Ünlülerimiz neden böyle oldular, en enteresan ve çirkin kıyafet kimin yarışı yapıyorlar herhalde:/ Konserde giyinmiş ayrıca..

Ünlülerimiz neden böyle oldular, en enteresan ve çirkin kıyafet kimin yarışı yapıyorlar herhalde:/ Konserde giyinmiş ayrıca..

Anlamadığım şey neden böyle hep giyiniyor bence ya seviyor ya dikkat çekmek istiyor çünkü hep böyle değişik kıyafetler giyiniyor zaten kendimi bildim bileli Hande Yener hep böyle.
Cevap
12Cevap
Neden yakışmasın ki? Bence gayet güzel olmuş. Sonuçta bunlar çekim ya da sahne şovu için giyiliyor. Sokağa böyle çıkmadığı sürece problem yok.
Bence seksi görünüyor yakışmış
Eskisi gibi bir popülaritesi yok bu yüzden bu tarz popülaritesini yitiren kişiler göz önüne çıkmak için çeşitli yolları deneyebiliyorlar.
Hepsi yabancı ünlüleri taklit etme çabası çakması biraz kendiniz olun.
Hiç yakışmamış , gündemdd olmak için kılıktan kılığa girmeleri çok saçma..
Yakında estetik ameliyat olmaktan böyle gezerler zaten 🤣
Koskoca derken? Sahnede show yapılır, kot t-shirt çıkacak değildi
Arkadaş bu ne çıngıraklı yılan gibi olmuş fşsödiwölfdf
çok kötü bir kıyafet ya. instagram'da da bir sürü fotoğraf paylaşmış. ünlüler ne yapacaklarını şaşırdılar. gündeme gelmek için olduğunu düşünüyorum artık. çok kötü giyiniyor hepsi :(
Çok güzel farklı bir kostüm olmuş. Konser ses kadar görüntü de ister ve görüntüsü sesi kadar doyurucu nitelikte.
cikartmasi biraz uzun sürer ama yapicak bisey yok D:
daha da dikkat çekmeye falan mı çalışıyor anlamıyorum saçma sapan giyiniyor rezilce
maalesef hiç yakismamis
Noluyor cidden ahdhsh
Çok kötü duruyor hiç beğenmedim
Koskoca oraya yakışmamış.
olmuş, neden olmasın..
Kıyafet iyide başlıkkkkk öggg
Dünyanın kurtarıcısı hande
Çatlak olsa da seviyorum kendisini a.. q
Hey Allahım yarabbim ya sabır...
Hande ne giyse yakışır
Anime cosplaylere benzemiş
yakışmamış