Ay ben şimdiden kombinimi hazırlamaya başladım rengarenk deli gibi gezinicem sokaklarda hahaha!

Buyrun yoruma.
Ay ben şimdiden kombinimi hazırlamaya başladım rengarenk deli gibi gezinicem sokaklarda hahaha!

Buyrun yoruma.
AKP gidince ülke güllük gülistanlık olacak sanmak öngörüsüzlüktür. AKP'den de beter bir muhalefet var şu an. 6'lı masaya bakın; biri Atatürkçü, biri Türkçü, biri Kürtçü, biri de dinci. Amaçları ise Erdoğan'ı devirmek. Diyelim ki bunlar Erdoğan'ı devirdi, sonra 6'lı masa birbirine düşüp kanlı bıçaklı olacak ve büyük bir çözülme meydana gelecek. Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP bakanlık yönetmek isteyecek, milliyetçiler ve ulusalcılar buna karşı çıkacak. Diyelim ki HDP'ye bakanlık verildi, bakanlık bünyesine PKK'lıları devşirecekler. HDP'li Pervin Buldan zaten "Biz aynı zamanda Türkiye'yi yönetmeye talibiz." demişti. Yani Erdoğan giderse çok da sevinmeyin. Bu ülkenin kimyasında huzurlu olmak yok. II. Abdülhamid devrildiğinde Ermenilerle İttihatçılar çok sevindi. Sonrası hem Türkler hem de Ermeniler için tam bir facia olmuştu. Benim tahminim; Erdoğan hiçbir şekilde yönetimi bırakmaz. Ülkede iç karışıklık ve iç savaş olur, OHAL ile görev süresini uzatarak oy potansiyelini artırır yine de işin üstesinden gelir. Çünkü Erdoğan kaybederse yargılanmaktan korkuyor.
Olduki erdoğana bişi oldu diyelim Allah hayırlısını versin tabi ama e o zmaan ne olacak
Böyle durumda vekaleten yardımcısı göreve gelir.
Mesela ABD Başkanı Joe Biden çok yaşlı. Eğer ölürse onun yerine yardımcısı Kamala Harris başa geçer.
Vekaletteki kişi kim ki. Siyasetten baya uzagım ua
Fuat Oktay.
teşekkür ederim ☺️
Rica ederim.
6’lı masaya bakışınız yanlış. Bizim algımız hep asarım-keserim, öfkeliyim, abiyim, babayım tipi insanları üstün algılamaya meyilli. Ama modern insanlık için, liderlik demek, farklı fikirlerin ve farklı görüşte olan insanların istişare edebildiği ortamlarda yapılan ve her fikirden çıktı alınıp sinerji oluşturabilen demektir. Belli etik ilkeler, yasalara uygunluk ve ülkeye katkı ölçüsünde herkes bu masada yer alır ve katkısını sunar. Bu bakımdan, 6’lı masa gayet olması gereken bir siyaset anlayışını temsil ediyor.
modern liderlik anlayışında, karşıtları ile sürekli kavga eder tonda konuşmak, aynı masada oturamamak, münazara yapamamak aslında başarısız ve psikolojik olarak yenilmişlik göstergesidir. Dediğim gibi kültürümüz şu an bunun anlaşılmasına el vermiyor. Ama bu dönem değişirse, herkes tarafından anlaşılmış olacaktır
Eğlence erken bir eğlence olur. Su an ulkenın basına peygamber koy en az 5 sene toparlayamaz ülkeyi.
Ayrıca neler neler dönmüştür bizim bilmediğimiz onlar da gün yüzüne çıkar. Ülke her türlü zor donmelerden 5 sene daha geçer kısaca.
Akp destekcısı falan degılım ama gerçekler maalesef
Ne giyeceğimi bilmem de sabahın en erken saatlerinde kendime ufak bir kahvaltı yemekleri alıp İstanbul boğazında batı tarafında kalan kıyıda güzel bir yer bulup boğazın huzur verici su sesi ile doğudan güneşin doğuşunu izleyeceğim.
