+1 yılHayır özgürlük değildir. Özgürlük yapmak istediğin bir eylemi yalnızca kendin istediğin için yapmak veya herhangi bir eylemi kendi özgür iradenle yapmamayı seçmektir. Yapsan da yapmasan da sonuçlarına senin katlanmandır. Özgürlük budur. Yani mini etek giymek özgürlük değildir. Kendin mini etek giymek istedin ve kimseye sormadan etmeden giydin işte özgürlük bu. Kapanmak istedin kimseye sormadın ve kapandın. Bu özgürlüktür. Kapalıydın açılmak istedin kimseye sormadın ve açıldın. Giyimle ilgili özgürlük budur.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖzgürlük ruhun kendisindedir. Ben kendimi ruhen özgür hissetmiyorsam istedigim kadar istedigim yeri acayim kendimi özgür hisdetmiyorumdur. Eger kendi istedigimi yapabiliyorsam kendi kararlarimi verebiliyorsam kendimi hür ve özgür hissediyorsam. Bunu mini etek giyimedende hissedebiliyorum. Bazilarin giyimemesi bi tercihdir. Ve bu tercihde özgürlügün bir parcasidir :)
30 Yorumla
+1 yılÖzgürlüğü mini eteğe nitelendirmek komik oluyor
Özgürlük kafandaki düşünceler ve bunları uygulamak uygularken engellerin olmaması
Yani istersen çarşaf giyi istersen mini etek
Kim nasıl isterse öyle yaşar70 Yorumla
Giymekte ki maksat nedir?
İnsan helali dışında ki kişilere neden mahrem yerlerini göstermek ister?
Başkalarının sizi güzel bulması mı, sözde kendinizce özgür olmanız mı?Haram Haram !
Başkalarını günaha sokmak, teşhircilik Haramdır..
Ahiret var, mahşer günü var, ölüm var..
Kimse mini etek giydi diye çekici olmaz, bilakis bana göre ahlaksızlık olur...
Ucuzluğun bir göstergesi, tescili başka bir şey değil.
Evleneceğim, helalim olacak eşimden başkasına ne bakarım, ne de ilgilenirim.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBazı inançlar yüzünden insanlar giyemeyebiliyor ve bu yanlış. bir kadın istediğini giyebilmeli
10 Yorumla
+1 yılabi sunu anlayin artik ozgurluk demek giyim demek veya ciplak dolasmak degildir.
ozgurluk kisinin istedigi herseyi yapmasi demek evet buna giyim kusam konusma falan fistan dahil ama ciplaklikla ozgurluk ayni zey degildir.
gel gelelim ki hicbirimiz ozgur degil bu acik ve net.20 Yorumla
+1 yılÖzgürlük bedenen olan bişey değil istersen tamamen bisey giymeden çık bu özgürlük veya cesaret olamaz özgürlük bedende değil ruhtadir kimse bi yerini acıyo diye özgür olmuyo özgürlügün tek tanımı var başka yere çekmeyin duşünce özgürlugu bi yere bi şeye kurala bagli kalmadan istedigini dile getirebiliyosan istedigin gibi gülebiliyosan o zaman özgürsün özgürlük bedenini dışarıya göstermek değil .
20 Yorumla
+1 yılBende giyiyorum yani herkesin özgürlük alanı istediğini giyer
21 Yorumla- +1 yıl
Özgür olunmalı
Bazi aileler daha muhafazakar yapıda oluyor. Muhafazakar bir ortamda ve ailede büyüdüysen giyimini de ona göre belirlemen lazim. Yoksa sadece çatışırsınız
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen giyiyorum. şortta severim crop dekolte de giyiyorum kimse karışamaz giydigime
614 Yorumla- +1 yıl
@He-man88 ahahah :D Nerede yaşadığına bağlı birazda. Geçende beşiktaştaydım şort ya da mini giymeyen yoktu neredeyse biraz kültür meselesi
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap ağzına sağlık. Bilen biliyor ıhlamur kasrina yakınız
- +1 yıl
çok güzel yerdeymişsiniz bizim ben turistik olarak geldim, giyim konusunda o bölgenin tarzına göre hareket edilmeli, yoksa abest duruyor. mesela çıplaklar kampına gidip mayo bikini giymekte olmaz, fatihte bu tarz giyinmekte..
Cevap sahibi+1 yılAman aman başka yerlerde giymem teyzem Kadıköyde oradada giyiyorum
- +1 yıl
aynen belli semtlerde, mahallelerde rahat edebilirsin ben bursa dayım burada da sayılı yerlerde rahat özgürce giyinip takıla bilirsin aksi halde huzursuz olursun maalesef.
- +1 yıl
@siyahcorap bence siz oldunuz bu muhabbeti özele taşıyın derim :)
- +1 yıl
@He-man88 eyw çekici gizli üye olan arkadaşa layık gördüğün için :) sana bir soru kız arkadaşının kıyafetine karışır mısın?
- +1 yıl
@siyahcorap yani birazcık karışırım ama hayat tarzına müdahale edecek şekilde değil tabi..
