Evet güzel kıyafetler hep iyi markalarda onlarda pahalı Ucuz ürünlerlede güzel kombinler yapılabilir ama çok uğraşarak Zenginlik öyle mi al en güzel üstü altına donda giysen güzel duruyor
bence zenginler giyinmeyi bilmiyor. sırf marka diye saçma sapan şeylere kamyonla para veriyorlar. geçen zengin bir bayan arkadaşın ayağında 25bin tl lik prada marka ayakkabı gördüm. resmen libido katili.
Zengin diye ayrım yapmamak gerek aslında, kendine bakan ve bir tık maddi durumu iyi olan kadınlar kendisine accayip iyi bakıyorlar ve işyerlerimizde farklı ortamlarda evli olsun olmasın gözümüzü alamıyoruz
Zenginlikle alakası yok. Bakımlı olanlar, şık ve güzel giyinmek isteyenler giyiniyor genelde. Bil Geyts kardeşim dünyanın sayılı zenginlerinden ama giyimi sıradan.
Evet çünkü her giysiyi alabiliyor ve yakışanı seçebilme özgürlüğüne sahip.. Durumu yerinde olmayana yakışacak birçok giysi varken sadece alabildiğini giyebilir.
Giyilenden çok önemli olan vücut bence. Spor yapıyorsa ucuz kıyafetler ile de dikkat çekici olunabilir. Ama zenginlerin giydikleri de ben buradayım diyor.
Giyimine önem verenler daha dikkat çekici olmaz mı bunun zenginlikle pek ilgisini kuramadım evet zengin kişiler alım gücü konusunda daha rahattır ondan daha güzel şeyler alabilir ama zengin parası olupta giyinmesini bilmeyenlerde var maalesef
Zengin mi deyil mi anlarım ama zengin yoksul diye hiç ayırt etmediğim için ikiside benim için aynı konumda elbiseleri marka ama içinde insan olmadıktan sonra bir değeri kalmıyor