genelde bu tarz giyiniyorum. çevremde bazen güzel övgüler alsam da bazen aşırı tepkiler de alıyorum. yaşlı gibi giyiniyorsun falan diye söylüyorlar, üzülüyorum. cidden öyle mi ya? 28 yaşındayım
genelde bu tarz giyiniyorum. çevremde bazen güzel övgüler alsam da bazen aşırı tepkiler de alıyorum. yaşlı gibi giyiniyorsun falan diye söylüyorlar, üzülüyorum. cidden öyle mi ya? 28 yaşındayım
Bunlar sorduğun için benim şahsi fikrim yoksa alınıp üzüleceğin bir şey yok nasıl istiyorsan öyle giyin. Aslında bakınca seçtiğin şeyler bence yeşil pantolonu saymazsak güzel ama direkt kombin görmediğim için eksik ve kusurlu geldi. Şu yeşil tek omuzlu şeyin deseni rengi falan güzel ama kesimi kötü bence. Hele o ip askısı. Direkt tarz değiştirmek, renklerle oynamak yerine ufak tefek düzenlemeler yapabilirsin. Mesela o pantolonla o çantayı takmasan daha iyi olurdu. Siyah t shirt yerine ayakkabı ile kontrast içinde olsun diye beyaz bi t shirt giyseydin. Çantanım zinciri falan çok uyumsuz olmuş. Ayrı ayrı bakınca çok kötü değiller ama bir kafa karışıklığı da yaratıyor görseller.
Seni en iyi sen tanırsın canın ne istiyorsa giy 20 yaşımdan beri bir kişiye bile fikrini sormadım kiyafetimle ilgili çünkü sadece giysi benim için, senin için anlamlı bir şeyse kendin beğeniyle aldığın kararları kimsenin eleştirmesine izin verme özsaygı önemli...
İlki fena değil, ikincisi iyi, üçüncüsü ise iyi durmuyor. Daha sade renkleri kullan, yani patlayan rengin yanına daha koyu tonlar olursa daha iyi olur. İnsanları da takma sen halinden memnunsan gerisi boş
Yaşlı gibi giyindiğini söyleyenler abartmış o kadar da değil 🙄 Yeşil renk giysilerin size yakıştığını düşünüyorum güzel kombin yapıyorsunuz bence kötü durmuyor.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bence değiştir
Kızlar Bir Adım Öne çok fazla yeşil
Hoşuna gideni giy. Her zaman aynısı olmasın, Arada değiştir, bir bak söyle sınırlarına. Yine sen seç...
Senin sevmen önemli seviyorsan değiştirmene gerek yok ve gayet iyi
Hayır çok beğendim vücuduna da yakışmış. Go girlll 🌸
Boydan resimlerini atsaydn daha iyiydi boydan görürdük kombinlerini
yasından baya büyük giyiyosun bence tarzını degiştir
Yav millete ne. Ben de Elizabeth gibi giyiniyorum sjsjsdk Hiç takma milletiii
Bence iyi fena değil sen mutluysan sorun yok
Sen nasıl mutlu olmak istiyorsan öyle yap ama değiştirmen gerektiğini, düşünüyorum bende
bana da çok çocuksu diyolar skdklslfldlfkekr boş ver nasıl istiyosan öyle giyin ya
Sen böyle mutlu musun olay bu. Değilsen değiş. Benim zevkim değil ama benim için yaşamıyorsun
Kötü birinci ve üçüncü resimdekilerin yanında şık kalır
Sen kendine haksızlık yapmıssın biraz kuruntu yapma çevreni dikkate alma özgür ol gayet iyisin
Ortadaki iyi ama diğerlerinde tercih ettiğin renk güzel değil
28 yaş ortadaki resim gıyim tarzı yakışır , 👍 iyisin
İlkokulda kafamıza flütle vurarak ders anlatan müzik öğretmenimiz çiğdem hoca vardı aynı onun tarzı
Ben baştaki benim tarzım değil beğenemedim ama diğerlerini beğendim 👍
İnsanların içi ölmüş. Bence gayet güzel giyiniyorsun. Ben sevdim seni hoşuma gitti.
Bence güzel, eleştirenlere fikrini soran olmadı güzelim de 😉Önce kendini sev..
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş