Moda & Stil Hangisi daha çok yakıştı sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Kırmızı mı yeşil mi? Kırmızı Yeşil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangisi daha çok yakıştı sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Kırmızı 0 0 Yorumla
Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ikisi de çok yakışmış lakin kırmızı bir tık daha yakışmış diyorum renginden dolayı. Kırmızı rengi kadınları daha çekici yapıyor, hoş bir renk bence. 1 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 396 cevap paylaştı. İkiside güzel durmuş gibi fakat genellikle biz erkekler arkadan duruşunu daha çok seviyoruz elbisenin 😂 0 0 Yorumla
Gucci9 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl İkiside yakışmamış o saça bu renkler gidermi Allasen 0 0 Yorumla
_candan Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yeşil derim ben. Gayet şık ikiside uyumlu bir elbise 0 0 Yorumla
A_S_İ_L Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Yeşil kalçalarının büyüklüğünü ortaya çıkarmış bence kırmızıyı dene ve o popoyuda erit biran önce 0 0 Yorumla
YılgınHoşgörü Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Kırmızı cilt rengine uyup ve seni vurguluyor. Yeşiliyse gözüm seçemiyor bile, apayrı bi parça gibi. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Off ne güzelsin yiaa birde kucağıma alsam ziplasan daha güzel olursun 🔥💦 şap şap ohhh 1 0 Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Moda & Stil konusunda 888 cevap paylaştı. ikisi de olmuş.. ortama ve temaya bağlı olarak seçersin rengini.. kırmızı daha özel bir gece için uygun olur.. yeşil de şık görünmek için 0 0 Yorumla
Furkaniv411 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeşilin dekoltesi falan daha iyi gibi geldi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Elbiseler aynı renk farklı sadece Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Evet saçların kapatmış farketmedim ama yeşil daha iyi gibi kırmızı klasik yani Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Furkaniv411 +1 yıl Rica ederim Yorumla
göçmenkızınew Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl ikisi de guzel ama sankı yesıl bır tık daha hoş 1 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 328 cevap paylaştı. Yeşil sanki bir tık daha güzel olmuş 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Model aynı. Kırmızı daha çok yakışır 0 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Yeşil doğru aksesuar ile çok daha şık durur 0 0 Yorumla
sözümyokartık_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İkisi de güzel ama biri dersen kırmızı 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. kırmızının adı var işte başka :) 0 0 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeşil efsane olmuş çok güzel ben beğendim 0 0 Yorumla
Mehmet_2534 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Keşke dik cekseydinKırmızıAma ne giysen yakışır 0 0 Yorumla
Buck_Fuddy Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 91% +1 yıl Kesinlikle kırmızı. Ayaklarını öptüm bu arada 🙈 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yesili ayakkabiyla giymissin yesil 0 0 Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Kirmiziii 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ay kararsız kaldım iyice Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yeşil güzel. 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. bordo bence 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Yeşil bence. 0 0 Yorumla
Orhan4x4x Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Boyun kısa mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yoo 1.75 Yorumla Orhan4x4x +1 yıl O zaman yakışır çünkü kısalara boydan gitmiyor çirkin görünür. alırsan güzel olmuş hayırlı olsun Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kesinlikle yeşil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Kırmızı
Ikisi de çok yakışmış lakin kırmızı bir tık daha yakışmış diyorum renginden dolayı. Kırmızı rengi kadınları daha çekici yapıyor, hoş bir renk bence.
İkiside güzel durmuş gibi fakat genellikle biz erkekler arkadan duruşunu daha çok seviyoruz elbisenin 😂
İkiside yakışmamış o saça bu renkler gidermi Allasen
Yeşil derim ben. Gayet şık ikiside uyumlu bir elbise
Yeşil kalçalarının büyüklüğünü ortaya çıkarmış bence kırmızıyı dene ve o popoyuda erit biran önce
Kırmızı cilt rengine uyup ve seni vurguluyor. Yeşiliyse gözüm seçemiyor bile, apayrı bi parça gibi.
Off ne güzelsin yiaa birde kucağıma alsam ziplasan daha güzel olursun 🔥💦 şap şap ohhh
ikisi de olmuş.. ortama ve temaya bağlı olarak seçersin rengini.. kırmızı daha özel bir gece için uygun olur.. yeşil de şık görünmek için
Yeşilin dekoltesi falan daha iyi gibi geldi
Elbiseler aynı renk farklı sadece
Evet saçların kapatmış farketmedim ama yeşil daha iyi gibi kırmızı klasik yani
Teşekkür ederim
Rica ederim
ikisi de guzel ama sankı yesıl bır tık daha hoş
Kırmızı daha çok yakışmış bence
Kırmızı varya kırmızı ah o kırmızı
Yeşil sanki bir tık daha güzel olmuş
Yeşil daha şık durmuş.
yeşil yeşilll yeşilllllllll :D
Model aynı. Kırmızı daha çok yakışır
Yeşil doğru aksesuar ile çok daha şık durur
kız sevgilin yoksa kandırayım seni :D
İkisi de güzel ama biri dersen kırmızı
kırmızının adı var işte başka :)
Yeşil efsane olmuş çok güzel ben beğendim
Keşke dik cekseydinKırmızıAma ne giysen yakışır
Kesinlikle kırmızı. Ayaklarını öptüm bu arada 🙈
Yesili ayakkabiyla giymissin yesil
kırmızıdakı sac stilin cok iyi
Çok hoş görünüyorsun 🌹
Kırmızı da ayaklar 37 numara galiba
Kirmiziii
Ay kararsız kaldım iyice
Yeşil daha güzel
Yeşil bence.
Ikiside yakismamis pudra rengi al
Yeşil 🌸
Yeşil güzel.
Kırmızı olan
Kirmizi cok yakisti kac yasindasin
Yeşil olan
rengi al olsun
3 kuruş fazla olsun
Kırmızı. :)
Kırmızıyı tek geçerim
Her zaman kırmızı
bordo bence
Kırmızı
Yeşil çoksel
Kırmızı daha iyi
Kırmızı candır
Kırmızı
İkisinde olur hangisini giyip gelirsin bana
Kırmız çok saha iyi duruyoe
Kirmizii
Kırmızı
Yeşil
Mavi
Net yeşil
Yeşil bence.
İkiside iyi fizikten dolayı yakışmışlar
Boyun kısa mı
Yoo 1.75
O zaman yakışır çünkü kısalara boydan gitmiyor çirkin görünür. alırsan güzel olmuş hayırlı olsun
Kesinlikle yeşil
İçindeki diyorum ben
Kırmızı