Moda & Stil Arkadaşlar siyah mı kırmızı mı sizce? Virratiesta Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kararsız kaldım fikriniz? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Arkadaşlar siyah mı kırmızı mı sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ModaOnda Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 27 +1 yıl İkisi de çok güzelmiş ben kırmızıyı seçerdim. 0 0 Yorumla
yanlızkalplerr Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ikiside guzel ama kirmizida çiçekler çok kart duruyor siyah ta daha asil ve narin hersey 0 0 Yorumla
Nsbdlc Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kırmızı çok hoşmuş nerden 0 3 Yorumla Virratiesta +1 yıl Instagram'da aşk çingene gibimi sence Yorumla Nsbdlc +1 yıl Yoo bence gayet güzel sayfayı söylersen ben de alıyım hatta 😄 Yorumla Nsbdlc +1 yıl Kendi hesabımı kapattım ya buradan yazamaz mısın sayfayı🥺 Yorumla
Empty-Note Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl babaanne elbisesi gibi duruyor, hiçbiri. 0 0 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kırmızı 0 2 Yorumla Virratiesta +1 yıl Neden guzelmi sence Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Evet ikisi arasında kırmızı Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kırmızı daha hoş 0 5 Yorumla Virratiesta +1 yıl Neden peki Yorumla Boavistaa +1 yıl Siyah bayık geldi bana Yorumla Virratiesta +1 yıl Diyorsun Yorumla Virratiesta +1 yıl Kırmızı cingeneleremi benziyor sence Yorumla Boavistaa +1 yıl Yok ya benzemiyor Yorumla
pollypockets Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Beğenmedim 0 1 Yorumla Virratiesta +1 yıl Neden Yorumla
1Matmazeel Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl İkiside değil 👎🏻 0 1 Yorumla Virratiesta +1 yıl Neden Yorumla
özgürrr35 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Bence ikisinde deyil 0 2 Yorumla Virratiesta +1 yıl Neden Yorumla özgürrr35 +1 yıl Ya gerçi yüzünü fiziğini bilmiyorum ama ikisinde çok basit duruyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İkisi de çok güzelmiş ben kırmızıyı seçerdim.
Ikiside guzel ama kirmizida çiçekler çok kart duruyor siyah ta daha asil ve narin hersey
Kırmızı çok hoşmuş nerden
Instagram'da aşk çingene gibimi sence
Yoo bence gayet güzel sayfayı söylersen ben de alıyım hatta 😄
Kendi hesabımı kapattım ya buradan yazamaz mısın sayfayı🥺
babaanne elbisesi gibi duruyor, hiçbiri.
Kırmızı
Neden guzelmi sence
Evet ikisi arasında kırmızı
Kırmızı daha hoş
Neden peki
Siyah bayık geldi bana
Diyorsun
Kırmızı cingeneleremi benziyor sence
Yok ya benzemiyor
Beğenmedim
Neden
Kırmızı daha hoş