Sürekli kombinime laf ediyor arkadaşlarım, sizce neden?

Çok fazla kiyafet çanta ayakkabı almayı seven biri değilim yani bu halde bile dolapta koyacak yer bulamıyorum 6 tane çantam var mesela arkadaşım sürekli bej çanta al diyor yeni çanta al diyor ya da keyfim yoksa rastgele önüme gelenleri giyip çıkıyorum ( kombin yapmaya uğraşmıyorum ama kıyafetlerim çok alakasız da olmuyor bence) rengarenk giyiyorsun filan diyor bazen çok beğeniyor aşırı güzel filan diyor ama benim bu kadar umrumda degil ve çanta ihtiyacım var gibi hissediyorum sürekli söylediği icin ama aslında yok yani tamam bej çanta alsam kullanırım ama almasam da olur annemde arkadaşın parasıyla hava atmaya çalışıyor diyor😂 bir kac olay anlatmıştım okadar zenginse şunu yapsın filan diyor mesela benim bursumun kesilme riski var bu dönem bundna bahsetmistim sen bursunu kullanıyordun demi diyor yani öğrenci olup aldığı bursu kullanmayan var mı cidden? Ki ben birinci sınıfta birikim yapıyordum ama bunlar sürekli dışarda yemek içmek istiyorlar bende cok harcıyorum bu yüzden eskiden ayda bir dışardan yerdim şimdi neredeyse her gün yiyoruz ve zaten babamın da bu aralar pek parası yok kartımdan borca giriyorum son aylarda ilk defa beni bu kadar yıpratan bir arkadaş iliskim var

Sürekli kombinime laf ediyor arkadaşlarım, sizce neden?