- +1 yıl
@He-man88 aslında gizli üye gibi crop mini giyen kızları gördüğümüzde açık konuşayım beğeniriz, bu beğendiğin kişiye sonradan mini giyme, crop giyme vs. telkinlerde bulunur musun? yoksa bu kızı böyle beğendim onu her daim çekici güzel görmek isterim dermisin?
- +1 yıl
@He-man88 ayrıca her kadın çekici olmak, seksi gözükmek, beğenilmek ister. Bazılarının cesareti yoktur içinde yaşar, bazıları dışa vurur bu isteğini. O nedenle dışa vuranları ayrıca takdir ediyorm en azından kapalı kapılar ardında... yapmıyorlar.
- +1 yıl
@siyahcorap bro biraz gaavatlık var mı sende? :D kıza yavşayacağım diye de bokunu çıkarma istersen..
- +1 yıl
@He-man88 Toplumun yüzde 90 ı senin kafanda. böyle kızlara iç çekerek bakar ama hepsi arkadaşlık kurunca kısıtlama yoluna gider. Sonra yine sokakta böyle kız görünce bakarsınız. Nasıl beğendiysen bence o şekilde kabul edeceksin değiştirmeye çalışmayacaksın. Ben buna 2 yüzlü davranma diyorum. 2 yüzlü olacağıma gaavat olmayı tercih ederim.
- +1 yıl
@siyahcorap olm bu gizli üye g*tlü göbekli bir şeydir lan bu kadar şey yapma crop mrop hikaye yani.
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi herkes dilediğini giysin ama ben şahsen şu eteği günün birinde sadece evde kocamı kışkırtmak için giyerim😂 şahane şeyler yaşanır gibime geliyo🥲
42 Yorumla- +1 yıl
sadece evde kışkırtmak mı? bence kıskanabileceği seni görüp bir şey yapamyacağı yerlerde de kışkırtmalısın...
Cevap sahibi+1 yıl@siyahcorap o kişilikte birinden hoşlanmam
Bacaklarim kalin oldugu icin iyi hos bir goruntu vermeyebilir diye dusunuyorum.
20 YorumlaMini etek giymek özgürlük değildir.
Minik etek giymek isteyip, giyebilmesi özgürlüktür.
Yoksa giymek istemeyene zorla giydirmek onu özgür yapmaz : A20 Yorumla
+1 yılSadece mini etekle sınırlandırmayalım, istediğini giyebilmek özgürlüktür.
21 Yorumla- +1 yıl
Genellikle bunu giymekten çekiniyorlar
- Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBacağını, memeni, sırtını, göbeğini dilediğin kadar açmak da, kapatmak da özgürlüktür. Açık veya kapalı farketmez, kimsenin de seni giyiminden dolayı rahatsız etmeye hakkı yoktur. Nokta.
00 Yorumla
+1 yılÖzgürlükler başkalarının özgürlüğünün bittiği yere kadardır. Duyguları, hormonları çok zorlayıp huzursuzluğa yol açmamalı. Başkası da slip don ile gezme òzgürlüğünden bahsedebilir!
01 Yorumla- +1 yıl
XxX... bittiği değil başladığı... xxx
Medeniyet dediğin açmaksa bedeni, desenize hayvanlar bizden daha medeni
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMini eteği bilemem ama herkes her istediğini giyemez, öyle bir dünya yok. İnsan sosyal bir varlıktır ve giydiğinde toplumu rahatsız edecek şeyleri giyemez.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@bafiabi Çıplaklığı ve teşhirciliği normalleştiren toplum bol bol kitap okusun gelişsin.
Cevap sahibi+1 yıl@bafiabi Ben giysiden değil çıplaklıktan rahatsız oluyorum, okuduğunuzu anlayın.
Cevap sahibi+1 yıl@bafiabi Sana burada medeniyet dersinin âlâsını veririm ama tenezzül etmiyorum çünkü beni anladığını düşünüyorum, yokuşa sürme istersen..
+1 yılBen özgürlük olarak görmezdim ihtiyaç olarak görüyorum çünkü çok rahat
01 Yorumla- +1 yıl
Rahat tabi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhlakı Hiçe Sayana Önemsemeyene Göre Özgürlük Olur Ama Bu özgürlük değil gerçeği Ahlaksızlik Teşhircilik dir Şimdi tamam Özgürlük Olmalı bi insanı Tamamen kisitlayamazsin ama Eğer Ahlakin dışına çıkıyor sa o kişiye o konuda özgürlük verilmemeli
00 YorumlaBizim hayvan tipli insanımız olduğundan dolayı bazıları giyemiyor çünkü öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar
00 Yorumla
+1 yılBüyük bir özgürlük. Bazen aile baskısı bazen de dış dünyadaki insan bozmalarının bakışları özgürlüğü kısıtlıyor
00 Yorumla
+1 yılOzgurlukten medeniyete de baglariz sonra mehmet akifin o guzel sozu gelir aklimiza istiklal marsimizi yazan o mukemmel insanin
00 Yorumla
+1 yılŞöyle düşünüyorum egerki mini eteği giydikten sonra habire aşağıya çekiştirip durursan daha sen onu giymeye hazır değilsin ki ortam hazır olsun...
