Neden az da olsa kapalı kıyafetler yerine açık kıyafetleri tercih ediyorlar? Özellikle göğüs dekoltesi vererek Instagram'a koyma amaçları ne olabilir? Erkeklerin böyle bir takıntısı yok ama kızlarda çok fazla var, nedeni ne olabilir?
Evrimsel psikolojide kadın büyük göğüs geniş kalça iyi biz fizik ile erkekler tarafından daha doğurgan olarak algılanır. Kadınlar da kendilerini bu şekilde teşhir ederek erkeklerin dikkatini çekmeyi ve içlerinden güçlü olanlarını ayiklamaya çalışıyor. Benzer durum arabasıyla parasıyla mesleği ile hava atmaya çalışan erkekler için de geçerlidir. Onlar da güçlü ve maddi kaynakları olan, ailesini koruyabilecek erkek olduklarını mesaj vermeye çalışırlar.
Kendini öyle iyi hissediyordur. O şekilde kendini güzel veya seksi hissediyordur. Bu yüzden o şeklide giyinmek istiyordur. Gayet normal. Erkeklerde biraz kas yapınca üstsüz fotolar koyuyor. Ayni şey hiçbir farkı yok.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Üstsüz bir erkek insanların dikkatini çekmez ama fazla açık giyinen bayanlara kadınlar bile düşüyor
Nasıl çekmez. Kaslı erkek görünce birazda yakışıklıysa dibi düşen etkilenen kizlar hatta busekuel gay erkekler var. Aynı sey hicbir farki yok. Senin sorunun bu değil ama sen cinsiyet ayrımı yapıyorsun.
Erkekler testosteron hormonundan yani yaratılıştan dolayı kadınların tahrik olduğundan kat ve kat daha fazla tahrik olur, üstsüz gezen bir bayanla üstsüz gezen bir erkeğin aynı etkiyi oluşturmaması gibi. Cinsiyet ayrımı benden değil varoluşumuzdan kaynaklanıyor.
O işi geçeceksin. Ne kadınlar var en ufak şeyden tahrik olup canları istiyior. Kimisi daha kolay tahrik olur kimisi daha zor ama sonuçta erkekte kadında tahrik olabiliyor. Bunu ayrımını yapmayı bırakın artık. Kadınlarda bizim gibi erkeklerden tahrik oluyor. Yani erkeğin kaslı üstsüz fotosunu paylaşmasiyla kadının dekolteli paylaşması arasında hiçbir fark yok. Erkeklerde kaslı vücudunu paylaşıyor kızlar beğensin diye. Bunu kadın yapınca büyütüp erkek yapınca normal göstermenin anlamı yok. Görüşte belirttiğim gibi kendini öyle güzel veya seksi hissedip öyle mutlu oluyordur. Giyinip dışarıda o şekilde gezip sosyal medyasına da o şekilde fotoğraf koyuyordur Bu iş bu kadar basit.
Bir kadının m*mesiyle bir erkeğin m*mesini bir görüyor olamazsın, öyle olsa kadınlar da üstsüz gezerdi. Mesela kadın m*mesi her insanı şehvetlendirirken erkek m*mesi kimseyi şehvetlendirmiyor, erkek m*mesi aşırı derecede sıradanken kadın m*mesi öyle değil. Üstsüz gezen bir erkekle m*me dekoltesi veren bayanı bir tutmamalısınız, erkek ne kadar açık gezerse gezsin kadın kadar şehvet veremez. Üstsüz bir erkek ezici çoğunluğun dikkatini çekmez ama üstsüz bir kadın herkesin dikkatini çeker. Yani kadın ve erkek yaratılış olarak aynı estetik bedene sahip olmadıkları için farklılar. Bir kadın çok açık giyindiğinde bırak erkekleri, kadınlar bile bakıp zevk alıyor... Erkeklerin testosteron hormonu kadınlardan daha çok isteğe sahip olmasına neden oluyor, bilimsel olarak da böyle yani.
Bedenleri dışında beğeni ve takdir alabilecekleri hiçbir vasıfları olmadığından beden ithiyaçlarını bedenlerini arz-ı endâm ettirerek sağlarlar. Zekâsı düşük kadınlar genelde teşhirciliğe daha meraklıdır.
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8
Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
ya ne diyon mq bilmiyoruz sanki onune gecen her kiza bolgesini atan erkekleri surada mesaj kutumuzu 2 dakikaligina acsak bile bir suru fotograf geliyor sacma sapan onlara laf etmiyonuz bi tane dekolteli guzel bi kiyafetle fotograf paylassak hemen laf etmeye basliyonuz
2
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
O bölgesini atan erkeklerle bu bölgesini açıp paylaşan kızların zihniyeti aynı o halde...
senin gibi hayatsiz bir *orpsu cocugu olmadigim icin her gun bu siteye girip senin gibi sacma sapan sorular sormuyorum cunku ve ayrica o kadar degeriszsin ki 17 gun boyunca siteye girip sana yanit verme geregi bile duymamisim
spor yapan her erkeğin üstssüz olmasını sorgulayan bit kişi yok ama vücudu güzel birinin daha açık giyinmesi suçmuş gibi herkes laf peşinde komik
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Üstsüz bir erkek kimsenin dikkatini çekmez ama üstsüz bir kadın herkesin dikkatini çeker. Yani kadın ve erkek yaratılış olarak aynı estetik bedene sahip olmadıkları için farklılar. Bir kadın çok açık giyindiğinde bırak erkekleri, kadınlar bile bakıp zevk alıyor...