Önerenileceğim bir konum var mı? Doğal olsun.
Cevap
58Cevap
Gitsin de ne giyildiği önemli değil
Siyaseti, ülkenin yönetimini, seçimlerimizi bile fanatikleştirmiş bir ülkeyiz. Ne bu ülkeden ne bu milletten bir halt olmaz açık konuşmak gerekirse. Kimse kendini kandırmasın. Seçme ve seçilme hakkı bize bir partiye yapışalım, ona oy verelim, farklı düşünenlere sövelim, hakaret edip saygısızlık yapalım diye verilmedi. İnsan gibi seçenekleri değerlendirip herkes özgürce her seçimde objektif bir şekilde kendi fikrine uygun partiye oy versin diye verildi.
Kısaca bu kafalar değişmedikçe kim gelirse gelsin ülkede birileri her zaman memnuniyetsiz olacak. Üstelik akp gitse bile ortada mantıklı kayda değer seçenek de yok. Yani kim gelirse gelsin bütün seçenekler çöp benim görüşümce ha akp ha chp bir taraf illa mağdur olacak. Oturup burada sosyal medya siyaseti yapanlara da Allah akıl fikir versin. Tek derdimiz de kombin olsa keşke.
Maalesef burada bu ülkede cahillik sorunu var. Suanki kötü giden ekonomi yi eleştiren yuuh CHP'li deniyor. CHP'liler daha kötü. İyi yapılan birşeyi desen hakaret eden tipler var. Ulkecek etiketliyiz. Objektif olma imkanı yok.
@Kidemlierkekk zaten öyle parti tutmuyorum ama çok garip karşılanıyor ne zaman iki taraftan birinden farklı düşünsem ya akp li ya CHP li oluyorum yazık gerçekten
Gerçekten öyle. Doğru doğrudur yanlışta yanlış. Ama gel gör ki hata yapan bizden sizden muhabbetleri almış basini
Akp gidecek miymiş. dd timam hadi gidecek diyelim kemal gibi biri başa geçeceği için gidip ağlamak gerek bence eğlenmek değil. Böyle muhalefetden bi cacık olmaz eminim daha da batıracaklar iktidara çalıyor filan diyorsunuzda en azından iktidarın cebi doldu muhalafet geldiğinde uzun yıllar sonra boş geleceği için daha çok çalmaz mı bu mantığa göre durum daha beter olacak ki zaten kemal şimdiden saçma sapan konuşup chpyi yakıyor batırıyor akp hiç bir şey yapmasa bile kazanıyor bu adam mı düzeltecek ülkeyi cidden komik. d neyse ben oy kullanıpta mesuliyet almayı düşünmüyorum tabi güvenilir bi aday çıkana kadar
Hükümet değişirse herşeyin gül bahçesi olacağını falan mı dusunuyorsunuz? Bilmedigimiz hangi anlasmalar yapıldi neler vaad edildi kelle basi başkalarina satilmadigimizdan emin bile degilim biliyor musun? Sag goruslu bir insan olarak bunu dusunuyorsam baskalari ne dusunur diye merak etmiyor degilim.
Akp’li değilim Chp’li değilim takım tutar gibi parti tutmuyorum. Akp gittiğinde ortalık güllük gülistanlık olmayacak. Yine kadın cinayetleri devam edecek. Yine dolandırıcılar yalancılar işlerine devam edecek. Akp veya chp demek bu ülkenin insanı demek yani ülkenin dinamikleri kendimiziz. Chp geldiği taktirde hdp de savunma bakanlığının başına geçecek çünkü ısrarla talebi bu ve askerlerimizin başına PKK geçmiş olacak.
Cahillere anlayamazsın kardeş. Sen böyle objektif yorum yaptın ya hemen seni AKP'li ilan ederler. Bu ülkede çok fena cahillik sorunu var.
