Moda & Stil Takım elbise sadece özel günlerde mi giyinilmeli? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Selamlarnedense takım elbiseyi çok severim yakıştığınıda düşünüyorum.Takım elbise sadece özel günlerde mi giyinilmeli? Takım elbise sadece özel günlerde mi giyinilmeli? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Takım elbise her zaman giyilir ama evli erkekler giymesin 😅 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Evli kadınlarda tayt giymesin o zaman 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ya hayır ondan değil, her gün ütü yapamam :D ha verir kurur temizlemeye falan 😃 yoksa kıskançlıktan değil Yorumla Soran +1 yıl Çok kurnazsın varya 😀 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Bak baştan söylüyorum yani :D sonra bu kadın gömlek ütülemiyor diye baba evine gönderemez beni koca kişisi :D yakarım bu dünyayı Yorumla Soran +1 yıl Beyaz yaka kocan olur inş 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Bilemedim, paralı olsun hahah Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. İstenildiğinde giyilebilir 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 481 cevap paylaştı. Aynen özel günlerde giyinsin mümkünsee.. Ama yakışmıyorsa özel günlerde de giyinmesin.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yakışıyorsa sadece özel günlerdemi giyilsin Yorumla AgresifKızıl +1 yıl Her gün giyinecek değil ya 😅🤷♀️ çok resmiii hiç ilgimi çekmez :) özel gunlerde giyinsin özel olsun işte ;) Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Moda & Stil konusunda 819 cevap paylaştı. Hayır tabiki, en tipsiz adamı bile adama çeviriyor sihirli elbise, isteyen uygun ortamlarda giyebilir, erkeğe yakışıyor... 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bence giyilebilir. Ama ben takım elbiseyi uzun boylu, kaslı ve ya yapılı erkeklere yakıştırıyorum zayıf ya da kısa boylu erkeklere olmuyor. 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 834 cevap paylaştı. Gündelik kıyafet olarak sportif ceketler tercih ederim. Klasik takım elbiseyi resmi işler ve özel günlerde giyiyorum. 1 0 Yorumla
yasminnnnnnnnnnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl şu an sıcakta normal zamanlar da giymek istiyorsan giy yani😅😅 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Nasıl rahat hissediyorsa öyle giymeli hergun takım elbise çekilmez spor olsa daha rahat 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Pantolon, gömlek ve ceket giyerim sık sık.. Farklı olsa da hepsi.. Kravat takmam normal zamanda ama.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kişinin tarzıyla alakalı birazda giymeyi seviyorsa giyebilir ve çalıştığı işte buna uygunsa gayet güzel bir tercih olabilir. 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sadece özel günlerde giyilse keşke 😄 1 0 Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl özel günlerde giyilmeli bence 1 6 Yorumla Soran +1 yıl normal günde giyilse bi havası olmaz mı :)) Yorumla Sarı_Papatyam_benim +1 yıl :) yok ya normalde masa başı çalışanı olsan anca o şekilde giyersin onun dışında çarşıda resmi dolaşmazsın heralde düğünde güzel gider :) Yorumla Soran +1 yıl 7-8 sene takım elbise giydim havası bi başka oluyor 😊 Yorumla Sarı_Papatyam_benim +1 yıl :) alışkınsın yani ne güzel şimdide öyle takıl Yorumla Soran +1 yıl Yok şu an işim müsait degil kıyafetler özgürüm 😀 Yorumla Sarı_Papatyam_benim +1 yıl :) yani resmiyete gerek yok Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bize her gün özel gün. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ewet hergün bayar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Takım elbise her zaman giyilir ama evli erkekler giymesin 😅
Evli kadınlarda tayt giymesin o zaman 😂
Ya hayır ondan değil, her gün ütü yapamam :D ha verir kurur temizlemeye falan 😃 yoksa kıskançlıktan değil
Çok kurnazsın varya 😀
Bak baştan söylüyorum yani :D sonra bu kadın gömlek ütülemiyor diye baba evine gönderemez beni koca kişisi :D yakarım bu dünyayı
Beyaz yaka kocan olur inş 😂
Bilemedim, paralı olsun hahah
İstenildiğinde giyilebilir
Aynen özel günlerde giyinsin mümkünsee..
Ama yakışmıyorsa özel günlerde de giyinmesin..
Yakışıyorsa sadece özel günlerdemi giyilsin
Her gün giyinecek değil ya 😅🤷♀️ çok resmiii hiç ilgimi çekmez :) özel gunlerde giyinsin özel olsun işte ;)
Hayır tabiki, en tipsiz adamı bile adama çeviriyor sihirli elbise, isteyen uygun ortamlarda giyebilir, erkeğe yakışıyor...
Bence giyilebilir. Ama ben takım elbiseyi uzun boylu, kaslı ve ya yapılı erkeklere yakıştırıyorum zayıf ya da kısa boylu erkeklere olmuyor.
Gündelik kıyafet olarak sportif ceketler tercih ederim. Klasik takım elbiseyi resmi işler ve özel günlerde giyiyorum.
şu an sıcakta normal zamanlar da giymek istiyorsan giy yani😅😅
Nasıl rahat hissediyorsa öyle giymeli hergun takım elbise çekilmez spor olsa daha rahat
Pantolon, gömlek ve ceket giyerim sık sık.. Farklı olsa da hepsi..
Kravat takmam normal zamanda ama..
Kişinin tarzıyla alakalı birazda giymeyi seviyorsa giyebilir ve çalıştığı işte buna uygunsa gayet güzel bir tercih olabilir.
Sadece özel günlerde giyilse keşke 😄
özel günlerde giyilmeli bence
normal günde giyilse bi havası olmaz mı :))
:) yok ya normalde masa başı çalışanı olsan anca o şekilde giyersin onun dışında çarşıda resmi dolaşmazsın heralde düğünde güzel gider :)
7-8 sene takım elbise giydim havası bi başka oluyor 😊
:) alışkınsın yani ne güzel şimdide öyle takıl
Yok şu an işim müsait degil kıyafetler özgürüm 😀
:) yani resmiyete gerek yok
Evet özel günlerde olsun bence
Bize her gün özel gün.
Ewet hergün bayar
Tarz meselesi zevk meselesi
Her gün giyilir