Beyaz gömlek giycektim giydim üstüme meyve suyu döküldü. Abimin beyaz gömleğini giysem zaten bol da durmuyor, düğmelerini de açık bırakıp altına atlet tarzı bişey giysem iyi olur mu anlaşılır mı erkek gömleği olduğu
Güncellemeler
+1 yıl
Of ya ne güzel kombin yapmıştım akşamdan :( neyse teşekkür ederim..
Abimin gömleğini giysem erkek gömleği olduğu anlaşılır mı?
erkek gomleklerinin (iyi bir gomlekse ve dogru dikilmisse) sirt robasinin altinda bir ya da iki pilise bulunur. Erkeklerin sirti cok daha genis oldugu icin omuz ve kol hareketlerini kolaylastirir
eger boyle bir detay yoksa ve bedeni fazla buyuk durmuyorsa maskulen tarzda bir kadin gomlegi oldugunu dusunebilirler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Anlaşılır büyük ihtimalle ama gömleğin nasıl olduğuna da bağlı
erkek gomleklerinin (iyi bir gomlekse ve dogru dikilmisse) sirt robasinin altinda bir ya da iki pilise bulunur. Erkeklerin sirti cok daha genis oldugu icin omuz ve kol hareketlerini kolaylastirir
eger boyle bir detay yoksa ve bedeni fazla buyuk durmuyorsa maskulen tarzda bir kadin gomlegi oldugunu dusunebilirler
Anlaşılsın nolcak sanki ben de giyiyorum kombininin uzerine giy ve onden bağla güzel olur👌👌👌
Valla ben giyiyorum abimlerin elbiselerini çok da güzel oluyo anlayanda anlasın ben seviyorum giymeyi
Anlaşılsa ne olur? Aaaa ne ayıp erkek gömleği mi giymiş derler? Giy çık gözünü seveyim ya. Bu soru da sorulur mu?
Öyle bir kadın gördüm mü dalga geçiyorum içimden.
En basit düğme yeri farkli dikkat eden anlar da sonuçta hoşuna gidiyorsa giy nolcakki
Sakal traşı olmayı unutma
Ahhshdah giymicem kırmızı giydim 🤣
Gömlek mi
Evet
Yakışır giy tabi
Başka bir şey giyme sorun yok
anlaşılmaz zaten artık oversize gömlekler moda
Beyaz gömlek çok Seksi ve cekici :)
Ne için gömlek giyinmek zorundasın ki
Kombinim güzeldi hsjakkdıdkd
jskdkd ya, oversize durmasın
Yani
Olur fark etmez
evet
Görmem gerek ya
giy..
Yok be önünü aç içine crop giy
Anlaşılır
Anlaşılır
Yaka ve düğmelerden belli olur gömlek klasikse.
anlaşılır
Bence iyi olur
Olabilir
Yakası diktir