Moda & Stil Takım elbise giyerken Sizce papyon mu, yoksa kravat mı daha şık? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor SelamTakım elbise de Sizce papyon mu, yoksa kravat mı daha şık? Takım elbise giyerken Sizce papyon mu, yoksa kravat mı daha şık? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Papyon 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Papyon sevmiyorum kravat daha iyi.Ama nedense ben takım elbise sevmiyorum.Çıkarsın üstündekileri söyle ona daha rahat eder.😀 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Üstündekilerimi çıkartim 😀 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Hee evet çıkart şort tişört giysin 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Şort pabyönn şık durur 😀 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Yok daha neler 😂fanteziye bak arkadaş 🤦 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 493 cevap paylaştı. Aha ha papyon deyince neyse😄Adam iyiyse ikiside güzel durur 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Papyon işte 😀 Yorumla
Alp3461 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben arkadaş düğününe falan kravat takalım ama aile içi birsey ise papyon tercih ederim 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı. İkisiide değil yaka iğnesini daha şık ve kibar buluyorum.. 1 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Kravat daha iyi olur bence papyon çocuklara yakışır 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle kravat.Papyon hiç hoş gelmiyor bana. 1 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Papyon daha çok çocuk işi gibi geliyor, kravat daha şık bence. 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 702 cevap paylaştı. Yakışana hepsi mükemmel durur ama papyon daha çok salon erkeklerine hitap ediyor 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Papyon hiç takmadım, takmam da..Nadiren de olsa kravat takmıştım.. 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Papyondan nefret ediyorum kravat daha şık 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 407 cevap paylaştı. Kravat veya yakaya takılan iğneler. Efsane 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 834 cevap paylaştı. Papyon sevmem, kravat tercihimdir. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kravat , papyon tuhaf geliyor bana 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 548 cevap paylaştı. Papyon daha iyi duruyor bence 1 0 Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bence hic biri sade gömlek daha iyi 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kravat 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kravat 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kravat. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Papyon
Papyon sevmiyorum kravat daha iyi.
Ama nedense ben takım elbise sevmiyorum.
Çıkarsın üstündekileri söyle ona daha rahat eder.😀
Üstündekilerimi çıkartim 😀
Hee evet çıkart şort tişört giysin 🙄
Şort pabyönn şık durur 😀
Yok daha neler 😂
fanteziye bak arkadaş 🤦
Aha ha papyon deyince neyse😄
Adam iyiyse ikiside güzel durur
Papyon işte 😀
Ben arkadaş düğününe falan kravat takalım ama aile içi birsey ise papyon tercih ederim
İkisiide değil yaka iğnesini daha şık ve kibar buluyorum..
Kravat daha iyi olur bence papyon çocuklara yakışır
Kesinlikle kravat.
Papyon hiç hoş gelmiyor bana.
Papyon daha çok çocuk işi gibi geliyor, kravat daha şık bence.
Yakışana hepsi mükemmel durur ama papyon daha çok salon erkeklerine hitap ediyor
Papyon hiç takmadım, takmam da..
Nadiren de olsa kravat takmıştım..
Papyondan nefret ediyorum kravat daha şık
Papyon daha şık
Kravat veya yakaya takılan iğneler. Efsane
Papyon sevmem, kravat tercihimdir.
İkiside ama genelde kravat
Kravat daha ağır gösteriyor bence
Papyon ogk kullanmayın👎
Kravat adamdır
Papyon gözüme çok iyi geldi
Kravat , papyon tuhaf geliyor bana