Ben koyu bir ak partili falan değilim ancak köyü bir ülkücü köyü bir vatanını milletini seven bir insanım eğer AKP gitti diye sevinir oynarsanız hepinize birden Sizi gidi Vatan Millet sevmeyen gö. ü az zora geldi diye vatsnini satmayı göze alanlar hepiniz vatanı satmak için zaten isteklisiniz derim açık ve net ben parti veya adam yanlış değilim ben görüş yanlısiyım
Ne giyeceğim bilmem ama bir araba bulup sokak sokak gezeceğim. Arka fonda da
Bu şarkı çalacak son ses
kılıçtar aday olacak hdp oylarını toplayacak chp oyları da iyi partiye kayacak reis gene kazanıcak şüphesiz.
Şu ülkede akp gitsin diye uğraşan ya da yatıp kalkıp akp ye ya da herhangi bir parti veya lidere laf saymakla meşgul olan insanlar keşke eleştirmekten başka şeylerde yapabilse
9 gidince Türkiye ayami çıkacak insaAllah iyi şeyler olur ama hiç sanmıyorum CHP terör ve föte ile kol kola takılır hdp zaten eşittir pkk, MHP zaten bir noktaya gelemez afedersiniz şu an turkiyede akıllı siyaset yok yani Türkiyenin bence genç parti gelsin gelecekse :))) yani ananız hazırda beklesin her koşulda
Pkk için aynısını diyebilirsin CHP hdp ile bir hdp de pkk ne demek bu
Namık Kemal'in dediği gibi hayal Kuranın da kurmayanın da
Balım hükümet değişince sokaktaki çar çöp insanlar ve zihniyetler bir günde puf olmaz, yine de sen giyimine ve dışarı çıkış saatine dikkat et de
Düğün bayram edecez insanlar rahat nefes alacak korkmadan konuşacak özgürlüğün tadını yeniden tadacak
Şampanya patlatırım, kurban kestirip dağıtırım, helva dağıtırım, bir de evde kızlı erkekli parti veririm 😂😂😂
Başarısızlıklarının bedeli olarak iktidarı kaybedecekler ama geride müzmin sorunlar bırakacaklar
Bunlar gittikten sonra beş kilo zeytinyağı 30 liraya mı inecek ekmek yine 1.25 mi olacak sanıyorsunuz. Gelen gideni aratır doğanın kanunudur bu..
Gelen gideni aratır ha?
Yani bu parti gider de baska bir parti gelirse biz bu yonetimi ozleyecegiz?
Kanunudur falan diye bilmia bilmis konusmussun
Soyledigin soz balondan ibaret.
Ben şahsen ne akp nin ne chp nin ne zaferin ne ipin ülkeyi kurtaracağını düşünmüyorum, sen chp den umutlusun galiba.
Ben kimseye güvenmiyorum.
Ve polemiğe girmek istemiyorum.
Almanya nasıl dipten zirveye cıktı onu acıklar mısın madem gelen gideni aratıyordu
Polemiğe girmek istemiyorumu Rusça mı dedim acaba.
Polemik ne alaka şimdi? Soru sorulmuş polemiğe girmeden de cevap verilebilir. Rus musun cidden?
Şu örümcek beyniniz için ne yiyip içiyorsunuz lan
Özel kıyafet diktiriyorum prensesler gibi olmalıyım o gün 🥳😂
Allah korusun, fırsatçılara o fırsatı vermesin inşallah.
O bizim insanımız kendi derdimiz , dış ülkelerden mikrop mu ithal edelim?
Kendi ülkemin insanı yapınca doğru mu oluyor? Hadi onu geçtim, Allah korusun Tayyip yerine başka biri seçildi. Ne olacak? Ülkenin ekonomisi düzelecek mi? HAYIR.
Mülteciler gidecek mi? HAYIR.
Daha mı rahat edeceksiniz? HAYIR.
Kendinizi kandırıyorsunuz. Türbanlı, tesettürlü olmanın nesi kötü? Özgür ülke diyorsunuz. E madem öyle özgür bir ülke, giyim tarzlarını sevmesek bile saygı duymak zorundayız.
Atatürk 'ün kız kardeşi, annesi de kapalıydı. O yüzden hakaret ettiğiniz şahıslara dikkat edin.
Nereden biliyorsun mülteciler gitmeyeceğini, ekonomi duzelmeyecegini bu nasıl umutsuzluk bu nasıl koyun gibi bi yaşam, iyi o zaman her türlü halt başımıza gelsin ama yine akp yi seçelim, böyle cahilce cümleler duymamıştım, ölene kadar dursun ülkenin başında o zaman , örümcek kafalı, kendini geliştir biraz , gerçi ilerde suriyeli erkeklere cariye olacaksin başka bi vasfın yok
@NevHa sanane? Ister acik giyiniriz ister kapali giyiniriz yaa sanane Allahin cahil yaratigi? Firsatcilara diyosun bir de? Neyin firsatcisi? Insanin kendi tercihi degil mi? Acik olmak istedigini giyinmenin nesi firsatcilik oluyor?
Ya Allahin yarabbim bu dinci insanlar neden bu kadar yobaz yaa
Saygidan bahsetmissin kahkaha attim su an neyin saygisi pardon? Sayginin s si yok yalniz sende
Bu parti gitse bile sokaktaki abaza zihniyet gitmeyecek ki
Bir sey diyecegim istedigimizi giyemez miyiz?
Sanane?
@cadıgirl44
Ben sokakta yukardaki arkadas gibi dolu abaza oldugu icin kapali giyinip geziyorum ama bu insanlarin nefis denen seyleri olmadigi icin her turlu bakip taciz ediyorlar
Yorumu kadın hesabı açan abazan erkekler basmış
@MAI-pen-rai olabilir 😂😂😂
O gün gelsin bakarız bakalım. Kombin düşünmemiştim hiç😄
AKP gidecek mı bakalm.
Normal bir eğlenmeye gıdıyosam ne gıdıyosam o😛
Herkesin kendine ait bi siyasi görüşü var mesele parti degil memleket meselesi
gittiği gün 1 tepsi baklava ile dostlarımın yanına gideceğim
Ne güzel yazdın yaa
Okumak bile iyi geldi
İnşallah bu illetten kurtulduğumuz günü görürüm
topu tüfeği de alın velev ki i.. neleri de unutmayın
asdads akp gıdınce her seyın duzelecenı ulkenın ısvıcre danımarka olcanı sanıyolar yazık laa
Mesela Akp nin gitmesi degil ki bu ülkeyi artık tillahi gelse kurtaramaz.
Belediye seçimlerinde de aynı şeyi söylüyorlardı, hiç de sıkıntı olmadı, suyu hala AKP dönemine göre ucuz kullanıyoruz, molla tipli belediye çalışanlarının yerine temiz yüzlü insanlar, kadın çalışanlar vs. geldi, belediye tesisleri geliştirildi, mazot ve dolar patlayana kadar öğrencilere toplu taşıma da ucuzdu, onlarca yeni metro yapıldı, ulaşım geliştirildi, asgari ücrete zamlar yapıldı, daha pek çok güzellik geldi CHP'yle İstanbul'a. Diğer büyük şehirlerde de durum farklı değil.
İktidar değiştiği zaman da aynısı olacak, unutacağız gidecek bu zamanları.
@Kurunta takım tutar gibi parti tutmayın. İstanbul'da ne güzelleşti söylermisin? Ben İstanbuldayım heryer çukur çünkü 1 tane bile metro açılmadı. Ya karşımda Dudullu bostancı metro inşaatı duruyor. 2019 da bu metronun kanadı bitmiş raylari döşenmiş fayanslari vb gibi ufak tefek şeyler kalmıştı. Hala bitiremediler hala ben bu 100 metre otemdeki metroyu kullanamıyorum. Adam çıkıp dünyada çok metro inşaatı diyor. La inşaatı bitirmez sen tabi en çok insaat olur. taraflı olma objektif ol. Sen diyorsun güzelleşti neresi güzel?
