Yeni moda dantelli erkek boxerlarını nasıl buldunuz?

Makyaj yapmanın bile normal olduğu bir toplumdan bahsediyoruz. Japon yeni nesil erkeklerinin normalleşme eğiliminde yaşadığı bu asimilasyona yeni bir normalleştirme enstrumanı daha katmışlar. Bana göre ulliminati toplum mühendislerinin köklü kültürleri yozlaştırma amaçlı projeleri bu. Erkeği kadın gibi , kadını erkek gibi göstermeye , cinsel kimliklerini karmaşa içine sokma projeleri bu. Hele ki yeni nesil üzerine çalışıldığı için çok daha tehlikeli. Maalesef insanlık üzerine oyun oynanan kötü bir yüzyıl yaşıyoruz.
yani hepsiburadada gormustum isteyen alabilir. ama bence olmaz yok. yani kadınca olan seyler erkeklere erkekce olanlarda kadınlara bence yakısmıyor. benim düşüncem böyle. yoksa erkeklerde sütyen takabilir. işte en düşük cup a mı a+++ yaparsın. takar. bi engel yok. tanga giyebilir. ama giyerse penis durmaz o da var:D acıkcası benim asıl takıldıgım buna kızların iyi bakması. ben kız olsam en ufak kadınlıga meyli olan erkeğe yolu verirdim. erkek dediğin erkek gibi olmalı derdim sanırım:D ama bakıyorsun kızlarda erkek gibi. gecen biri bana cıkıstı. bende dedim bana böyle bilgi verdiler bende ondan böyle davrandım dedim. haa dedi sonra. sonra arkadasa dedim abi bu kız normal mi. herkese karsı öyleymiş. höytlüyor bu kız dedi bana. o yüzden hiç bir erkek ona karsı cins olarak bakmıyor. ama bi görseniz taş gibi. fizikmi fizik dibine kadar var giyimde güzel. ama yüzü makyaj asırı. neyse o değilde demek istediğim erkek gibi kız. hani bi naiflik yok. dan dun yani. kadırgalı. neyse olumsuz bakıyoruz
Görsel rahatsız etmedi ama koreli birisi olmasından da kaynaklı olabilir. hayalimde ki danteller bir erkekte yönelim olarakta farklı bir hava içinde bulunduracak yani aslında her iki cinsiyet tercih etmemeli bence. Yani erkeksi değil.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Siz ne istiyorsunuz erkeklerden? Hepsi gdo'lu soft model mi olsun mesela?
Lütfen yaa, doğanın dengesine böyle müdahale etmeyin. Erkek gibi erkek, kadın gibi kadın bittigi gün, aaa biz ne yaptık, tühh hata etmişiz olacaksınız.
Dantelli don erkeğe değil top' lara yakışır. Zaten şirazesi kaymış, adeta erkekleşmiş kadinlara da erkek değil, top bireyler yakışır. Kız, kıza bakalım ne kadar mutlu olacaklar.
@AsabiÖküz sen de gel 2 kelam et şunlara. Kirbacini bir şaklat, görsünler nasıl oluyo 💃💃😏
Kanka bunlar hep amerikanın oyunu
Gariyi erkeğe
Erkeği de gariya benzetmenin derdindeler
Basacaksın bu ibineleree girbaci
Ben dantel konusunda biraz takıntılıyım. Böyle danteller bana çok ucuz, varoş geliyor kadında da. Güzel işlemeli bir dantel olursa giysin sorun yok ama aksi halde türk videolardaki şişman teyzelerin vibe'ını veriyor bana böyle danteller.
dantel kadinlara has bi giyim tarzi olarak sekillenmis kaliplasmis yillarca erkekte dantel gormek istemem kadinsi durur.
Erkek erkek gibi olsun erkek gibi giyinsin bu tarz seyler itici igrenc
ben bir dönem string giymiştim ama ileride eşim giy dese böyle bir iç çamaşırı ancak fantezi olsun diye seks yaparken giyerim yoksa normal gündelik giyilecek bir şey değil
String ne demek biliyorsunuz değil mi? Gerçi erkekler de giyiyor ve yargılanacak bir şey değil ama karıştırıyor olma ightimalinizi düşündüm
Yok ben biliyorum sadece slip ile karıştırmış olma ihtimalinizi düşündüm. Esenlikler :)
Saçma demedim veya yargılamadım sadece karıştırdınız ni diye düşündüm kırdıysam affola
@Eskidensarisindim yok ben sana demedim @edalie ye dedim ya aslında ne farkı var giyen giyer giymeyen giymez asıl sorun üstünde iken hastalandığında hastanede sorun olur o kadar
Feminen erkekler ve daha bir çok birey için gayet ideal bir ürün. Kalıpları yıkan bir ürün o yüzden ben çok beğendim.
Nerde Rezil Çirkin şeyler var o moda oluyor Nasıl olacak rezalet görünüyor Penisi meydanda afedersiniz Utanmazlik bu
İnsanları biraz daha zevkin kölesi yapmak isteyenlerin ürettiği bir şey. Biliyorlar tâbi insan nefsine hayır diyemiyor.
Dantelli kilot ve sutyen sadece bayana yakisir
bazende tul olacak vajina tarafi ve meme ucundan yukarisi cok sexsi oluyor
Erkekliğimizi bunları giyerek yerler altına mı alalım 😛😁
Gayet güzel. Kadınlar giyebiliyorsa erkeklerde giyebilir iwmfğemfğemf
Erkek boxeri degildir o bizimkinde hanim eller yaziyo. Onunkini direk hanim dikmiş
Kesinlikle mükemmel. Alacağım !! Gayim ve gayler için harika bir seçenek
Japonyadan çıkmış olmasına şaşırmadim. Hiç güzel degil tabii ki de
Kimsenin giymedigi sey yeni moda degil yeni modeldir. Taze bok guzel kokarmis.
Tarzım değil giymem diye düşünüyorum ama büyük konuşmayayım
Aman sakın Allah nasip etmesin bu ne gııııııı ömür boyu tek yaşarım
Şuurlu Müslüman bir erkeğin böyle kıyafetler ile işi olmaz
Kocam bi giydin ondan sonra yorum yaparım ldtyfglmg
Paçalı don giyerim serbest kalsınlar sıkışmalarına gerek yok.
Hiç uygun bulmuyorum.. bunlar çürük bunlar s*rtük efendim..
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş