Yazabildiğim kadar seçenek yazdım en beğendiğiniz aksesuar şıklarda yoksa yazmayı unutmayın KScanlar
En güzel aksesuar nedir sizce?

Yazabildiğim kadar seçenek yazdım en beğendiğiniz aksesuar şıklarda yoksa yazmayı unutmayın KScanlar
Çanta tabii ki. Bir kombini rezil de edebilir vezirde. Çanta kombin ile uyumlu olmalı. Bazen de çok sade giyerek çantayı patlatabilir ve ön plana çıkarabilirsiniz. Tek başına yıldız bile olabilir.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!halhalda takardım bir aralar
genel anlamda kullandığım aksesuarlar kolye küpe bileklik saat güneş gözlüğü bazen kemer bir tek yüzük sevmem
Kolye nedense vazgecilmezim ya cok hoş. Bleklikler felan cok rahatsız ediyor küpede öyle en iyisi kolye ☺️
Tabikide çanta sürekli gittiğim en sevdiğim magazaya 2 tane çok süper bı canta modeli gelmiş yakında alacağım 😌
Kolye çanta bileklik güneş gözlüğü bunlar güzel benim için ayırt edemiyorum maalesef çok kararsızlık birde üzülmesinler yiuw😂
Ben takıları çok seviyorum o yüzden kolyem, küpem, bilekliğim ve yüzüklerim olmadan rahat edemiyorum. Hepsi aynı renk olmalı takım şeklinde..
takı bence hergün içindeyim. bana cazip gelmese de kadınların vazgeçilmezi.
Kadınların ayak bileklerine taktıkları zincir çok seksi bence
Kadınsa edep
Erkekte merhamet..
Bu aksesuarlar yoksa..
Her ikisini de at çöpe
Yüzükten başka takı yok. Gözlüğü de pek aksesuar olarak görmüyorum.
Gümüş yüzükler erkek için güzel. Belki gümüş kolye de olabilir
Çıplak ayakbilegine takılan halhal bana göre dikkat çekici ve hoş
kolyelerin çok zarif durduğunu düşünüyorum. özellikle yazın daha açık kıyafetler giyiyoruz boyunca çok güzel oluyor :)
Diğerlerinide kullansamda bileklerim ve ellerim güzel olduğu için ençok bunları yakıştırıyorum kendime.
Kızların ayağına taktığı hal hal beni çok etkiliyor.. Çok hoşuma gidiyor
..
kafaya da taksan gözüne de oldukça cool duruyor bence güneş gözlüğü olmazsa olmaz aksesuardır :)
Halhal ve bileklik bi bayanın en güzel aksesuarı olabilir.
Ben tek başıma mükemmel bir aksesuarım çünkü ben bir MELEK MİLİSİM
Ben en çok küpe seviyorum
Erkekler için pek bi seçenek yoktu kemer o yüzden
O seçenekler le beraber halhal falan vardı nasıl seçeyim bu arada bende kullanıyorum güneş gözlüğü saat yüzük bileklik
Gözlük, deri kolye tabikide bileklik
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş