Moda & Stil Kızlar bu bordo çanta nasıl sizce. Kırmızı renk ile uyar mı yoksa başka model mi bakayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bende bu modelin 5 rengi var farklı olarak bunda çok kararsız kaldım Kızlar bu bordo çanta nasıl sizce. Kırmızı renk ile uyar mı yoksa başka model mi bakayım? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
0aksülamel0 Takip Et Xper 5 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Bir südyen çağrışımı yapıyor. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya daha neler 😂 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beğenmedim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O kadar mı kötü ya Yorumla Şişkoletta +1 yıl Hayır kötü değil ama daha iyi olabilirdi :/ Yorumla Soran +1 yıl Aslında bunun fuşya toz pembe sak mavisi rengi var aynı model baya parlak saten bişey. Bu rengin de kararsız kaldım sadece Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 575 cevap paylaştı. Basit 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu kötü ya Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok kötü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bir südyen çağrışımı yapıyor.
Hayır ya daha neler 😂
Beğenmedim
O kadar mı kötü ya
Hayır kötü değil ama daha iyi olabilirdi :/
Aslında bunun fuşya toz pembe sak mavisi rengi var aynı model baya parlak saten bişey. Bu rengin de kararsız kaldım sadece
Basit
Çok mu kötü ya
Çok kötü
Kotuu