Moda & Stil Fiziğim güzel diye tayt giyemiyorum, haklılar mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Tayt giyip dolaşmama karışılıyo whyyyyy? Güncellemeler+1 yıl Ohaaa sorum süper soru seçilmiş ndjdjdjsjs Fiziğim güzel diye tayt giyemiyorum, haklılar mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
19o7_FB Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl tayt açlığını bana taytlı fotolarını atarak giderebilirsin 😂win win kazan kazan 😂 0 0 Yorumla
aLLyCho Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kim karışıyor, giyin gitsin yahu, herkes giydiğinde özgür :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ah yakınında olsam keşke de benim yanımda giyerdin ben de her fırsatta ellerm seni iyi olurdu 😂 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 25 yaşındayım Yorumla Soran +1 yıl Resim senin mi kesin fake Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet benim. Fake değil, senin kalça kadar iyiyimdir bende Yorumla Soran +1 yıl Ben vurdurmayı seviyom 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de vurmayı 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir kere vurayım mııı Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl kızım sen bizi katil mi edicen 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Niyeki Yorumla FakDıSistım +1 yıl giyicen taytı millet aç köpek gibi bakacak Yorumla Soran +1 yıl Zaten popoma vursunlar diye giyiyorum mxmxxmx Yorumla FakDıSistım +1 yıl sende teşhirci havası var sanki uuu sjfsdsd Yorumla Soran +1 yıl Evet ben kötü bir kızım Yorumla FakDıSistım +1 yıl yerim seni Yorumla Soran +1 yıl Yiyebilirsin baby gibi kızım Yorumla FakDıSistım +1 yıl olur ne zaman yiyeyim sfsdfs Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sende şuraya bir taytlı foto koyup şovunu yap kral 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oo gözünüz bayram eder djdjdjdıd Yorumla HinchAmarillo +1 yıl O kadar iddialı mısınn🙄 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Neden 0 0 Yorumla
Board_Tennis Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl O kadar mı iyi ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gel kontrol et istersen Yorumla Board_Tennis +1 yıl Ne 😅yok artık🫣 Yorumla
yessbeybi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Haklilarrr 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sebep Yorumla yessbeybi +1 yıl Soruyu okumadım tam 🥳giy giy Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
tayt açlığını bana taytlı fotolarını atarak giderebilirsin 😂
win win kazan kazan 😂
Kim karışıyor, giyin gitsin yahu, herkes giydiğinde özgür :D
Ah yakınında olsam keşke de benim yanımda giyerdin ben de her fırsatta ellerm seni iyi olurdu 😂
Kaç yaşındasın
25 yaşındayım
Resim senin mi kesin fake
Evet benim. Fake değil, senin kalça kadar iyiyimdir bende
Ben vurdurmayı seviyom 😂
Ben de vurmayı 😂
Bir kere vurayım mııı
kızım sen bizi katil mi edicen
Niyeki
giyicen taytı millet aç köpek gibi bakacak
Zaten popoma vursunlar diye giyiyorum mxmxxmx
sende teşhirci havası var sanki uuu sjfsdsd