Biliyorum şimdi bana yobazsın diyeceksiniz ama öyle biri değilim sizin o klişe lafınız. Avmye giderken don boyutunda südyen gibi kıyafetler giyiyen var. Hiç mi aileniz bir şey demiyo ve mahremiyet diye bir şey yok. Atatürkü kullanırlar ama halbuki Atatürkün kıyafet konusunda titiz olduğunu bilmiyosunuz. İsterseniz melek tekçe yazın baloda açık giyinmiş atatürkte kadını uyardı halbuki kadın evli. Neden çünkü biliyoki atamız türk kültüründe böyle bir şey yok.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bundan sanane ki iradesiz misin insan ile hayvani ayıran özelik irade ve akıldir. Sen bunu ayıramıyorsun anladığım kadariyla.
Hayvanla ne alakası var. Hem irade irade ne. Sokağa nerdeyse iç çamaşırıyka çikıyolar. Senin eşinin yanında sevgilinin veya annenin yanında uygunsuz yerleri belli olan erkeğin olmasını ister misin
Sen bakmadiktan sonra ne fark eder ahlak ile normlar birbirinden farklı şeylerdir. Senin evine kimse çıplak gelmiyor. Eğer ki abaza bir insansan gözünü alamazsin bunlardan sen sorumlusun. Senin kendine hakim olamamanin ceremesini kimse çekemez. Çok rahatsiz oluyorsan farklı bir yere taşin kendi seviyende olan insanların yanina tasinmani öneririm. Kadın, siz ve sizin gibiler için objeden ibaret olduğu için bu konuyu duvara anlatır gibi hissediyorum.
Sokağa bende onlar gibi açık giyinsem veya sevglin eşin o derece açık erkeklerin yanınds çalışsa hic mi rahatsız olmayacan
Benim çevremde senin gibi çomarlar yok o yüzden rahatım. Kimse eşimin sevgilimin yanında toplum normlarini aşacak şekilde giyinmiyorlar. Ama senin gibi koyunlar kısa şortu çiplak olarak düşünüp hayal ettiği için bu şekil düşünmesi çok olağan yani sen dert etme senin çevrendekilerdr senin gibi.
Ne şoertu ben sorttan mı bahsediyom ben zaten giyinsem ve giyineseler diyorum. Sen onu bile anlamamışsın eminim rahatsız olursun ben südyen gibi kiyafetten bahsediyom sokaga çıktiginda bike gö. ünü açanlardan bahsettin
Adını bile bilmedigin şeyin ismi crop giyimi rahat olan bir şey. Kim vücudunu açıyor ya bana neden hiç denk gelmiyor. Millet tatile gidiyor çarşafla mi gitsin kanka bırak cidden başımı ağrıtıyorsun noksan bilginle eleştirme kimseyi bir dahakine olur mu sağlıcakla kal.
Cropu biliyom merak etme. Bilmesem bile çok bir şey kaybetmem. Türk kültür örfüne bak oynuna dilini geleneğine. Atatürk bile evli bir kadına karıstı açık giyindi diye eee o zaman atatürk yobaz miydı tabiikide hayır o da biliyodu adetimizi kültürümüzü o yüzden istemedi. Oktay sinanoglu ne demişti bir millet her nesilde yeniden doğar bir milleti yaşatan kendi geleniği kültürüdür bizde ne yazıkki bunu yaşatamadik
Keşke cevap verebilsen ama rmunim bahane bulursun
Ya senle muhattap olmak bile zaman kaybi sana sayfalarca o dönemleri anlatabiliril laiklik neden var oldu öncesi sonrasını hepsini açıklayabilirim. Bunun topluma artilari eksileriyle sayfalarca yazabilirim inan. Ama senin gibi birine cidden değmez.
Hahaahhaa yazık harbi laiklik soyunmak demek değil bil bunu. Nete yaz melek tekçe atatürk ondan sonra anlarsın. bide oktay sinanoglu sahte aydın sınıf yaz you tube tabii işine gelirse ama ben söylim gelmez
Sütyen gibi kıyafet giymekte ayıp bişey yok canım
Eminim yoktur eminim. Babanda eşinde boxer gibi bir sey giysin
Senin gibi yobazlardan ne zaman kurtuluruz acaba
Bunun yobazlıkla alakası yok. Soyunmak medeniyet değik bil bunu istersen mehemt akif ersoyun medeniyer adlı şiirini okuyabilirsin
İstediğin gibi giyinmek medeniyettir. Ben istediğim gibi giyinirim. İstediğim zaman istedigim kişiyle seks yaparım. Ve sadece beni ilgilendirir bunlar. Seni değil
Özgürlük istedigimi yaparım demek değildir
Kim demiş avrupa insanı medeni
Ne edep var ne hâya çırılçıplak bedeni
Eger medeniyet dedigin açıp saçmaksa bedeni
Desenize hayvanlar bizden daha medeni
M. Akif ERSOY
O zaman senin yaninda bir erkek ya da eşin çok kısa dar bir sey giysin göbek belli olsun kıllar belli olsuj p. nisi de belli olsun olur mu
Yine saçmalama zamanin gelmiş
Asıl sizin gibi zihniyetler bu toplumu bozuyor.
Anne baba mı var başlarında salıyorlar sokağa ne yaparlarsa yapsınlar onlar da köşelerde iş bekleyen kadınlar gibi giyiniyorlar
Aynn öyle ama anlamaz onlar.
Yobaz👍🏼
Baska bir şey bilmezsiniz zaten klasik laf
Öylesin ki
Bence sen öylesin savaş 2 türkü olur ya silahla ye ikirsin ya da asimile olursan biz batının kötü yanlarını örnek aldık.
Off bos konusma
Sanane yani
Doğruları söylediğimi biliyosun. Atatürkü seviyosan internete yazsana melek tekçe atatürk kıyafet diye sonra yine yaz
O halde git şalvar giy ne boş yapıyorsun ya
Yobaz ne demek biliyor musun sen?
Ne diyon yürü git Allah aşkına ya bırak
Geçmisini örnek alması lazım insanların. Tarihini kültürünü örf adetini
Sen sus yobaz
Yazık cevap veremeyince ne diyon.
Çok haklısın, aşırı teşhirciler
Teşekkür ederim
sana ne