00 Yorumla
+1 yılTacizcileri tahrik etmemek için biraz dikkatli olunmalı çıplak gezilmesinden ıyidir. ben giydirmedim giydirmem
00 Yorumla
+1 yılAslinda kim be giymek isterse giyebilmeli kinözgur olsun ama bizde sapik ve abazan erkeklerden maalesef rahat edemiyorsunuz
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bacaklarin varsa giy kimsenin bir şey dediği yok en fazla laf atan dengesizler çıkabilir o kadar
00 Yorumla
+1 yılEvet canım hep bu tarz giyinmek çok güzel <3
31 Yorumla- +1 yıl
❤️❤️
- Moda & Stil konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılYaa kisinin kendi için yaptığı her şey özgürlük olmuyor mu kimisi çevre ne der ayıplar korkusu kimi aman açılır korkusu kimiside uygun bulmadığı için giymiyor giyen kişilerde aynı senin gibi kendini rahat hissettiği için giyiyor zaten
00 Yorumla Başkasının özgürlük alanına girilmediği sürece kimin ne giydiği ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılözgürlük diye diye insanların yemediği mezbele kalmadı. mini ile gezmek özgürlük demek mi oluyor. e bizde afrika üsulu öne arkaya yaprak koyup gezelim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılteşhir özgürlük ya da . modernlikle alakası yoktur. teşhir tamamaen kendini sergileme sanatıdır kendini diğer eril varlığa sunma sebebidir bu yüzden uzak dururum teşhirci kizlardan
00 Yorumlakimseyi hayatıma o kadar karıştırmadım
ama ben giymem rahat değil01 Yorumla- +1 yıl
özgürlük gibisi yok
Mini etek giyen rahibe mi?
Sabahın 7sine kadar uyutmayan neydi acaba..00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMinisini geçtim etek giymek bile zor bu ülkede. Çoğu insan baskılardan dolayı giyemiyor
00 Yorumla
+1 yılBöyle bacak kaç kişide var allahıseversn😂
Görüntü kirliliği herkes zaten giymesin00 Yorumlaisteyip giyemyen çok var bencede her kez istediğini giysin minilere özgürlük :)
00 Yorumla
+1 yılMini etek giymek özgürlüktür elbette ama bakışların üstünde olması kaçınılmaz.
00 Yorumla
+1 yılElbette özgürlüktür ama her şehirde rahatça giyilemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgiyersin ama ahirette de o açtığın bacakların yanar ateşte
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖyle bence. Ben giyemiyorum mesela sebebi de bulunduğum şehir, bi giysem hay*** gibi bakarlar ve bu beni rahatsız eder.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılKendini neyin içinde rahat hissediyorsan senin için kıyafet odur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bizim millet pislik olduğu için rahat giyilmiyor
10 Yorumla
+1 yılher şehrin farklı bakış açısı var bizim insanımız kendinden çok başkaları ne der başkaları nasıl bakar gözüyle baktıgı için sonuç herkes gönül rahatlıgıyla giiyinemiyor
10 Yorumla
+1 yılBence özgürlük olarak tabir edilemez ya.. isteyen giyer istediğini
00 Yorumla
+1 yılÖzgürlük değil haktır
41 Yorumla- +1 yıl
Dahada güzel gosteriyor
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMini etek giymek özgürlükse ciplak gezenler alfaligin kitabini yazmıstır heralde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkşama kadar otobüste gördüğüm külot kğlotsuz altlar yüzümden sürekli istekli oluyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbette özgürlüktür bayan bunun için çok şanslısınız
00 Yorumla
+1 yılBende giyemiyorum tek derdim bu olsa keşke
30 Yorumla
+1 yılEvet özgürlüktür ama bir özgürlük sergisi değildjr. Sıradan bir kiyafettir
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de isteyip giyemiyorum
213 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnam problems
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılTam değil yobaz
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılMesleğim var evlenmek de istemiyorum ayrı eve çıkmama da müsaade etmezler ne tamam gelmişim dünyaya bilmiyorum ahhajs
Cevap sahibi+1 yılNe b*k yemeye
- +1 yıl
çalışıyorsan birikim yap at kendini büyük şehire transfer oldum de kurtul o kafadaki insanlardan.
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaşörtüsü kadar özgürlüktür evet
20 Yorumla
+1 yılHer şeye de özgürlük demesek. 😁
10 Yorumla
+1 yılözgürlük değildir normal bir eylemdir
10 YorumlaHerhangi bir giysi
Neden aşırı anlam yüklenir10 Yorumla
+1 yılBuradaki hemen herkese göre özgürlük
10 Yorumla
+1 yılKime Ne ki ruh halim ne istersen onu giyerim
10 Yorumla
+1 yıldeğildir sadece boş iştir.
10 YorumlaBeden açmak özgürlük oldu şimdi de🙄
00 Yorumla
+1 yılİstediğini rahatlıkla giymek özgürlüktür.
00 YorumlaHangi bölgede giydiğine bağlı
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılBen giyerim ama özgürlükle bunun ne alakası varki
00 Yorumla Bu foto fantezi yalnız :))
normal mini değil00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar