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve rahattır.
Hanes: Hanes, uygun fiyatlı ve kaliteli iç çamaşırları ile tanınan bir markadır. Markanın geniş bir ürün yelpazesi vardır ve her zevke ve ihtiyaca uygun seçenekler sunar. Hanes iç çamaşırları, rahat ve dayanıklıdır.
Tommy Hilfiger: Tommy Hilfiger, şık ve modern tasarımlarıyla tanınan bir markadır. Markanın iç çamaşırları, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve rahattır.
La Perla: La Perla, lüks ve sofistike iç çamaşırları ile tanınan bir markadır. Markanın iç çamaşırları, kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve rahattır.
Bu markaların dışında, Türkiye'de de birçok kaliteli iç çamaşırı markası bulunmaktadır. Örneğin, Dorya, Kom, Pierre Cardin, Tutku ve Blackspade gibi markalar, kaliteli ve rahat iç çamaşırları ile tanınmaktadır.
Tabii ki, size birkaç kaliteli, güzel ve rahat iç çamaşırı markası önerebilirim:
Victoria's Secret: Victoria's Secret, dünyanın en popüler iç çamaşırı markalarından biridir. Markanın geniş bir ürün yelpazesi vardır ve her zevke ve bütçeye uygun seçenekler sunar. Victoria's Secret iç çamaşırları, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve rahat ve şıktır.
Calvin Klein: Calvin Klein, minimalist ve modern tasarımlarıyla tanınan bir başka popüler iç çamaşırı markasıdır. Markanın iç çamaşırları, kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve rahattır.
Hanes: Hanes, uygun fiyatlı ve kaliteli iç çamaşırları ile tanınan bir markadır. Markanın geniş bir ürün yelpazesi vardır ve her zevke ve ihtiyaca uygun seçenekler sunar. Hanes iç çamaşırları, rahat ve dayanıklıdır.
Tommy Hilfiger: Tommy Hilfiger, şık ve modern tasarımlarıyla tanınan bir markadır. Markanın iç çamaşırları, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve rahattır.
La Perla: La Perla, lüks ve sofistike iç çamaşırları ile tanınan bir markadır. Markanın iç çamaşırları, kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve rahattır.
Bu markaların dışında, Türkiye'de de birçok kaliteli iç çamaşırı markası bulunmaktadır. Örneğin, Dorya, Kom, Pierre Cardin, Tutku ve Blackspade gibi markalar, kaliteli ve rahat iç çamaşırları ile tanınmaktadır.
İç çamaşırı seçerken, öncelikle kendi ihtiyaçlarınıza ve zevkinize göre seçim yapmanız önemlidir. Rahat ve kaliteli iç çamaşırları, kendinizi iyi hissetmenize ve özgüveninizi artırmanıza yardımcı olacaktır.
Ben de senin gibi rahat olmayan iç çamaşırını kullanamıyorum. Bu yüzden yokmuş hissi vermesi çok önemli. Uzun süredir Penti kullanıyorum ve aşığım😍 Destekli kullanan biri olarak bir sütyenin bu kadar rahat olmasına inanamıyorsun. Her koleksiyonundan parçam var diyebilirim…O yüzden tercihin kesinlikle Penti olmalı. Uyurken, işte, okulda her yerde kullanıyorum, aşırı rahat ve şık!
Penti iç çamaşırları mukemmel
Cevap
71Cevap
Suwen ve daginin kalıpları aşırı rahat. Pentiden aldığımda süngeri yapısı kalıp gibi rahat yatamıyorum. Ama bu iki markadan çok memnunum. Hatta üzerimde daginin bi modeli var hem topluyor hemde şık. Ama tabi seksi çamaşır olarak bu iki marka baya geriden gidiyor
Dagi, Suwen ve tabi hi sponsorumuz Penti ❤️🔥🌸

Ama önemli olan onu taşıyabilmek. Yerli yerinde, uyumlu şekilde sşkla ve zevkle kullanabilmek. Ne dersiniz. 😎
Victoria's Secret bulursan kesinlikle vazgeçemeyeceğin bir marka olabilir onun dışında oysho yu önerebilirim
Artık çoğu firma yok gibi ürünleri tasarlıyor. Dikişsiz, hafif, ve cilde zararı olmayan kumaşlarla. Tavsiye ederim….
model onemli mi
bunu gülerek yazıyorum seher yıldızı inşallah başkası dememiştir ki hiç kullanmadım askerde koğuşun içi doluydu seher yıldızı
Trendyol marka iç çamaşırı aldım kesinlikle kalitesiz çıktı ve geçen hafta da aynı marka kot pantolon almıştım, tam anlamıyla fiyasko çıktı. Pantolon bildiğin dikim hatası yamuk. Normalde güvendiğim bir markaydi ama onlar da şaşırdı herhalde
Kullanıcıya bağlı tercih herkesin bir tarzı giyimi vardır iç giyimde olduğu gibi seçenekler çok
Basic bir şey se calvin klein seksi tüm çamaşırlarımı victoria secrettan alırım çok kaliteli bir şey olmuyor
Bir kere denemiştim mağaza Penti iç çamaşırları çok güzel ama alamamıştım yakında alırım almayı düşünüyorum.
Çok marka denedim ama rahat olan pek bisey tavsiye edemem parayı bulursam lüks markaları denicem
Oysho nun camasirlari superdir bir erkek olarak bunu soyluyorum
Tutku vs Seheryıldızı kapışması olacak gibi geliyo bi sanki 🤔🤔🤔
Ancak penti alabiliyoruz arada victoria secret ikisini önerebilirim
Penti ya, bayan için tabii. Erkek için çok fark etmiyor
Kadınlar için penti var ama profesyonel bilgim yok başka
Pentiyi de seviyorum ama Victoria Secret favorim 😍
Rahat olması gerekiyor herhangi bir marka takıntım yok rahat olsun yeter
Yalnız soldaki hatun cok iyimis bi kalp birakayim arkadasa :D
Penti , en severek kulandığım iç camaşırı hem rahat hem şık
penti den indirim almak ister misin
Kesinlikle süwen süwenden başka yerden iç çamaşırı giyemiyorum kalitesine asla laf edilmez aşırı rahat ve kaliteliler
Calvin klein ömrünü bu işe adamış gerisi boş
Victoria's Secret Kullanıyorum ben ve memnunum
Penti en güzeli, sevgilimle gideriz beğendiğim ne varsa alırım ona😍
Dik tutma toparlama ve rahatlık mükemmel teşekkürler
Kalite varsa rahatlık vardır güzel öneri bayan kardeşlerimiz için
Bende rahatlığıma düşkünümdür aynı zamanda kalite de önemli sana penti markasını önerebilirim gayet güzel bi marka
@eliff_aşko kıyafet önemli değil kızların çoğu tipten kaybediyor
Sorsan herkes PENTİ'den giyiniyor, sanırsın pazardan don alan bir benim 😏 pazardan alınan çamaşır markası iyidir 🙂
merhaba abla bence victoria secret ama pahali olabilir
Suwen ve lcv nınkiler çok rahat geliyor bana
Bir kalite yok suanda trendyoldan alabilirsin gizli geliyor zaten
Penti ya da loya genelde penti tercih ediyorum pamuksu ve çok rahatlar
Pamuklu olmasına dikkat etmek lazim gerisi kalite işi
Tek cevap penti olmalı çok kaliteli rahat kullanınca vazgecemeyenlerdenim
Penti kesinlikle. Hiç çamaşırı diye geçiyor yokmuş hissi veriyor gerçekten araştırmanı tavsiye ederim
Triumph, Lascana, Sloggy
önemli şey rahat olması.
Penti kullan keyfine bak
Calvin klein
Hiç bilgim yok mlsf
Penti candır gerisi heyecan 👍
Penti
Ten
Penti ve victoria
Penti diyorum
Penti al bütün kızlar kullanıyor.
oysho, victoria secret olabilir