Selam bu gün bi cafede oturuyorduk. Ben bir ara lavaboya gittim giderken duydum. Polonyada neler var neler burada da böyle demodeler var falan dediler 🤨 Bu elbise demode mi?
Merhabalar. Biraz birkaç sene öncesine kadar giyilen kıyafetlere benziyor olabilir, andırıyor olabilir. Fakat şıklığı ve size uyumu önemli bunların. Siz bunun böyle olduğunu düşünüyorsanız, zerre bir önemi yok. Zaten söyleyen kişi de emin olun kusur bulmak üzere, veya sırf eleştirmek için yaklaşılan bir mantıkla bu yorumu yapmıştır. Ki ; elbise öyle bir tarzda durmuyor gerçekten. Gayet güzel, sade ve gündelik elbise.
Dönüp keşke şey deseydin sizin için özenmek bezenmek saçma olurdu düz bir şeyler yeterli olur diye böyle geldim yoksa burayi inletmesini bilirdim zavallı ucubeler kendinizi ne zannediyorsunuz diyebilirdin direkt burada bu soruyu sormak yerine çünkü gayet yakışımış. ortamını acilen değiştirmelisin.
Kaba tabirle, sana laf atmışlar güzel kardeşim. Elbiselik bi' olay yok :) Bir iki tepki verseydin eğleneceklerdi, anladığım kadarıyla vermemişsin kursaklarında kalmış. Taşıyabildiğini, yakıştığını düşündüğün her elbiseyi giy. Moda dediğin şey 25 yılda bir tekrar ediyor, demode vs. hikaye...
Halt etmiş bunu diyen it Gayet hoş ve arzulatici gözüküyorsun bence Sadece elbisenin rengini desenini sade tek ve açık renkli seçmeni isterdim kadınım olsaydın Zebra gibi desenler hoşuma gitmiyorum Onun dışında gayet güzel bence elbise ve vücudun
Demode olmasından çok kendine yakıştırıp yakıştırmadığın önemli bence ki sen de tercihini yapmışsın zaten. Polonya'daki kızların elbise modelleri de retro tarzda olduğu için kıyaslamayı yanlış yapmışlar ama ☺️ @Öğretmeninizgeldi
elalemin dediğini neden bu kadar takıyorsunuz kendine yakışıyorsa yakışıyordur o kadar ben seviyorum nokta bunu kendine söyleyemediğin sürece dünyanın en güzel kıyafetini de giysen arkandan biri konuştuğu sürece mutsuz olacaksın
Polonya da neler var diyene üzüldüm. Gittiği ülke avrupa nin en muhafazakar ve ortalama bir ekonomisine sahip ulkelerinden. Polonya lafini duydugumda lavaboya tekrar gider diyenin suratını düşünürek tekrar lavabomu yapardım..
Elbiseye bakılıyorsa gönder birini elinde giycegin elbisyi gezdirsin temsilcin olarak geri dönsün ne alaka her elbise moderndir severek alınan ve giyinirkn kendine göre giyinenler daha güzel olur ben giyinmeyi pek bilmem görüşüm
Düğüne veya podyuma çıkmıyorsun. Öyle zengin biri de değiliz yani. Sıradan kıyafet işte. Zar zor geçiniyoruz bir de moda mı değil mi diye mi bakacaz. Sktr gitsinler. Çok da güzel üstüne oturmuş. Yakışmış.
Demode değil ama fiziğine bakınca bu elbise üstünde olmamış bence. Bir çok kıyafeti güzel taşıyabileceğini düşünüyorum. Doğru renk ve doğru elbise ile ağızlarının paylarını rahatlıkla verirsin ;))
Elbise cok yakismis seni cekememisler. Biri de eski sinifinda vardi saçim hakkinda konusuyordu g. Sekalii uehufuruf tabi cirkin olunca kiskaniyorlar herkesi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kıyafeti giyenin fizik güzelliği kıyafeti gölgelemiş.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Knk demodelikten ziyade kötü bir elbise belki dar ve kalem olsa bir tık kurtarır
0
6 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
@Retinhos hhahhahahahah lan mk sen hiç aynaya baktın mı, hahhagahs maymuna benziyorsun aynı
@Retinhos maymunların senden yakışıklığı oldu zaten aşikar, sen bence git aynaya bak ve ego yapmayı hak etmediğini anlayacaksın, varoş muşmula hahhahahaha
@Retinhos lan sen beni beğensen ne beğenmesen ne yanımdan geçsen yüzüne bile bakmam, hatta Allah için sen beğenme yani derim utanırım ve midem kalkar sen beni beğensen
@GregorSamsa7 ne alaka tamam bir insan kendini beğenebilir ama bu başkalarına hakaret edecek ve onları yetecek anlamına gelmiyor, o ederse ben de ona ederim bir de hala gelmiş zoruna gitti diyor sanki Brad Pitt sjjsjsnsjnsnznz
Bir de elbise hafif dark kesim ve yatay cizgili olduğu icin alinma ama çiroz kizlar vardir ya öyle durmus biraz erkek fizigi gibi dümdüz kemik göstermis seni güzel durmamis daha fizigine uygun bol kesim giy derim kanks
Yok asko fake profilimi acarsin mazallah kiz ciddiyim buradaki insanlarin hepsi senin kat kat uzerinde guzel yakisiklidir gelmis bos bos konusuyon hala ayrica bi insan nasi kurbagaya benzer ya anlamiyorum