Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Makyaj yapmanın bile normal olduğu bir toplumdan bahsediyoruz. Japon yeni nesil erkeklerinin normalleşme eğiliminde yaşadığı bu asimilasyona yeni bir normalleştirme enstrumanı daha katmışlar. Bana göre ulliminati toplum mühendislerinin köklü kültürleri yozlaştırma amaçlı projeleri bu. Erkeği kadın gibi , kadını erkek gibi göstermeye , cinsel kimliklerini karmaşa içine sokma projeleri bu. Hele ki yeni nesil üzerine çalışıldığı için çok daha tehlikeli. Maalesef insanlık üzerine oyun oynanan kötü bir yüzyıl yaşıyoruz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
yani hepsiburadada gormustum isteyen alabilir. ama bence olmaz yok. yani kadınca olan seyler erkeklere erkekce olanlarda kadınlara bence yakısmıyor. benim düşüncem böyle. yoksa erkeklerde sütyen takabilir. işte en düşük cup a mı a+++ yaparsın. takar. bi engel yok. tanga giyebilir. ama giyerse penis durmaz o da var:D acıkcası benim asıl takıldıgım buna kızların iyi bakması. ben kız olsam en ufak kadınlıga meyli olan erkeğe yolu verirdim. erkek dediğin erkek gibi olmalı derdim sanırım:D ama bakıyorsun kızlarda erkek gibi. gecen biri bana cıkıstı. bende dedim bana böyle bilgi verdiler bende ondan böyle davrandım dedim. haa dedi sonra. sonra arkadasa dedim abi bu kız normal mi. herkese karsı öyleymiş. höytlüyor bu kız dedi bana. o yüzden hiç bir erkek ona karsı cins olarak bakmıyor. ama bi görseniz taş gibi. fizikmi fizik dibine kadar var giyimde güzel. ama yüzü makyaj asırı. neyse o değilde demek istediğim erkek gibi kız. hani bi naiflik yok. dan dun yani. kadırgalı. neyse olumsuz bakıyoruz
20 Yorumla
Görsel rahatsız etmedi ama koreli birisi olmasından da kaynaklı olabilir. hayalimde ki danteller bir erkekte yönelim olarakta farklı bir hava içinde bulunduracak yani aslında her iki cinsiyet tercih etmemeli bence. Yani erkeksi değil.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
114
Cevap
113Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,3b cevap paylaştı.
u +1 yılİğrenç
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Siz ne istiyorsunuz erkeklerden? Hepsi gdo'lu soft model mi olsun mesela?
Lütfen yaa, doğanın dengesine böyle müdahale etmeyin. Erkek gibi erkek, kadın gibi kadın bittigi gün, aaa biz ne yaptık, tühh hata etmişiz olacaksınız.
Dantelli don erkeğe değil top' lara yakışır. Zaten şirazesi kaymış, adeta erkekleşmiş kadinlara da erkek değil, top bireyler yakışır. Kız, kıza bakalım ne kadar mutlu olacaklar.
@asabiöküz sen de gel 2 kelam et şunlara. Kirbacini bir şaklat, görsünler nasıl oluyo 💃💃😏
43 Yorumla
+1 yılBen dantel konusunda biraz takıntılıyım. Böyle danteller bana çok ucuz, varoş geliyor kadında da. Güzel işlemeli bir dantel olursa giysin sorun yok ama aksi halde türk videolardaki şişman teyzelerin vibe'ını veriyor bana böyle danteller.
00 YorumlaBabydoll galan da giydirsinler tam olsun bari. 😂 bu ne ya böyle kadınlar erkekleştirilmeye, erkekler de kadınlaştırılmaya neden çalışılıyor.
30 YorumlaDeğişik olmuş, hediye eden olursa kullanırım. Sonuçta bir iç giyim ve görebilecek kişi sayısı sıfırdan biraz fazla...
Bence daha yaratıcı modeller de gelmelidir.11 YorumlaKendi tercihleri dantel kadın işi diye bişey yok sonuçta birçok kadın tercih ediyor olabilir ama bir çoğu da etmiyor erkeklerde de böyle bence. Seven de var sevmeyene kimseyi ilgilendirmez
10 Yorumla
+1 yılSüdyeni varsa takım olursa sorun yok askılı atletin altına giyilmez o kadar rüküş olunmaz hayr 😂😝🤣
24 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
@Azraberivan Öyle değl mi ama şimdi 🙄
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum 😂
- +1 yıl
@Azraberivan Bakımlı şık giyinmek bizimde hakkımız
+1 yılErkekleri kadınlaştırıp kadınları erkekleştirerek birileri bir yere varmaya çalışıyor ama varılacak yer hayırlı bir yer mi, oraya da varmamız kime hizmet edecek bilmiyorum
00 YorumlaYok daha neler. Bu tarz süsler kadına yakışıyor bence erkeğe değil.
30 Yorumla
+1 yılErkekler kadınlaştırılmaya çalışılıyor. Beğenmedim
30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılben bir dönem string giymiştim ama ileride eşim giy dese böyle bir iç çamaşırı ancak fantezi olsun diye seks yaparken giyerim yoksa normal gündelik giyilecek bir şey değil
09 Yorumla- +1 yıl
String ne demek biliyorsunuz değil mi? Gerçi erkekler de giyiyor ve yargılanacak bir şey değil ama karıştırıyor olma ightimalinizi düşündüm
- +1 yıl
@Eskidensarisindim https://www.icgiyimbutik.com/erkek/erkek-string ta kendisi
- +1 yıl
- +1 yıl
Yok ben biliyorum sadece slip ile karıştırmış olma ihtimalinizi düşündüm. Esenlikler :)
- +1 yıl
Ya niye saçma olsun alt tarafı iç giyim içe giyilen bir şey
- +1 yıl
Saçma demedim veya yargılamadım sadece karıştırdınız ni diye düşündüm kırdıysam affola
- +1 yıl
Dantelli erkeğe yakisirmi lan. O kadın işi zerafet işi. Erkek adam dantelli gymez giyen kişi de erkek değildir zaten
10 YorumlaDert tasa olmayınca yatakta yenilikler arıyorlar. Onlarda haklı.
20 Yorumla
+1 yılErkeklerde feminen detaylar çizgiler bana göre itici duruyor.
20 YorumlaErkeğe dantelli boxer olur mu hiç yaa. İyice suyunu çıkardılar işin. Renkli boxer olur ama öyle dantelli falan erkek adama yakışmayan şeyler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldantel kadinlara has bi giyim tarzi olarak sekillenmis kaliplasmis yillarca erkekte dantel gormek istemem kadinsi durur.
Erkek erkek gibi olsun erkek gibi giyinsin bu tarz seyler itici igrenc
00 Yorumla
+1 yılFeminen erkekler ve daha bir çok birey için gayet ideal bir ürün. Kalıpları yıkan bir ürün o yüzden ben çok beğendim.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 694 cevap paylaştı. Nerde Rezil Çirkin şeyler var o moda oluyor Nasıl olacak rezalet görünüyor Penisi meydanda afedersiniz Utanmazlik bu
00 Yorumlaİnsanları biraz daha zevkin kölesi yapmak isteyenlerin ürettiği bir şey. Biliyorlar tâbi insan nefsine hayır diyemiyor.
00 YorumlaAga bu japonlara akıllı diyorduk he bide hahah yani aslında bize saçma gelse de kültür çatışması durumu var
00 Yorumla
+1 yılDantelli kilot ve sutyen sadece bayana yakisir
bazende tul olacak vajina tarafi ve meme ucundan yukarisi cok sexsi oluyor00 YorumlaBeğenmedim kadında da beğenmiyorum zaten de bu da daha bir kötü olmuş
10 Yorumla
+1 yılBunu birkaç defa daha soran olursa birisi giyecek söylemedi demeyin 😂
10 Yorumla
+1 yılDaha ben dantelli ic camasiri alip giymedim bu erkeklere ne oluyor sjsjsjsj
10 Yorumla
+1 yılAklıma şarkı geldi ya djdjgjd. Dantellenmiş geceler😂
10 YorumlaModa & Stil konusunda 834 cevap paylaştı. Fazla seksi ve erkeksiliği bozmuş. Seher, Yıldız, Tutku markalarından devam etsinler.
10 Yorumla
+1 yılİnşaata gideceğim yarın üzerimi değiştirirken dayılar görse gerisini sen hayal et...
11 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahwhs ya ben hayal ettim
+1 yılErkekliğimizi bunları giyerek yerler altına mı alalım 😛😁
00 YorumlaGayet güzel. Kadınlar giyebiliyorsa erkeklerde giyebilir iwmfğemfğemf
03 Yorumla- +1 yıl
Bunu giyen Erkek değildir. Net
Erkek boxeri degildir o bizimkinde hanim eller yaziyo. Onunkini direk hanim dikmiş
00 YorumlaKesinlikle mükemmel. Alacağım !! Gayim ve gayler için harika bir seçenek
00 YorumlaJaponyadan çıkmış olmasına şaşırmadim. Hiç güzel degil tabii ki de
00 YorumlaKimsenin giymedigi sey yeni moda degil yeni modeldir. Taze bok guzel kokarmis.
00 YorumlaTarzım değil giymem diye düşünüyorum ama büyük konuşmayayım
00 YorumlaAman sakın Allah nasip etmesin bu ne gııııııı ömür boyu tek yaşarım
00 Yorumla
+1 yılŞuurlu Müslüman bir erkeğin böyle kıyafetler ile işi olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
aynen keza altında takmaz
+1 yılKocam bi giydin ondan sonra yorum yaparım ldtyfglmg
00 Yorumla
+1 yılPaçalı don giyerim serbest kalsınlar sıkışmalarına gerek yok.
00 Yorumlabu ne yaaaa olmaz olmaz. nerede eski beyaz paçalı donar
00 YorumlaBen beğendim gayet tabuları yıkmak için tasarlanmış gibi
07 YorumlaMüslüman ülkede bu kullanılmaya başlarsa millet birbirini keser
01 Yorumla- +1 yıl
Müslümanlık ne alakası var
+1 yılHiç uygun bulmuyorum.. bunlar çürük bunlar s*rtük efendim..
00 YorumlaBilemedim açıkçası bir zaman sonra giymemek tersi olmasın...
00 YorumlaYani eşcinseller için yapılmış bir çamaşır normal bir erkek giymez bunu bence.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok daha neler ya.. Erkek erkekliğini bilsin abi bu nedir ya.. Keyifli günler..
00 Yorumla
+1 yılBizim hayvanlara bunlar yakışır mı düşünemedim akdjkahd
00 YorumlaBu Koreden çıkma erkek makyaj malzemesi kullanan kızların çok beğendiği er keklerin memleketinden
00 YorumlaAçıkçası hiç beğenmedim. Hiç güzel ve erkeksi durmuyor.
00 YorumlaBu yeni moda olayları kadınlarda güzel. Erkeklere hiç bulaşmasın :)
00 YorumlaModa & Stil konusunda 441 cevap paylaştı. Bide jartiyer çıkarsınlar yeni moda deyip tam olsun
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYakında erkekler kadın, kadınlar erkek olacak. Giyim modası diye diye...
01 Yorumla- +1 yıl
kiyamet alametleri
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok bee biz klasik seviyoz kocişimde görsem sogurum sfsfdghjk
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklik bitirilmeye mi çalışılıyor aw?
Yemin ederim neredeyse hepsi kadınsılaştı ya15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHahahah abartmayayım mı? Peki😄
Cevap sahibi+1 yılBilmedim baya baya genellenebilecek düzeyde bence
Heterolar azınlık :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence fena sayılmaz, önyargıyla yaklasmamak gerekir.
10 Yorumla
+1 yılTek kelime ile iğrenç. Erkek ve dantel mi? Ya bırakın bari bu yerli yerinde kalsın ya. Başlicam modaya kardesim ya.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunlar yerimizi kapıcaklar.. uyanık olalım kızlar...
01 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOfff tahrik edici ultra seksi bişey hemen yatağa atmalik
02 Yorumla- +1 yıl
İğrenç dimi :D
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap hayır degik
+1 yılAllah korusun onu giyen kendini adam sanandan
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalık ya isterseniz jartiyer giyip striptiz de yapalım Allah allah
311 Yorumla- +1 yıl
Erkek dediğin kur yapar gerekirse jartiyer de giyer striptiz de yapar odun gibi erkek mi olur
Cevap sahibi+1 yılErkek striptiz mı yapar yuh
- +1 yıl
Striptiz yapmayan erkek mi olur? Ruhsuz odun gibi
- +1 yıl
@Mrtol1453 sarkazmm dostumm🤪
- +1 yıl
@Beetlejuice1 Şaka olarak algılamak daha doğru bence deli durduk yere niden hiciv yapasın nef'i bile böyle hiciv yapmaş 😅
- +1 yıl
@Mrtol1453 hahaha benim genel halim 😂 her yerde her koşulda hiç fark etmez yeni bir akım geliştirdim 🤪
- +1 yıl
@Beetlejuice1 valla ben çenden gorkmaya başladım çenden cadı vibesi alıyoyum inşallah hiç ters düşmeyizde aramıs bozulmaş. d ben ironiye bayılırımda hiciv yapmaya gıyamam minnoş galbim izin vermiyoy gülmek ve güldürmek bence çok daha datlı :p tabi çen nasıl mutlu oluyoyşan onu tercih ederşin bir şey diyemem 😇
- +1 yıl
@Mrtol1453 hajahah yapma ya🤪
- +1 yıl
@Beetlejuice1 valla benim pyofilimden daha gorgunçsun şekey 🍬 veriyim bana gıyma 😄
Cevap sahibi+1 yılNeyse jartiyer le striptiz direği aldım oldu mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılModa diye nasılda insanlığın ağzına sıçıyor bunlar. Lgbt ye destek bu resmen. Kadinlar erkek, erkekler de kadınlara benziyor.
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle helal sana
- Devamını Gör (167)
Devamını Gör(212)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri