Pembe renk giyinince feminen - dişi mi olunur, yoksa daha çok şirin, sempatik falan mı? (Bu iç çamaşırında da geçerli)

#EdaModaStil 💕𝓔𝓭𝓪𝓶𝓮𝓭𝓪💕
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Pembe renk giyinince feminen - dişi mi olunur, yoksa daha çok şirin, sempatik falan mı? (Bu iç çamaşırında da geçerli)

#EdaModaStil 💕𝓔𝓭𝓪𝓶𝓮𝓭𝓪💕
Pembe renk daha çok çocuksu en fazla ergenlik rengidir aslında. Büyüklere o denli tatlı durduğunu söylemek mümkün değil.
Şirin ve sempatik duruyor tatlı duruyor ama açık tonları daha Çok bence. Açık pembe yani, kotu parlak olan giyimlerde pek o hissi vermiyor.
Cevap
58Cevap
Şirinlik katıyor, sevmiyorum pembeyi kıyafetlerde 🙄 abartan hemcinslerim var her şeyi pembe falan 🤦♀️
Çekicilik bence
Maskulen ya da androjen görünüme sahip kadınların pembe giymesi, görünümlerine tezat yaratıyor gibi geliyor bana. Yanlış anlaşılmasın kadınsı giyinemezler demiyorum pembe tercihi için sözüm. Dişiliği tamamen bariz feminen kadınlarda ise algılarım şirin durduğu yönünde.
Neden bilmiyorum bana itici geliyor. Kocaman kadın ama cocuk gıbı duruyorlar gözümde
Tercih meselesi Eda.
- Çekicilik: Yıllardır "örnek" gösterilen kadınları bir gözümüzde canlandıralım.
"Barbie" , "Amerikan Rüyası" , Rus kadınları... Çoğunlukla pembe giyen kadınlar...
Dişiliğin rengi olarak bilincimizde yer ettirilmiş pembeyle simgeleşmiş kadınlar...
Üstelik, doğurganlığı çağrıştıran özelliklerde olduklarında doğal olarak çekici kadınlar...
Altın Oran, Doğurganlık, Dişilik simgeleri vb. birçok özellikle bezenmiş "örnek" kadınlar...
Kadınlığın tanımına dönüşmüş kadınlar pembe giyerken pembe kuşkusuz "çekici"dir.
- Dişi olunur: Şirin olunuyorsa giyenin eksiğidir ya da seçimi.
Toz pembesi hariç sevmediğim bir renktir. Tek başına da kimseye çekicilik veya sempatiklik yüklemez. Makyajda da kıyafette de, Barbie olayım derken Cennet Mahallesi Pembe olanların rengi gibi gelir bana genellikle.
Bu şekilde bir pembe giyimden bahsediyorsak, çocukluğunda eline tutuşturulmuş renkle hala oynuyor gibi..
Şirin, çocuksu diyebilirim en fazla.
Seçilen parçaya göre çekici de olunabilir elbette.
Toz pembe, gül kurusu gibi beyaza yakın soft pembe tonları feminen ve dişi gösterir ancak şeker pembesi fosforlu cırtlak koyu tonda aşırıya kaçan pembe tonları için aynı şeyi diyemeyeceğim.
Ne giydiğine baglı kısa dar birşeyse çekicidr bu bir pantolon ise şirindir ponciktir, bilmem anlatabildimmi 😅
Sarışın insanlara üst kıyafet olarak çok yakıştırıyorum. Onun haricinde her detayda Pembe renk sadece baygınlık katar
Kadına göre giydiği pembe şeylere (dekolte vs) göre değişir tabi. fizik vücut hatları, tavırları da önemli olabilir nasıl görünceğinde
Pembe giyen kadınlar bana genellkle çekici s eksy geliyor
Şirinlik Tatlılık Katar 💕 Güzel bir kız da pempe renk çok Güzel yia 😊 Kızlar zaten en güzel canlılar
kişiden kişiye göre değişir ama bence çocuk gibi duruyor giydiği zaman ama genç göstermez de diyemem
Kadını çekici yapar erkeği top yapar pembe renk 😉👍
Bir kadın çekici ise her renk yakışır
Avro önemli 💖
Yanlış yazım olmuş abartma seviyeniz %99
Hız saat aralığı 4 saat nasıl hızlı olmuş hshshhs
sarışınsa şirinlik resimdeki gibi esmerse şehvet katar 🚀🚀🚀🚀🚀
giyen kişinin fiziğine ve giydiği parçanın modeline göre değişir bu
Pembenin bir çekiciliği yok bence ama şirin olduğu düşüncesine katılıyorum.
Renkten ziyade daha çok giydiği kıyafetin duruşu ve tarzı şirinlik ya da çekicilik katar
Ikiside olmaz normal işte pembe anlam ifade etmiyor
Pembeyi hiç sevmiyorum çocuk gibi gösteriyor..
İkisini de katar bence ve ben özellikle kadınlara mor rengi muazzam yakıştırıyorum
Şirinlik bence kırmızı ve siyah çekicilik katar
Pembe rengini nedense sevemedim ben ya , bana şeker, tatlıyı hatırlatıyor ve şeker, tatlıyı sevmiyorum..😩
Ben kadınlarda çok severim çok tatlı masum ve biraz da galiba çekici geliyor
Bence bu rengiyle değil de kıyafetin biçimiyle alakalı normalde sevimlilik katar ama paylaştığın resimdeki kadinin giyimine bakarsak çekicilik katmış
Şirin bir renk yA öyle herhangi bir azdırıcılığı yok
Bence pembe renk cocuksu yapar sımarıkgösterır
O Beğeniyorsa Bende Beğenirim Güzel Olmuş Derim Karışmam Ne Giydiğine
-Vesselam-
Bu aslında kişiye göre değilir eğer yakışmıyırsa itici bile gelebilir
Genelde tatlı bir görünüş katar. Ama böyle poz vermesinler.
Pembenin tonuna göre değişir 😀 Pudra pembesi çekici, çingene pembesi şirin
Günaydın.. Bende pembeyi çok severim. Pembe giymek şirinlikdir.
kadının nasıl hissettiğine bağlı kendini seksi hissederse çekici kılar.
Kanka o fiziğe bakar herkes ede pempe gitmez bence.
Her ne için olursa olsun bence pembe renk sadece kadınlar için yaratılmış:)
Mini etek tayt tarzı şeyler toplumda damga yersiniz ahlaksızlık falan pempe giyerseniz damganın 2 katını yiyorsunuz yani dayılar böyle düşünüyor
pembe kadını çekici şirin tatlı gösterir
dişil enerjiyi yükselttiği için çekicilik diyorum.
Sevimsiz bir tenk çocukça bana göre
şirinlik katar kesinlikle
Bana göre çocuksu geliyor
Evet pembe gönlüm sende
Çekicilik katar bence
Süper görüntü sanki öyle gibi
Daha çok şirinlik oluyor bence
Hiç birinide katmıyor
Elbiseden elbiseye ve kişiden kişiye göre değişir
Her renk her kadına aynı anlamı yüklemez
Sadece çekici olurr
Bence şirinlik katar :)