Moda & Stil Dolabınıza baksak en çok hangi rengi görürüz? Blair_Waldorf Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kıyafetlerinize en çok hangi renk hakim? Dolabınıza baksak en çok hangi rengi görürüz? Dolabınıza baksak en çok hangi rengi görürüz? Cevapla Hakim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Mor renk 0 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Sari ve kahverengi disinda her rengin bazi tonlarini giyiyorum. 1 0 Yorumla
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Dolabımda en çok lacivert ve siyah var. Hem kombin yapması kolay hem de leke belli etmez. 0 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Bir kısım siyah, bir kısım sarı yoğunluklu, bir kısım ise rengarenktir. :) 0 0 Yorumla
nogenius Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Her renkten vardır. Ama yoğunluklar mavi, sarı, mor, siyah, beyaz sanırım. Gerçi param olsaydı daha fazla renk görebilirdiniz 🤗 0 0 Yorumla
Nesrin772 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Her renk var ama en çok siyah ve beyaz 0 1 Yorumla Blair_Waldorf +1 yıl benim de en çok siyah Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 ay Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Siyah ve beyaz 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Moda & Stil konusunda 532 cevap paylaştı. Her renk var bende ama sanırım siyah ağırlıklı 0 0 Yorumla
Melayq Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Renkli çok var. 0 1 Yorumla Blair_Waldorf +1 yıl benim hep koyu ya
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Her renk 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 548 cevap paylaştı. siyah renk 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 406 cevap paylaştı. rengarenk valla 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Siyah 0 0 Yorumla
Esint2 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Pembe mor siyah 🙃 0 1 Yorumla Blair_Waldorf +1 yıl benim siyah genelde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Mor renk
Sari ve kahverengi disinda her rengin bazi tonlarini giyiyorum.
Dolabımda en çok lacivert ve siyah var. Hem kombin yapması kolay hem de leke belli etmez.
Bir kısım siyah, bir kısım sarı yoğunluklu, bir kısım ise rengarenktir. :)
Her renkten vardır. Ama yoğunluklar mavi, sarı, mor, siyah, beyaz sanırım. Gerçi param olsaydı daha fazla renk görebilirdiniz 🤗
Her renk var ama en çok siyah ve beyaz
benim de en çok siyah
Siyah giyen kadınım 🙋
Siyah ve beyaz
Her renk var bende ama sanırım siyah ağırlıklı
Siyah ve gri rengi görürsünüz..
Siyah ve Mavi tonları
Siyah galiba. Ortadaki kadının adı ne
Sarı Lacivert
Renkli çok var.
benim hep koyu ya
Her renk var.