Resimdeki taytı yeni aldm ve bı kere giydim fermuarlı kısmını kapatana kadar uzun tişört giydim üzerine ve fermuarı bı kaç kere kendiliğinden açıldı nasl onleyebilrm napabilirm de fermuarı kendiliğinden açılmaz
Evde basit yontemleri deneyebilirsin, arka kisimdan fermuarin üst deliğine filkete takmak gibi, ancak daha kalıcı çözüm, terzinin kilitli fermuar kullanması olur
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
geçen gün avm ye girerken otoparktan öyle kadın gördüm fermuar açılmıştı ama düğmesi vardı pantolon tayt gibi bişydi uyaruyum dedim hanımefendi fermuaraınız açılmış dedim sen benim şeyimemi bakıyorsun aptal dedi iyilikte yapmamak lazım
Filketeyle iç kısmından ve fermuarın üzerindeki delikten geçirip tutturabilirsin bence
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
sende alt karın fazla demekki az önce dışarda bir kız gördüm buna benzer yalnız onun kumaşı parlaktı bi tayt giymişti fermuarlı gayet hoş duruyordu üzerinde
Terziye git,15_20 TL ye yeni fermuar kesip diker oraya, şöylle deneme yapabilirsin, fermuarı aşağı kadar iyice indir, tekrar yukarı çek, sana çok mu dar acaba, zorlandığın için bozulabilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
terzi yapabilir belki
Evde basit yontemleri deneyebilirsin, arka kisimdan fermuarin üst deliğine filkete takmak gibi, ancak daha kalıcı çözüm, terzinin kilitli fermuar kullanması olur
geçen gün avm ye girerken otoparktan öyle kadın gördüm fermuar açılmıştı ama düğmesi vardı pantolon tayt gibi bişydi uyaruyum dedim hanımefendi fermuaraınız açılmış dedim sen benim şeyimemi bakıyorsun aptal dedi iyilikte yapmamak lazım
Ahahah kadının teki sana gelse böyle dese sende kadının dedgni düşünmez misn😅😅🤭
ne biliyim yani o arada kimse yoktu karşımdan geliyordu bariz belliydi bişy dememem gerekiyordu sanırım
Senin icn kötü olmuş tbi
yani çokta takmadım ama birdaha kimseyi uyarmam öyle
Kadın da seni tersleyecegne uyardgn icn teşekkür etmesi gerekirdi bnc sonuçta kalabalık yerde daha rezil bı durum bu
yani işte bende öyle teşekkür eder diye düşündümde
kilitli fermuarlar var aşağıya ittiğinde kilitleniyor benim de fermuarım kendiliğinden açılıyordu terziye götürüp yaptırtmıştım
Filketeyle iç kısmından ve fermuarın üzerindeki delikten geçirip tutturabilirsin bence
sende alt karın fazla demekki az önce dışarda bir kız gördüm buna benzer yalnız onun kumaşı parlaktı bi tayt giymişti fermuarlı gayet hoş duruyordu üzerinde
Ucundaki ağırlık sökülebilir. Ya da kilit sistemi bozulmuştur.
Fermuarin olduğu halkayi iceri tarafa sok halka orada kaldigi sürece açılmaz
Maktapla göbeğine delik aç oraya kanca tak güle güle kullan...
Halkanın takılı olduğu yere tel toka takabilirsin, o zaman açılmaz
Terziye git,15_20 TL ye yeni fermuar kesip diker oraya, şöylle deneme yapabilirsin, fermuarı aşağı kadar iyice indir, tekrar yukarı çek, sana çok mu dar acaba, zorlandığın için bozulabilir.
Yok dar değil ama gizli düğme falan mı yaptrsam dedim
Dişi bozulmuştur, terziye git.
Daha yeni aldm ve bı kere gydm nasl bozuluyor hemen
Aşağı çek iyice ve tekrar çek, diş, yamulmuşsa düzelt, hatalı olabilir, özel bölgen iriyse ve tayt sana çok darsa dişi bozulmuştur.
Yarn terziye goturcm baklm ne dick terzi
😀😀😀 deme ya nasıl açıldı ben nerdeydim o sıra
Tayt niye fermuarlı olur ki
Kilit taktir😅
İç kısmına agraf kopça dik içten kapat
Halka yapmış işte adamlar kilit takman için
Üzerindeki haline bakıp bunun çözümü bulmak gerek
Dert bu ya hep açılcakmı kaygısı😂
Terziler araya kilit takıyor
Öyle yaptrtcm artk
Kadınlar neden tayt bukadar sever
Rahat çünkü