Bu konuyla ilgili kanıtlarım var mesela ünlülerden örnek:j balvin geçenlerde 3 kesimde ayarlanan etek modelini postta paylaştı aynı şekilde bad bunny de diz üstü liseli tarzda etek giydi yani ünlülerle beraber yaygınlaşması gerçekleşecek. Zaten moda sektöründe nerede farklı bir şey varsa onun parasının peşindeler. Türkiyede de ünlüler giysin yeterli yeni nesil z kuşağı zaten yeniliklere açık. İlerde büstiyer sütyen gibi meme kısmını kapatan kadın kıyafetleri dışında diğer kıyafetlerin cinsiyeti olmuycak umarım yazımı sevmişsindir bu kişisel gelecek hakkındaki görüşlerim.
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşünüz nedir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir şey diycem soruyu okurken bir kahkaha attım cikolata yiyorum boğulacaktım 🤣🤣
Olabilir. İster gül ister ağla. Bu tahminim çıkacak. seyredin ileriki zamanda.
Banane ya aman. Zaten 3 günlük ömrüm kalmış. Onuda erkekliğini koruyamayan 4 - 5 dangaląğa üzülmekle geçiremem
4 5 dangalak deyip geç. Boş ver gitsin zaten yanarsak beraber yanarız
Balla hiç şaşırmam. Erkeklerle birlikte etek giyersek ben çok gülerim yaa.
Başta güleceksin sonra gözler alışacak oda normal gelecek. Şaşırma yani normal artık
Ben giyerim mesela yani kendi fiziğime güveniyorum
Kim namus ve ahlak bekçiliği yapıyorsa en büyük namuzsuz odur
Hakli
Aynen öyle herkese saygı ve hürmetlerimiz sonsuzdur.
Senin gibi i*bneler geyler özenirse olur tabi
Sen bu kafayla çok iyi şeyler başarırsın. Kardeşim artık sizin o dediğiniz devir bitti o 2020den önceydi o kafa. Bu görüşleri bırakın ülke bu yüzden geri kalıyor. Sen hiç canını sıkma başta insanlara komik gelecek zamanla gözleriniz alışacak sonra kabullenirsiniz. Moda zaten paranın peşinde. Sen dert etmee 5 10 seneye şaşırma senin görüşüne göre herkes güzel kardeşim olacak. Bu dediklerimi hafife alma dediklerim çıkacak sadece zaman geçsin sıkıntı etme. Kendine iyi bak. Yemini suyunu eksik etme.
Sen dert etmee 5 10 seneye şaşırma senin görüşüne göre herkes i*bne olacak. Dedim orayı klavye değiştirmiş öyle oku hatayı düzeltirim
Benim senin gibi i*bne gay olma sorunum yok dert eden sensin
Ben gayim demedim lafı çarpıtma. İkincisi ipimde bile olmaz. boşa tartışmanın gereği yok kardeş
Doğrudur.
Olacak zaten aynen.
Zaten giyenler var, giyenlere bir lafım yok herkesin kendi tercihidir.
Giyerler yakışmaz