Doğum yaparken bile iyi görünmeye çalışmak gerçekten de tuhaf 😂insanlar o sancılara nasıl dayanacağım derdindeyken sen kombin derdindesin 😁ama kombin güzel
Tabi eğer İçinde Zaten Pislik Sapık zihniyet varsa Maalesef Kapalıya da göz koyuyor onlara yuhh Diyorum Onlardan tahrik olmak nedir ama bi erkek normal de sapık değilse teşhirci Giyinen kadından böyle olduysa suç kadında Bazıları Özgürlüğün Dozunu kaçırıyor tamam özgürsun ama ahlaksız olman mi gerekir Ne hakkın var yani teşhirci olmaya yok Çağdaşlık laiklik falan Uydurma boş sözler Gerçek olan ahlaktır namustur Ahlakı namusu bilen insandır zaten
Resimde ki kadın fake belli ki eğlencesine yapmış. Çoğu fikrini katılıyorum fakat ahlak veya namus kadının kıyafetinde değildir bu düşünceyi yıkalım mümkünse
Evet Kıyafet de Bitiyor Neden Diye soracak olursan hemen Açıklayım Örneğin Göğüs Apaçık gösteren dekolte elbise giyimler Mini etekler külot görünecek Seviyede olanlar Bunlar Ahlak dışına çıkarır Sapık abazan pislik erkeklerin de Böyle teşhirci kadınların da Neslinin tükenmesi gerekiyor tukensin derken ölsün demiyorum Doğruyu anlayıp ahlaka donsunler farkındayım zaten fake resime benziyor
Asıl Senin fikrin Değişmiyor bi türlü bak Göğüs Dekolteli kesim yapılan elibise Giydiğinde Apaçık görünüyor dimi elbise o şekilde kesilmeseyfi nasıl görünecek ti kapalı olsa görünmez Elbise nin yapılışında teşhircilik var giyince