Havalar sıcak oduğunda benim ve yengemin de favorisidir. Parlak, ince külotlu çorap ve yüksek topuklarla kombinlediğimizde karşımızdakilerin aklını başımdan alıyoruz adeta. Siz de bu kombini kullanıyor musunuz?
Havalar sıcak oduğunda benim ve yengemin de favorisidir. Parlak, ince külotlu çorap ve yüksek topuklarla kombinlediğimizde karşımızdakilerin aklını başımdan alıyoruz adeta. Siz de bu kombini kullanıyor musunuz?
yani seni anladım da yengen ne? neyin fantezisini yaşatıyorsunuz millete
bu sıcakta çorap bir de ahahaahahah
elbise severim de böylesini asla giymem.
canın sağolsun
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Çok mini elbise sevmem dizin biraz üstü olacak yoksa rahat edemem
Yani amaç serin gezmek değil, birilerini kendine baktırıp tahrik etmek mi?
İtiraf geldi sanırım :))
Bacaklar güzelse sevilir. Sen ve yengen öyle giyindiğinizde size bakan erkekler için kocan bişey demiyor mu
Sevmem
Seven @isabella__ yi da sevmem Laf sokup kaçan korkak
Severim , eşim olursa onun da giymesini isterim.
Her Kadına Yakışmıyor maalesef Ama Zarif Kadınlara Yakışıyor Sizede Yakışacağına İnanıyorum
Mini giyene de giymeyene de saygım sonsuz. 😊 Herkese şık ve mutlu günler...
Severim ama fazla giymem rahat edemem çünkü yine de beğenirim bu tip elbiseleri
Severim, biraz fazla trol fazla sahte bir soru senin kız olduğun bile meçhul.
Çorap giymek abes durur açık uçlu ayakkabılarda. Harici olarak giymemek daha makul ama kişiye göre değişir tabii.
severim ama pek giyemem biraz daha uzun diz üstü gibi giyerim
@mutsuzevlilik anladım. haklısın. Ama muhtemelen kocanla başbaşa kalınca sınırları zorluyorsunuzdur
Mini ya da uzun herhangi bi elbise türünü sevmiyorum.
Mini mini bir kuş donmuştu pencereme konmuştu... Aldım onu içeriye cik cik cik cik ötsün diye :D skadkakd
Severim ama bacaklarım kalın olduğu İçin giyemiyorum aşırı üzücü
Bayılırım 🥰ama yakışıyor mu size bilemem yengene ve
Hoş olur ama erkekleri akılları alinacak varlıklar olarak görmez pek hoş durmadı 😒
Evet seviyorum
Yok o kadar iddialı giymem millet konuşur
yemın ederim iki gecdir fileli corap mini elbiseli modelleri izliyorum hastayım ben of.
Evet, severim. Sık sık giyerim.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş