Moda & Stil Sizce Polo yaka giyen kadın itici midir 😅? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Şöyle söyleyim, 3-4 düğmesi açık, ve ince bir kadın'ın giyidiğin var sayalım Güncellemeler+1 yıl İsteyene örnek yollayabilirim* ne demek istediğimi belki anlarsınız Sizce Polo yaka giyen kadın itici midir 😅? Cevapla Kadın Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Polonyakayı çok yakıştırıyorum ama bahsettiğin düğmeler açık halini hayal edemedim örnek atarmısın 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Biz giyiyoruzda size noluyo 0 2 Yorumla Soran +1 yıl asıl sana ne oluyor, senden mi izin alacağız Yorumla bunasııladam +1 yıl Çok erkeksi Yorumla
Johnrocco43 Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl yatay çizgiliyse abla garanti esnaftır... 0 3 Yorumla Soran +1 yıl yok yok, tek renk, Tommy'nin mesela Yorumla Johnrocco43 +1 yıl örnek yollar mısın Yorumla Soran +1 yıl yolladım Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Güzel bir kadında hoş duracaktır 0 1 Yorumla erkeksihayvan +1 yıl Kaç düğmesi var ki onun? Yorumla
Sudddess11 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Ne bileyim mini eteklerle güzel olabilir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla Sudddess11 +1 yıl Evet ya bnce güzel özellikle koyu yeşil olanları baya iyiymiş baktım biraz Yorumla Soran +1 yıl ya bir de kişiden kişiye göre değişir, mesela kilolu bir kadında daha erkeksi durur o yaka shirt Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yakıştırmıyorum ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hmm Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Niye itici olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Polonyakayı çok yakıştırıyorum ama bahsettiğin düğmeler açık halini hayal edemedim örnek atarmısın
Biz giyiyoruzda size noluyo
asıl sana ne oluyor, senden mi izin alacağız
Çok erkeksi
yatay çizgiliyse abla garanti esnaftır...
yok yok, tek renk, Tommy'nin mesela
örnek yollar mısın
yolladım
Güzel bir kadında hoş duracaktır
Kaç düğmesi var ki onun?
Ne bileyim mini eteklerle güzel olabilir
evet
Evet ya bnce güzel özellikle koyu yeşil olanları baya iyiymiş baktım biraz
ya bir de kişiden kişiye göre değişir, mesela kilolu bir kadında daha erkeksi durur o yaka shirt
Yakıştırmıyorum ya
hmm
Niye itici olsun
Ben daralirim
Yakismiyor
Hayir