Boy, kilo, yüz önemli olan vücuduna oturabilecek kıyafeti tercih etmekten geçiyor bence. Ortada hiç bir şey olmadan nasıl yakışabilecek kıyafeti önerebiliriz ki?
Duz sade bir elbise giyebilirsin, abartili isltili seylerden kacin cok dikkat ceker gibi yani kotu yorum alirsin, siyah kirmizi tercih edebilirsin. Evli misin bide acik misin kapali mi
Yasina uygun sade bir elbise tercih edebilirsin. Isiltili tarzi seyler seviyeni dusurur sade şık siyah bir elbise giyebilirsin. Tabi makyaj ve sac yapidi da onemli
Elindekileri değerlendireceksin artık konumunun ne olduğu neden bu kadar önemli mi kendine yakistirdigin hoşuna giden elindeki imkanlar neyse ona göre giyeceksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Boy, kilo, yüz önemli olan vücuduna oturabilecek kıyafeti tercih etmekten geçiyor bence. Ortada hiç bir şey olmadan nasıl yakışabilecek kıyafeti önerebiliriz ki?
Evlimisin yoksa bekarmısın? Ona görw seçim yapmalısın. Bekarsan bu durumda senin için fırsata dönebilir.
Evliyim, oğlum var.
Müdürüm fiziğin de önemli ama nasıl yardimci olalım. tarzin ne
Genelde pantolon, gömlek tarzım
Dar kumaş pantolon üzerinede dar bir gömlek resin atamıyor kapali
HizliResim sitesinden atabilirmisiniz.
Resimi oraya yükleyerek.
sadekadinlar.com/.../#main gömlek beyaz pantolon kumaş olursa güzel. olur
Üzerinizde okul idarecisi olduğunuzu belirten bir elbise giyinin.
İnce topuk diye bir giyim sayfası var cok güzel abiyeler var fiyatlari da uygun öneririm
Elindeki seçeneklerin üzerinden konuşmak daha doğru değil mi?
Duz sade bir elbise giyebilirsin, abartili isltili seylerden kacin cok dikkat ceker gibi yani kotu yorum alirsin, siyah kirmizi tercih edebilirsin. Evli misin bide acik misin kapali mi
Evliyim.
Açığım.
Yasina uygun sade bir elbise tercih edebilirsin. Isiltili tarzi seyler seviyeni dusurur sade şık siyah bir elbise giyebilirsin. Tabi makyaj ve sac yapidi da onemli
Selam takipçi topluyorum GT lütfen
@Sigaraciiii takip ettim zaten seni ben
Doğru ya 🤣🤣
@Sigaraciiii bol sanslar 😂
Yani işiniz okul idareci olmasını neden belirtiniz onu anlayamadım?
Ne giymen gerektiğine karar verme konusunda geç kalmadın mi
Elindekileri değerlendireceksin artık konumunun ne olduğu neden bu kadar önemli mi kendine yakistirdigin hoşuna giden elindeki imkanlar neyse ona göre giyeceksin
askılı guzel bı mini elbıse
Selam takipçi topluyorum GT lutfen
Elsa kostümü nasıl fikir
Yani siyah bi elbise olabilir
Selam takipçi topluyorum GT lütfen 😬
Çok şık tulumlar var. Tulum olabilir.
Diz hizasında güzel bir elbise harika gider bence
www.jjshouse.com.tr/Can-Yuvarlak-Yaka-Diz-Hizasi-Kokteyl-Elbisesi-016254176-g254176
www.hepsiburada.com/new-laviva-antrasit-diz-hizasi-uzun-kollu-kadin-elbise-pm-HB00000KYTUD
www.jjshouse.com.tr/Can-Yuvarlak-Yaka-Diz-Hizasi-Sifon-Kokteyl-Elbisesi-Ile-Boncuklu-Kisim-Payetler-016212856-g212856
Okul idarecisi ile kıyafet için bağlantı kuramadım
short tshirt ile gez 😂😂
Doğal ol. Nasıl rahat ediyorsan 😊
Bunu sen at bize biz arasından seçelim
Aşırı abartma ama neden bugüne kadaralmadın kıyafetini
Yoğundum.
Kırmızı tercih etmelisin bence
Her zaman sadelikten yanayım
At resmini fiziğine bakalım
Abiye
Sarı etek