Beşiktaş formamı giyeceğim.
Hep böyle diyoruz sonra bir açıklanıyor cahiller daha çok çıkıyor.
Anca rüyanda görürsün, sizin gibiler mi bu ülkeyi kurtaracak aklınızın fikrinizin nerede olduğu belli
Valla ben direkt iç camasirimla çıkmayı düşünüyorum, hatta tanga ile
Napiyon hüzün parcalarlar seniii 😅
evde huzurla birkaç saat oturup gökyüzünü izleyeceğim sanırım :)
iç çamaşırlar bile havada uçuşur galiba🤣🤣🤣
Ben şu an muhalefet partilerden de bi bq cikacagini zannetmiyorum. Yani ekonomi falan yine kotu olacak bence o yuzden yineee hüsrannn...
Valla muhalefetin başını hala daha 6lı çektiği sürece ne akp gider ne tayyip o kadar diyorum. Zaten yarısı eski akpli diğer yarısı da kripto akpli yani hklfgkljghyfjkşh.
AKP gittiği zaman bu kadar başı kapalı bir kadın olacağını sanmıyorum.
Pnu höndermek isteyen 18 yaş unutmayın 18 yaşına seçme ve seçilme hakkını Erdoğan verdi
18 yaşın seçme hakkı her zaman vardı. Seçilme hakkı da bir ülkeyi o ülkenin geleceğini düşünerek yöneten hiçbir yönetici teklif bile etmez, 18 yaşında insanın tek görevi bir alan seçip o alanda eğitim almaktır, meclise girmek değil. Ayrıca Türkiye'deki aile yapısını göz önünde bulundurursak o yaştaki insanın devlet yönetiminde söz sahibi olmayı bırak kendi hayatında bile söz sahibi olması çoğu zaman mümkün değil.
Ne alaka ak koyun kadınlara bile ilk secimi dunyada Atatürk verdi arkandan sallama
@Sensualizm tabş efendin
Oğlum sizin tayfanın gerçekten dünyadan haberi yok. Oy kullanma yaşı 1995 yılında 18'e indirildi. AKP'nin yaptığı değişiklik sadece seçilme hakkını 18'e düşürüyor ve o da dünyadaki en canım uygulama.
Şimdi anlıyorum "bizden önce buzdolabı yoktu" gibi şeyleri neye dayanarak söylemeye cesaret edebildiklerini. Cidden cahil bir kitle var adamların arkasında.
Şimdiden hazır ol tam önüne geçip kapağı basıcam okey mi hadi özür görüşürüz
AKP kazanınca ne yapacaksın çok merak ediyorum
G*tümü açar gezerim yeter ki gitsin.
Kaıskdkd koptum soruya
Siyah bi kefen. Yandan kargo cepli
Sevinçten donla yollara çıkabilirim.
Adağım var kurban kesicem
Gidicek mi gitmicek mi görürüz
Hayırdır, Ak Parti den açıklama mı geldi?
Birileri gece kıçını açıkta bırakmış galiba
Bi gitsin de tek sorun elbise olsun. ☺️
O değilde fotoğraftaki kızların fizikleri harika
Öyle bir düşüncem yok açıkçası
23 Haziranda seçim olmayacak
akp gitsin de sonrasına bakarız ;)
Bunlar bizi de gömer, boş ver..
Şimdiden Letgoya koy sen onu, gitmeyecek bunlar
böyle giderse çıplak gideceğiz..
Valla mümkün olduğunca açık giycem
Turkiyeee elendeen gidiyoorrr
Torunun eğlenir ancak bu gidişle ve bu kafayla