İkisininde altı çok kötü mayo olacakmışta son anda bikini olsun demişler sanki aradan kumaş kesip o nasıl bir bel. Seksi olsan bile bunlar çocuksu kalıyor ne modeller var berbat ikisinden birine oy bile veremedim
Karnında sarkma çatlak problemi yoksa yüksek bel yerine normal külot şeklinde olanlardan al bence seksi görünmek istiyorsan tangada olur karnında problem varsa soldaki daha iyi.
Bunlarla pek yakıcı olabileceğini sanmıyorum babanemin pazeni gibi ikiside illa bu iki zevksizlik abidesini alcam diyorsun soldaki diğerine göre daha iyi üst kısmı durumu kurtarıyor
İyide ikiside çok çirkin. Bunların seksi olmak ile alakası yokki. Bi kere yüksel bel bikini altı ile sexymi olunur? Üstlerde fullcover.. Senin sexylik düşüncen çok değişik..
Denizde kullanışlı olmaz straplez ama güneşleneceğim sadece diyorsan sol. Yine de daha güzelleri var piyasada.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben kadınları cidden anlamıyorum... Şimdi giycen bunu sonra erkekler bakıyor, abaza şu bu diyeceksiniz... Adam seninle muhatap olmasa bu sefer ben bakılmayacak kadın mıyım olur Cidden ilginç