Selam. Bugün yakın kız arkadaşıma tarzımla ilgili bişeyler sordum fotoğraf gösterdim şuna benziyor filan diye ama bana hiç güzel değil yakıştıramıyorum dedi ama ben vazgeçemiyorum yani çok seviyorum okula giderken de öyle giyiniyorum crop sevmiyorum omuzlarımı belli edip vücudumu saran kıyafetleri seviyorum ne yani iğrenç mi değiştirmek istemiyorum ama insanlar bu zamanda garip bakarsa diye kuşkulanıyorum fotoraftakiler gibi tarzım :(
Neden iğrenç olsun ki insan zaten kendine yakıştırdığını değil gerçekten yakışanı giyse böyle özentiliğe de gerek kalmaz. Delinin biri 3-4 ipten ibaret kıyafet bozması bir şeylerle dışarı çıksa bunun arkasından gidecek binlerce zihniyet var… Başkası olmak cazip geliyorsa insana insan kendini uçurumdan atmalı.
Sondan ikinci foto dışında tarzın bana kötü gelmedi kim ne dediyse desin sen takılma herkes herşeyi beğenmek zorunda değil. Seninde beğenmediğin tarzlar çıkar elvet sonuçta hayat bu biri birşeyi beğeniyorsa diğeride aynı şekilde beğenecek diye bir şey yok sorma sende kombinim nasıl diye
Her insanın kendine özel bir tarzı vardır nasıl istersen öyle giyin kimsenin karışmaya hakkı yok. Gayet güzel siyah sevenlere göre azcik renkli de giyinebilirsjn istersen yani renk kat renklen😉🌹
Birazcık renk katsan canlılık katsan daha güzel olabilir. Yani koyu renkler değilde daha canlı renkler. Hem zayıfsın da üstünde her şeyin güzel duracağına eminim.
İnce bir belin varsa felaket güzel yakışıyordur. Croplardan ben de nefret ediyorum. Dar kıyafetler çoook daha güzel. Ten rengin çok saf beyaz değilse koyu renklerde çok yakışıyordur. Arkadaşın modelden çok renksiz giyinmene şaşırmıştır. Dinleme onu mükemmel bir şeysin sen 👌🥺
Bence senin bir tarzın var… crop vb giyenler modayla gidenlerdir onların tarzı yoktur hepisi aynı görünüyor sonuçta. seni mutlu edenle en güzel görünürsün… böyle devam et 🤍
Eski bir tarz hele İspanyol paça falan asla tarzım değil hiç de giymem biri verse gider terziye paçasını daraltırım ama yinede herkesin tarzı aynı olacak diye bir kanun yok nasıl kendini güzel hissediyorsan onu giy
böyle nasıl desem emo dönemlerinde bazı diziler vardı bakıcım bi vampir iste kliplerde avril lavigne kıyafetleri falan onları andırıyo su an günümüze göre konusucak olursam demode ama eskiyi andırdığı icin de farklı bi havası yok değil
Herkesin tarzı kendine tabiki nasil rahat hissediyorsanız oyle giyinin sadece bana bakinca biraz daha gecmis zamanlarin tarzini animsatti ama takılmayın rahatsaniz sorun olmamalı isteyen istediğini söylesin
Herkesin kendine has tarzı vardır... Bu tarz sadece böyle eski tarz olduğundan sana böyle demiş olabilir ama bu onu ilgilendirmez sen kendini böyle güzel hissediyorsan tabiki giyebilirsin
Başkası olma kendin ol böyle cook daha güzelsin, tatlısın, hoşsun. Bunlara göre illa herkes aynı olacak. Bir iki seneye bu yine "moda" olursa hiç sorgulamazlar. Kısacası güzel ve tatlısın. Daha önemlisi özgünsün, özgür ruhlu ve karakter sahibisin. Erickfrom özgürlükten kaçış kitabı geldi aklıma.
Kanka 2000 lerden geleceğe gelmiş gibisin. En son Brooke Burke'u Undergorund 2 oyununun kapak resminde bu kıyafetlerle görmüştüm. Bahsettiğim oyun da 2003-2004 yılında çıkmıştı.
İğrenç falan değil. Moda nasılsa her 20 senede bir kendini tekrar ettiği için, istediğin gibi giymekte özgürsün. Boş konuşanların ağzına da bant yapıştır gitsin
Bak en azından "tarzım" diyebiliyorsun. Aklıma NFS Underground'ın kapak kızı geldi. Ona benzemişsin. O kız her erkeğin ilk aşkıydı 90'lar cocukluğunda 😀
Sadece sonuncusu güzel bence ama her insanın ayrı tarzı vardır tarzından vazgeçme herkes birbirine benzemeye başladı zaten bırak sen kendi modanı kendin kur
Kendine ne yakistiriyosan o güzeldir boş ver takma kimseyi ayrica cokda hos yani biraz eski bi moda ama bundan 2 yil sonrada simdiki modaya eski diyecekler o yuzden takma istedigini giy
Yemin ederim çok saçma harika bence eğer bu vücut tipine sahipsen özellikle kendine yakışanı giy tebrik ederim götü başı açıp ilgi çekmeye çalışan kızlar yerine kendi tarzını kullanıyorsun
İnsan her şeye sıfat yükler. Örneğin buna da 2000 ler falan der. Neden? O dönemde görüldüğü için. Her şeyden bağımsız ve sırf kendi istekleri doğrultusunda hareket eden insanları da anlamazlar zaten. Kısacası; UMURSAMA. Elaleme göre yaşasak bir öyle bir böyle olup ortalık maskarasi oluruz.