Moda & Stil Yazın uzun çizme kombini yapmak saçma mı? QueenOfTheFashion Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Bayıldım şu kombine ama yazın çizme giymek saçma sanki. Yazın uzun çizme kombini yapmak saçma mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Hayır saçma değil 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Zevkler tartışılmaz ama evet saçma giyilmez sicakta 0 1 Yorumla QueenOfTheFashion +1 yıl yanarız ya :D Yorumla
Derin_Kuyu Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yanarsın ya. Kızarmış tavuğa dönersin bacım hahahaaa 0 0 Yorumla
avalokiteshvara Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Saçma değil çok güzel yazlık çizmeler var beğenen giyebilir tabi ki 0 0 Yorumla
benbircezveyim Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı. hııımmm bak şimdi ben görsem şöyle derim fukaranın düşkünü beyaz giyer kış günü derim 0 0 Yorumla
Eleonorette Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Tamam gorunus iyi olabilir ama bur de gerçekler var ya. Yaz mevsimi bu 0 1 Yorumla QueenOfTheFashion +1 yıl cidden görünüş iyi ama çok sıcak olur Yorumla
MotoRider Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Yazın çizme giyilmesi saçma değil mi? Çizme yani sonuçta, görselden ziyade ayağı da yakar. 0 0 Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Ayaklar piser sıcakta 0 2 Yorumla QueenOfTheFashion +1 yıl fotoğrafa bakınca bile yandım :D Yorumla Trilogy588 +1 yıl Terlikle zor duruyorum Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. O ayaklar lahmacun gibi olur be 🥺 0 1 Yorumla QueenOfTheFashion +1 yıl ayy evet Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Iyy ayaklar terler leş gibi kokar o 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bana aşırı saçma geliyor. Ne gerek var ki? 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Ayakları leş gibi kokuyordur tabikide saçma 0 0 Yorumla
gizembozkurt34 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl O çizmeye değil ayağımı parmağımı koymam 0 2 Yorumla QueenOfTheFashion +1 yıl lsjnsfjlsjls hak verdim Yorumla gizembozkurt34 +1 yıl Aynenn😅😅😅 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Saçma 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 548 cevap paylaştı. evet şçma bayaa 0 0 Yorumla
Işık_perisi Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Bence saçma değil kıyafetle iyi uyum sağlarsan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır saçma değil
Zevkler tartışılmaz ama evet saçma giyilmez sicakta
yanarız ya :D
Yanarsın ya. Kızarmış tavuğa dönersin bacım hahahaaa
Saçma değil çok güzel yazlık çizmeler var beğenen giyebilir tabi ki
hııımmm bak şimdi ben görsem şöyle derim fukaranın düşkünü beyaz giyer kış günü derim
Tamam gorunus iyi olabilir ama bur de gerçekler var ya. Yaz mevsimi bu
cidden görünüş iyi ama çok sıcak olur
Yazın çizme giyilmesi saçma değil mi? Çizme yani sonuçta, görselden ziyade ayağı da yakar.
Ayaklar piser sıcakta
fotoğrafa bakınca bile yandım :D
Terlikle zor duruyorum
O ayaklar lahmacun gibi olur be 🥺
ayy evet
Aslında nerde giydiğine bağlı
Iyy ayaklar terler leş gibi kokar o
ayak kokusu buraya kadar geldi
Bana aşırı saçma geliyor. Ne gerek var ki?
Ayakları leş gibi kokuyordur tabikide saçma
Bu havada giyilmez
O çizmeye değil ayağımı parmağımı koymam
lsjnsfjlsjls hak verdim
Aynenn😅😅😅
hayır değil
Saçma
Tabii ki😬
saçma bence
evet şçma bayaa
Saçma yazın giyilmez
Baya